bazár, predaj, inzercia, predám

Interiérové dvere zo zárubňou

Kategória: Ostatné

Predám 4 interiérové dvere zo zárubňou, WC - šírka 60cm, hĺbka zárubne 10cm,
Kúpeľňové - 70cm, zárubňa 14cm
2x Izbové - 80cm, zárubňa 10cm
Dvere sú falcove, foliovane, vzor buk. Cena za jedne dvere zo zárubňou 10eur.
Interiérové dvere zo zárubňou
Podobné inzeráty
Dvere interiérové so zárubňou
Predám nové dvere nerozbalené 90, pravé interiérové so zárubňou. Cena dohodou
Dvere a zarubne
Predam vybrate interierove dvere a zarubne roznych rozmerov: 1x80, lave dvere 1x80, prave dvere 2x zarubna 30 1x90 dvere, lave dvere zarubna 10 1x70 prave dvere, zarubna 10 1x60 lave dvere, 10 zarubna. dvere + zarubna =20€. zarubne a dvere su pouzivane ale v dobrom stave. Dopravu neviem zabezpecit.
Interiérové dvere
Predám interiérové dvere C.1 80 ľavé dyha dub na latovke bez kovania cena 45e C.2 80 ľavé so zárubňou masív smrek bez kovania 45 e
Interierove dvere Voster Toledo 10 - 60 CPL Dub
Predam interierove dvere znacky Voster Toledo 10 rozmer 60tky prave, slovenska zarubna - bez klucky a zamku na foto. Stav ako nove. Povodna cena 257€ Popis: Interiérové dvere Voster Toledo 10 Konštrukcia krídla Dvere sú rámové, vyrobené z MDF dosiek, ktorých jednotlivé časti sú zlepené pevnými kolíkovými spojmi v kombinácii s perodrážkou, čo zaručuje vysokú kvalitu a dlhú životnosť Vašich dverí. Šírka zvislých rámov je 14 cm. Vonkajšia povrchová úprava je v nasledovných prevedeniach: Dekor 3D fólia (dekoračný fóliový papier s imitáciou vzhľadu a štruktúry dreva), fólia Finish alebo Laminát CPL. Výplň krídla - MDF doska Hrúbka krídla - 40 mm Hrana - Technológia Soft - oblé hrany dverí Presklenie - matné tvrdené sklo Výhody: stabilná a odolná rámová konštrukcia tvrdené sklo zapustené priamo do MDF profilov (bez zasklievacich líšt či rámikov)
Interiérové dvere zn. Sapeli
Veľmi kvalitné dvere so zárubňou, s kľučkou, bez poškodení, laminátové, šírka 60cm, odtieň jelša, ľavé
Predám staré dvere
Predám staré dvere zo starej chalupy. Rozmery sú uvedené na foto.Prvé veľmi staré presklené sú z kvalitneho dreva, vo veľmi dobrom stave 2ks pravé aj ľavé,výška dverí 203cm, cena 30eur/ks./Ľavé presklené so zárubňou PREDANÉ/Taktiež aj ďalšie biele dvere 2ks bez presklenia.Cena 20eur/ks.K dverám je možnosť demontovať aj kvalitné drevené zárubne.Dvere sa nachádzajú v Novom meste nad Váhom.