bazár, predaj, inzercia, predám

interaktívny hrací stolík

Kategória: Hračky

Predám detský interaktívny hrací stolík, pre dieťa od 9 mesiaca, na podporu prvých krôčikov.

Dieťa sa pri ňom zabaví aj všeličo naučí.

Ma veľa zvukových, svetelných a motorických podnetov, ich cieľom je stimulovať interakciu s dieťaťom.

cena 27e alebo dohodou.
interaktívny hrací stolík
Podobné inzeráty
Tulimi Wisdom learning table / interaktivny stolik pre deti
NOVY, nepouzity Interaktivny vzdelavaci montesori stolik pre deti. Tulimi Interaktívny stolček s pyramídou Interaktívny stolček má zábavné zvukové efekty, ktoré povzbudí vaše malé dieťa k hre. Dokonale podporuje vývoj dieťaťa, stimuluje predstavivosť a pozitívne pôsobí na motorický vývoj dieťaťa. Stolček obsahuje veľa pohyblivých častí, vrátane guličkové dráhy. Nohy stolčeku majú otvory pre loptičky, možno ich demontovať a dieťa si tak môže hrať s interaktívnym panelom. Pyramída sa skladá z piatich dielikov. Stolček vyžaduje 3 x AA batérie (1,5V), nie sú súčasťou balenia. Rozmery: výška: 14cm, panel: 26 cm x 28 cm x 4 cm. Vek: 12 m +.
Detský hrací stolík
Predám detský hrací (vzdelávací) stolík, minimálne známky používania. Pôvodná cena 38 eur, predám za 15 eur. Preferujem osobný odber.
Interaktívny hraci stolík
Predám len vybalený a vyskúšaný hraci stolík, čiže je ako nový. Má príjemný zvuk, učí deti k rozvoju. Popis produktu Veselý hovoriaci hrací stolček s mnohými interaktívnymi tlačidlami. Ich cieľom je stimulovať interakciu s dieťaťom. Vzdelávacie hračka učí deti poznávať čísla, písmenká, tvary a farby. Stimuluje manuálne zručnosti, zrak a sluch. Tri veľké "tvary" tlačidiel sa rozsvieti. Dotykový tablet s 9 interaktívnymi tlačidlami. Knihy a klávesnica hrajú mnoho veselých pesničiek. Farebná kniha učia deti písmená a názvy zvierat. Najskôr si dieťa môže hrať iba s hracou doskou stolčeku na zemi, neskôr možno prirobiť nožičky. Vhodné pre deti: 12-36 mesiacov. Má slovenský aj český jazyk Batéria: 3 × 1,5 AA. Pc 55€
Interaktivny stolik
Predam interaktivny hrací stolik, plne funkčný, vidno len malé známky používania, trochu škrabance. Zvuky su aj v anglickom jazyku. Len osobný odber Svätý Jur, max. Bratislava
Predám interaktívny hrací stolík
Predám interaktívny stolík, ešte rok v záruke.
Lamaze 3v1 Airtivity interaktívny stolík
Predam Lamaze 3v1 Airtivity interaktívny stolík 100%ny stav, nachadza sa v Kvetoslavove, po dohode viem priviez do BA a okolie, pokial inzerat nie je vymazany je aktualny nteraktívny stolík 3v1 ponúka mnoho zábavných aktivít pre deti od 6 mesiacov. Deti budú nadšene sledovať, ako sa môžu hračky pohybovať pomocou vzduchu. Veľa zábavných hračiek s morskou tematikou: hviezdice, riasy, rybičky, veľryba a ďalšie. Stolík podporuje kognitívny vývoj u detí tým, že ich aktívne povzbudzuje k skúmaniu a učeniu. Stolček vydáva bublavé zvuky a hudbu v štýle karibiku ( typovo: hula hula hop melódie z Havaja). Vývojová hračka: Pomáha deťom používať svaly prstov a rúk, aby získavali istotu v stále presnejších a koordinovanejších pohyboch. Zároveň povzbudzuje deti, aby využívali celé telo a podporovali svoju silu a rovnováhu. Svetlá a zvuky: Rôzne aktivity spôsobia vydávajú zvuk alebo svietia, či blikajú. U detí sa tak rozvíja zrak, sluch a postreh. Výrobky Lamaze sú navrhované odborníkmi na rozvoj detských zmyslov a zdravého vývoja v prvom roku života. Vhodné pre deti od 6 mesiacov. Rozmer stolíka: 52.07 × 52.07 × 38.1 cm. Váha: 3.63 kg. Batérie: 4 x batérie LR14 (nie sú vložené).