bazár, predaj, inzercia, predám

Interiérové dvere Porta s kovaním

Kategória: Ostatný nábytok

Predám pravé von otváravé interiérové dvere. Značka Porta, šírka 70, presklenie v strede 5 ks okienko, sklo činčila, s kovaním a zámkom Abloy. Top stav, nepoškodené.
Interiérové dvere Porta s kovaním
Podobné inzeráty
Interierové posuvné dvere s kovanim (stodolove)
Interierové posuvné dvere s kovanim (stodolove) Kovanie kupene cez eshop, pôvodná cena 119€. Dvere robené na mieru, pôvodná cena 280€. Rozmer : 90 x 207,5 cm Cenu ponuknite. Osobný odber.
Nové dvere porta
Predám nové dvere porta royal premium, práve ,85.dvere sú lakované
Zrenovovaná komoda s kováním
Nabízím k prodeji zrenovovanou komodu doplněnou kováním. Dvířka jsou na zamykání. Komoda byla zakoupena zde v ČR, obroušena, nová povrchová úprava, stejně tak i úchytky. Ozdobena kováním na středových dvířkách. Rozměry: š: 163, h: 48,5, v: 89,5 cm. Doprava po dohodě možná. Faktura za zboží samozřejmostí. Má k prodeji více kusů komod na prodej, některé kusy z ČR, jiné dovezené z Anglie. Obrazy na fotkách jsou od autorky @Majtvory a jsou také k prodeji!!
8x dvere Porta do 4izboveho bauringu
Darujem za odvoz a cenu klucky (30€/1dvere) 8x dvere Porta vratane oblozky vo vybornom stave. 3ks su so sklenenym pasom a 5ks plnych odtien wenge. Rozmery (stavebny otvor): 2x90, 3x80, 3x70cm. Moznost dojst si pozriet hocikedy - Trnava prednadrazie.
Dvere s obložkami
Predám dvere značky Porta LEVEL Porta Synchro 3D ash capri-2 1x ľavé 70 1xpravé 70 2x posúvne 80 všetky s obložkami
Interiérové dvere
Predám úplne NOVE interiérové dvere. Kupované v OBI. Veľkosť 70, pravé. Pôvodná cena 59,99€ V linku presný typ: