bazár, predaj, inzercia, predám

Interaktívny hraci stolík

Kategória: Hračky

Predám len vybalený a vyskúšaný hraci stolík, čiže je ako nový.
Má príjemný zvuk, učí deti k rozvoju.
Popis produktu

Veselý hovoriaci hrací stolček s mnohými interaktívnymi tlačidlami.
Ich cieľom je stimulovať interakciu s dieťaťom. Vzdelávacie hračka učí deti poznávať čísla, písmenká, tvary a farby.

Stimuluje manuálne zručnosti, zrak a sluch. Tri veľké "tvary" tlačidiel sa rozsvieti.
Dotykový tablet s 9 interaktívnymi tlačidlami.
Knihy a klávesnica hrajú mnoho veselých pesničiek.
Farebná kniha učia deti písmená a názvy zvierat.
Najskôr si dieťa môže hrať iba s hracou doskou stolčeku na zemi, neskôr možno prirobiť nožičky.
Vhodné pre deti: 12-36 mesiacov.
Má slovenský aj český jazyk
Batéria: 3 × 1,5 AA.

Pc 55€
Interaktívny hraci stolík
Podobné inzeráty
Tulimi Wisdom learning table / interaktivny stolik pre deti
NOVY, nepouzity Interaktivny vzdelavaci montesori stolik pre deti. Tulimi Interaktívny stolček s pyramídou Interaktívny stolček má zábavné zvukové efekty, ktoré povzbudí vaše malé dieťa k hre. Dokonale podporuje vývoj dieťaťa, stimuluje predstavivosť a pozitívne pôsobí na motorický vývoj dieťaťa. Stolček obsahuje veľa pohyblivých častí, vrátane guličkové dráhy. Nohy stolčeku majú otvory pre loptičky, možno ich demontovať a dieťa si tak môže hrať s interaktívnym panelom. Pyramída sa skladá z piatich dielikov. Stolček vyžaduje 3 x AA batérie (1,5V), nie sú súčasťou balenia. Rozmery: výška: 14cm, panel: 26 cm x 28 cm x 4 cm. Vek: 12 m +.
Detský hrací stolík
Predám detský hrací (vzdelávací) stolík, minimálne známky používania. Pôvodná cena 38 eur, predám za 15 eur. Preferujem osobný odber.
interaktívny hrací stolík
Predám detský interaktívny hrací stolík, pre dieťa od 9 mesiaca, na podporu prvých krôčikov. Dieťa sa pri ňom zabaví aj všeličo naučí. Ma veľa zvukových, svetelných a motorických podnetov, ich cieľom je stimulovať interakciu s dieťaťom. cena 27e alebo dohodou.
Interaktivny stolik
Predam interaktivny hrací stolik, plne funkčný, vidno len malé známky používania, trochu škrabance. Zvuky su aj v anglickom jazyku. Len osobný odber Svätý Jur, max. Bratislava
Predám interaktívny hrací stolík
Predám interaktívny stolík, ešte rok v záruke.
Lamaze 3v1 Airtivity interaktívny stolík
Predam Lamaze 3v1 Airtivity interaktívny stolík 100%ny stav, nachadza sa v Kvetoslavove, po dohode viem priviez do BA a okolie, pokial inzerat nie je vymazany je aktualny nteraktívny stolík 3v1 ponúka mnoho zábavných aktivít pre deti od 6 mesiacov. Deti budú nadšene sledovať, ako sa môžu hračky pohybovať pomocou vzduchu. Veľa zábavných hračiek s morskou tematikou: hviezdice, riasy, rybičky, veľryba a ďalšie. Stolík podporuje kognitívny vývoj u detí tým, že ich aktívne povzbudzuje k skúmaniu a učeniu. Stolček vydáva bublavé zvuky a hudbu v štýle karibiku ( typovo: hula hula hop melódie z Havaja). Vývojová hračka: Pomáha deťom používať svaly prstov a rúk, aby získavali istotu v stále presnejších a koordinovanejších pohyboch. Zároveň povzbudzuje deti, aby využívali celé telo a podporovali svoju silu a rovnováhu. Svetlá a zvuky: Rôzne aktivity spôsobia vydávajú zvuk alebo svietia, či blikajú. U detí sa tak rozvíja zrak, sluch a postreh. Výrobky Lamaze sú navrhované odborníkmi na rozvoj detských zmyslov a zdravého vývoja v prvom roku života. Vhodné pre deti od 6 mesiacov. Rozmer stolíka: 52.07 × 52.07 × 38.1 cm. Váha: 3.63 kg. Batérie: 4 x batérie LR14 (nie sú vložené).