bazár, predaj, inzercia, predám

Inteligentný senzor dverí, okien – smart home Netatmo DTG-EC

Kategória: Dvere, brány

Predám vyššie uvedený inteligentný senzor dverí a okien – smart home (inteligentná domácnosť) Netatmo DTG-EC. Super cena, kontaktujte ma prosím cez formulár nižšie e-mailom. Produkt mám dostupný a viem ho poslať okamžite aj na dobierku. Vhodné aj ako darček!
* NOVÉ!

PREČO KÚPIŤ?
Inteligentný senzor dverí a okien, vodotesný, detekcia pohybu, vibrácie, otváranie a zatváranie, senzory fungujú len s inteligentnou interiérovou kamerou Netatmo, ktorá sa predáva samostatne. Maximálne 12 senzorov na kameru, napájanie 2 batériami AAA, aplikácia k dispozícii - App Store / Google Play.

Výhody tohto inteligentného snímača:
+ Jednoduchá inštalácia zariadenia
+ Detekcia pohybu, senzory otvorenia a zatvorenia
+ Možnosti pripojenia a nastavenia smartfónu
+ Vodotesné
+ Pripojenie inteligentného systému ku kamere

Fotky reálneho produktu, aktuálny stav. Inzerát platí do zmazania.
Kliknite na meno a pozrite si, prosím, aj ďalšie moje inzeráty.

PRI KONTAKTOVANÍ PROSÍM UVÁDZAJTE AJ SVOJE TEL. ČÍSLO, URÝCHLITE TÝM NAŠU KOMUNIKÁCIU.
ĎAKUJEM.

Preferujem osobný odber. V cene nie je zahrnuté poštovné, pripočítam ho podľa cenníka prepravcu (Zásielkovňa, Slovenská pošta).

Kontaktujte ma prosím cez formulár
* Zobrazené tel. číslo nepoužívajte, funkčné zašlem na vyžiadanie emailom.
* Rokmi overený predajca, dlhodobá spokojnosť kupujúcich.
* Férový osobný a priateľský prístup, súkromný inzerát
* Ak neodpoviem do 1 dňa píšte ešte raz, možno mi Váš email skončil v SPAMe a nezbadal som to.
Inteligentný senzor dverí, okien – smart home Netatmo DTG-EC
Podobné inzeráty
Domáca siréna – smart home Netatmo NIS01-Pro
Predám vyššie uvedenú domácu sirénu – smart home (inteligentná domácnosť) Netatmo NIS01-Pro. Super cena, kontaktujte ma prosím cez formulár nižšie e-mailom. Produkt mám dostupný a viem ho poslať okamžite aj na dobierku. Vhodné aj ako darček! * NOVÉ! PREČO KÚPIŤ? Domáca siréna na upozornenie zlodejov a votrelcov, interiérová siréna s hlasitosťou až 110 dB. Inteligentná siréna v spojení s Netatmo Smart Indoor (Welcome)* kamerou zaistí, aby váš domov bol v bezpečí a keď je detekovaný narušiteľ, dostanete notifikáciu na váš smartfón a siréna automaticky spustí ohlušujúci alarm o hlasitosti 110 dB. + Jednoduchá inštalácia + Siréna môže byť napojená pomocou batérie alebo siete + Okrem 110 dB alarmu ponúka siréna aj prednahraté zvuky znejúce ako keby bol niekto doma - napr. hudbu, zvuk štekania psa a iné + Siréna vás upozorní pri pokuse o vypnutie alarmu + Možnosť vypnutia/zapnutia alarmu pomocou aplikácie vo vašom smartfóne nech už ste kdekoľvek Pripojenie pomocou Blootooth(BLE) Rozmery: priemer 130 mm, hĺbka 35 mm Hmotnosť: 282 gramov Kompatibilita s Apple HomeKit a HomeKit Secure Video; iOS 10 a novší, Android 5.0 a novší, PC/Mac pomocou webovej aplikácie; IFTTT (*nutnosť) Fotky reálneho produktu, aktuálny stav. Inzerát platí do zmazania. Kliknite na meno a pozrite si, prosím, aj ďalšie moje inzeráty. PRI KONTAKTOVANÍ PROSÍM UVÁDZAJTE AJ SVOJE TEL. ČÍSLO, URÝCHLITE TÝM NAŠU KOMUNIKÁCIU. ĎAKUJEM. Preferujem osobný odber. V cene nie je zahrnuté poštovné, pripočítam ho podľa cenníka prepravcu (Zásielkovňa, Slovenská pošta). Kontaktujte ma prosím cez formulár * Zobrazené tel. číslo nepoužívajte, funkčné zašlem na vyžiadanie emailom. * Rokmi overený predajca, dlhodobá spokojnosť kupujúcich. * Férový osobný a priateľský prístup, súkromný inzerát * Ak neodpoviem do 1 dňa píšte ešte raz, možno mi Váš email skončil v SPAMe a nezbadal som to.
Bezpečnostná kamera – smart domácnosť Netatmo NSC01-EU
Predám vyššie uvedenú bezpečnostnú kameru – smart domácnosť (inteligentná domácnosť) Netatmo NSC01-EU. Super cena, kontaktujte ma prosím cez formulár nižšie e-mailom. Produkt mám dostupný a viem ho poslať okamžite aj na dobierku. Vhodné aj ako darček! * NOVÉ! PREČO KÚPIŤ? IP kamera s pripojením cez WiFi 2,4 GHz a Ethernet, vnútorná, inteligentná, s nočným videním, detekcia pohybu, rozlíšenie 1920 × 1080 px, zorný uhol 130°, slot na MicroSD kartu max. 32 GB, kompatibilná s Apple HomeKit a Google Assistant, aplikácia pre Android a iOS v angličtine, napájanie: batériami + Inteligentný strážca + Dokonalý prehľad o všetkých prichádzajúcich + Kvalitný obraz aj zvuk + Prenos v reálnom čase + Prepojenie s mobilnou aplikáciou + Kvalitný záznam aj za tmy + Dizajnová kamera s funkciou rozpoznávania tvárí (rozsiahle možnosti nastavenia) + Kvalitný záznam vo Full HD (až 1 920 × 1 080 px), široké zorné pole 130° + Prenos obrazu a zvuku pomocou internetu (bezdrôtové a káblové pripojenie), záznam na kartu MicroSD + Mobilné aplikácie pre Android a iOS Fotky reálneho produktu, aktuálny stav. Inzerát platí do zmazania. Kliknite na meno a pozrite si, prosím, aj ďalšie moje inzeráty. PRI KONTAKTOVANÍ PROSÍM UVÁDZAJTE AJ SVOJE TEL. ČÍSLO, URÝCHLITE TÝM NAŠU KOMUNIKÁCIU. ĎAKUJEM. Preferujem osobný odber. V cene nie je zahrnuté poštovné, pripočítam ho podľa cenníka prepravcu (Zásielkovňa, Slovenská pošta). Kontaktujte ma prosím cez formulár * Zobrazené tel. číslo nepoužívajte, funkčné zašlem na vyžiadanie emailom. * Rokmi overený predajca, dlhodobá spokojnosť kupujúcich. * Férový osobný a priateľský prístup, súkromný inzerát * Ak neodpoviem do 1 dňa píšte ešte raz, možno mi Váš email skončil v SPAMe a nezbadal som to.
Predám inteligentný bezpečnostný zámok do dverí
predám inteligentný zámok nemeckej výroby welock SECB0EBL01 3 RFID karty možnosť odomykať cez odtlačky rúk alebo aplikáciu na diaľku podporuje Amazon ALEXA pre dvere 55-105 milimetrov vodeodolný dôvod: šírka mi nesedí do dverí prakticky ako nový
Inteligentný zámok na dvere, s kamerou a otváraním cez mobil
8-jazyčný hlas Tuya Wifi QR karta Digitálny odtlačok prsta Cerradura Inteligentný zámok dverí s 1. Prístup cez kameru, odtlačok prsta , kód , kartu a mechanický kľúč. 2. Vysoká citlivosť dotykovej digitálnej dosky. 3. Pracujte s mačacím okom Tuya WiFi, ktoré vidí a počuje za dverami. 4. Zašifrujte technológiu kódu PIN na ochranu proti nahliadnutiu. 5. Upozornenie na nesprávne pokusy a na slabú batériu 6. Záložné rozhranie externého napájania USB v prípade vybitia napájania.
Danalock v3 BT Homekit smart zamok + Gerda vlozka (predana)
Dobry den, predam pouzivany Danalock v3 BT Homekit smart zamok + Gerda vlozku (3 kluce) - vlozka uz je predana. Zamok funguje bez problemov, je dokonca stale namontovany ak by chcel niekto vidiet ako funguje. Pre viac info prosim pozrite specifikaciu: a taktiez Na akekolvek otazky rad odpoviem na tel. alebo email, kedykolvek. Preferujem osobny odber ale vzdy sa dohodnut, aj na cene:) Taktiez by som vedel predat samostatne. Dakujem! J.
Vchodové dvere - dvojkrídlove
Vonkajšie vchodové dvere. Dvere sú pokryté kvalitnou PVC fóliou s UV ochranou (PVC fólia ako na plastových oknách), vďaka ktorej je zaručená farebná stálosť dverí. Dvere sú vyrobené z kvalitnej pozinkovanej ocele o hrúbke 0,5mm. Vyplnené sú extrudovaným polystyrénom (u PVC dverí iba 2cm), alebo izolačnou penou. Vynikajúce tepelnoizolačné vlastnosti (W=0,85m2K). Hrúbka dverí je 55mm. Výhody: - sú odolné voči krúteniu, - dvere, je možné skrátiť o 7cm (okrem dvojkrídlových), - zväčšená odpornosť na vlhkosť, - fólia dverí sa zhoduje s fóliou na plastových oknách, - dvere sú osadené na troch nekrytých závesoch, čo dodáva dverám autentickosť (žiadne zabodované kovanie v zárubni). Zárubňa je taktiež vo farbe dverí. Na výber sú z farieb: zlatý dub, winchester , orech, tmavý dub, antracit, svetlý antracit, betón, svetlý dub, biela – vzor. DVOJKRIDLOVE 110" (120x208), 120", 130". Najlepšia cena na trhu a najväčší výber!!! V prípade záujmu prosím poslať model dverí, spätne posielam cenu. Ceny od 890 EUR (bez sklad) + kovanie. Presnú cenu pri upresnení modelu. Balenie obsahuje: dvere, zárubňu a hliníkový prah. V prípade záujmu o iný variant prosím kontaktovať