bazár, predaj, inzercia, predám

Interiérové dvere 80 L / P - dyhovane buk

Kategória: Dvere, brány

Predám kvalitne dyhovane interiérové dvere. 80 1ks ľavé a 1 ks práve a 1 ks posuvné vrátane posuvného systému.
Dvere sú zachovalé, na fotkách sú špinavé.
50 EUR / ks
K dverám je aj kovanie.
100 Eur za všetky 3ks
Interiérové dvere 80 L / P  - dyhovane buk
Podobné inzeráty
Dvere dýhované BauDoors 60x90cm ĽAVÉ
Predám nové dýhované dvere BauDoors, Ľavé, 60x195cm, dýhované (buk), morené, výplň biele sklo. Dvere sú veľmi pekné a kvalitné. Zárubňa bola založená, nasledne sa zistilo, že je nesprávna strana otvárania, tak bola strhnutá. Chýba horná časť zárubne.
dyhované interiérové dvere Hormann, 80 ľavé
ponúkam na predaj dyhované interiérové dvere Hormann, 80 ľavé aj so zárubňou a čiernou kľučkou bez poškodenia. dvere boli vystavené ako vzorka na predajni. z jednej strany je dub v čistom triedení a z druhej rustikálny, predajná cena je 900€, ponúkam za 300€. dvere sú určené pre štandardný stavebný otvor (90x201cm) a hrúbka steny 20cm. výplň dverí je plná DTD. len osobný odber v NR
Interierove dvere dyha buk čoko 4 ks
Predam 4 ks interierovych dveri s kluckou Tupai- su kvalitne dyhovane, farba buk čoko, velkost 80ky (2ks) a 60ky (2ks- kupelna + wc, plne bez skla). Oblozkove zarubne sa pri demontazi poskodili, je potrebne dat na inu oblozku Cena za jedny dvere s kluckou 60 Eur. Osobny odber BA Ruzinov
Interiérové Posuvné dvere, 4x interiérové dvere s falcom
Mám na predaj viacero dverí 1x posuvne dvere a 4x interiérové dvere či už na chatku, prístavbu, zimnú záhradu, letnú kuchyňu, pivnicu atď. Cenu prosím navrhnite určite sa dohodneme. - 1 posuvné dvere s ornamentami ako na obrázku. výška 217cm komplet aj s nadstavbou kde je koľajnica (hliníkový lišta-posuv). - 1 dvere P v-199cm š-70cm s falcom - 2 dvere Ľ v- š-66,8cm s falcom - 3 dvere P v- š58,3cm s falcom - 4 dvere Ľ v- š79,5cm s falcom Premeriavanie sa môže líšiť v malých odchýlkach. Ako vidieť na obrázkoch na niektorých obložkach je vidieť flaky dvere by mali byť všetky v poriadku. Výšku som pozeral iba na jedných predpokladám rovnakú pri vážnom záujme viem presnejšie premerať každé jedny ale najradšej by som bol ak by si to prišiel záujemca pozrieť osobne aby to videl. Cena dohodou alebo navrhnite a určite sa dohodneme. Bližšie info najlepšie asi po tel.
Predám dyhované dvere a zárubňu
Predám dyhované dvere a zárubňu značky SAPELI, dyha orech, vrátane kovania Tupai. Rozmery dverí a zárubne: 80 x 197(cm), na hrúbku steny 130(mm), otváranie pravé. Zámok obyčajný s kľúčom a kovaním Tupai.
Dvere dyhované dub 2x
Predám dyhované dvere dub so zárubňou