bazár, predaj, inzercia, predám

Interiérový / exteriérový krb na kľúč

Kategória: Remeselné a stavebné práce

Máte záujem o realizáciu krbu, kachlí, pece, montáž komínu? Zrealizujeme Vám ju už do 30 dní od podpísania zmluvy o dielo!

Naše remeslo robíme už viac ako 8 rokov na profesionálnej úrovni s kvalitne odvedenou prácou. Dôkazom sú nám stovky realizácii a spokojných zákazníkov.

Našou hlavnou činnosťou sú krby na kľúč a teplovzdušné, sálavé a akumulačné krby. Realizujeme aj rekonštrukcie vášho aktuálneho krbu.

Pred samotnou realizáciou prebieha výber krbovej vložky, vypracovanie cenovej kalkulácie a stanovenie termínu začiatku montáže. Obhliadku, technické poradenstvo a vypracovanie cenovej kalkulácie Vám ponúkame úplne zadarmo.

V prípade záujmu Vám zabezpečíme profesionálne 3D vizualizácie, ktoré Vám priblížia skutočnú a budúcu stavbu krbu ešte pred samotnou realizáciou diela.

Našimi klientmi sú stavebné firmy, developeri, tak aj jednotliví obyvatelia. Stavby krbov realizujeme v novostavbách, chatách, chalupách, reštauráciách, hoteloch, ale taktiež aj v starších rodinných domoch.

V prípade záujmu o osobný výber krbovej vložky, kachlí sa s Vami radi stretneme a naše dlhoročné skúsenosti radi pretavíme do Vašej spokojnosti!

Telefón:
E-mail: stavba.@
Interiérový / exteriérový krb na kľúč
Podobné inzeráty
Kovovýroba Brány Ploty Konštrukcie
Poskytujeme kompletný servis v oblasti výroby,návrhu, dodania a montáže brán,s pohonom nice a key,tak tiež výrobu zábradlí, mreží, celokovových balkónov loggii , výrobu industriálneho nábytku ,oceľových konštrukcií s povrchovou úpravou ( zinok ,práškové lakovanie ) , Možná kombinácia kov/sklo/drevo/kompozit Taktiež ponúkame komplexné stavebné práce stavby na kľuč,interier aj exteriér viď. ďalšie inzeráty pre nezáveznú cenovú ponuku ma neváhajte kontaktovať ➡️ oceľové brány, samonosné brány ➡️ ploty ➡️ plotové dielce ➡️ zábradlia ➡️ pergoly ➡️ prístrešky ➡️ mreže ➡️ oceľové konštrukcie ➡️ oceľové výrobky každého druhu ➡️ interiérový a exteriérový dizajn ➡️ výroba oceľových výrobkov na mieru ➡️ Výroba a montáž hal
Projekčné práce / Rozpočty / Interiérový dizajn
PROJEKTOVÉ PRÁCE, služba ktorá je pre nás dôležitá. Prostredníctvom tejto služby dostávame vaše sny bližšie k realite. TVOJRBA ROZPOČTOV, vytvoríme pre vás rozpočet pre novostavbu aj rekonštrukciu budovy, oceníme stavebný rozpočet na základe výkazu výmer od investora. INTERIÉROVÝ DIZAJN, navrhneme vám funkčný a moderný interiér, kancelársky interiér, atď.. CENY za jednotlivé služby vyhotovujeme na základe sadzobníku UNIKA.
Decor.MG
Dobrý deň, ponúkam Vám všetky druhy maliarských prác ako je maľovanie, stierkovanie,vyspravovanie prasklin a použitie dekoratívnych techník. Rád Vám spríjemnim Váš interierový ako aj exterierový dizajn podľa vaších predstáv s vysoko kvalitnými materiálmi. Ak by ste mali záujem tak ma kontaktujte.
Krb kachle pec komín na kľúč
Chcete krb už do 30 dní od podpísania zmluvy o dielo? Neváhajte nás kontaktovať. V ponuke krby, kachle, pece, komíny Stavby a montáž krbov je súčasťou našich činností už viac než 8 rokov. Naše bohaté skúsenosti sme nadobudli prostredníctvom viac než 100 už zrealizovaných diel, ktoré pre Vás zhotovujeme na kľúč. Realizujeme krby na kľúč a teplovzdušné, sálavé a akumulačné krby. Realizácii predchádza výber krbovej vložky, vypracovanie cenovej kalkulácie a stanovenie termínu začiatku montáže. Ponúkame obhliadku, technické poradenstvo a vypracovanie cenovej kalkulácie úplne zadarmo, čo Vás určite presvedčí o vysokej kvalite našich služieb. V prípade záujmu vypracovávame profesionálne 3D vizualizácie, ktoré našim klientom priblížia skutočnú a budúcu stavbu krbu ešte pred samotnou realizáciou diela. Našimi klientmi sú stavebné firmy, developeri, tak aj jednotliví obyvatelia. Realizácie vykonávame v novostavbách, chatách, chalupách, reštauráciách, hoteloch, ale taktiež aj v starších rodinných domoch. V prípade záujmu o osobný výber krbovej vložky, kachlí sa s Vami radi stretneme a naše dlhoročné skúsenosti radi pretavíme do Vašej spokojnosti! Telefón: E-mail: stavba.@
Krb, akumulačné krby, kachle, pece, komíny
Váš vysnívaný krb u Vás doma už do 30 dní od podpísania zmluvy o dielo. Naša činnosť spočíva v realizácii krbov, kachlí, pecí, komínov. Venujeme sa jej už viac než 8 rokov. Skúsenosti sme nadobudli realizáciou viac než 100 krbov, ktoré pre klientov zhotovili na kľúč. Ponúkame Vám montáž krbov na kľúč, teplovzdušných, sálavých a akumulačných krbov. Samotnú realizáciu predchádza výber krbovej vložky, vypracovanie cenovej kalkulácie a stanovenie termínu začiatku montáže. O vysokej kvalite a profesionalite Vás radi presvedčíme tým, že ponúkame obhliadku, technické poradenstvo a vypracovanie cenovej kalkulácie úplne zadarmo. V prípade záujmu vypracovávame profesionálne 3D vizualizácie, ktoré našim klientom priblížia skutočnú a budúcu stavbu krbu ešte pred samotnou realizáciou diela. Našimi klientmi sú stavebné firmy, developeri, tak aj jednotliví obyvatelia. Stavby krbov realizujeme v novostavbách, chatách, chalupách, reštauráciách, hoteloch, ale taktiež aj v starších rodinných domoch. V prípade záujmu o osobný výber krbovej vložky, kachlí sa s Vami radi stretneme a naše dlhoročné skúsenosti radi pretavíme do Vašej spokojnosti! Telefón: E-mail: stavba.@
Vysnívaný krb u Vás doma už do 30 dní
Vysnívaný krb u Vás doma už do 30 dní od podpísania zmluvy o dielo. Zaoberáme sa stavbou a montážou: krbov - kachlí - pecí - komínov, na mieru podľa Vašich požiadaviek. Už viac než 8 rokov nadobúdame naše skúsenosti prostredníctvom viac než 100 zrealizovaných a úspešne odovzdaných krbov zhotovených na kľúč. Hlavným zameraním je montáž krbov na kľúč, teplovzdušných, sálavých a akumulačných krbov. Samotnú realizáciu predchádza výber krbovej vložky, vypracovanie cenovej kalkulácie a stanovenie termínu začiatku montáže. O vysokej kvalite a profesionalite Vás radi presvedčíme tým, že ponúkame obhliadku, technické poradenstvo a vypracovanie cenovej kalkulácie úplne zadarmo. V prípade záujmu vypracovávame profesionálne 3D vizualizácie, ktoré našim klientom priblížia skutočnú a budúcu stavbu krbu ešte pred samotnou realizáciou diela. Našimi klientmi sú stavebné firmy, developeri, tak aj jednotliví obyvatelia. Stavby krbov realizujeme v novostavbách, chatách, chalupách, reštauráciách, hoteloch, ale taktiež aj v starších rodinných domoch. V prípade záujmu o osobný výber krbovej vložky, kachlí sa s Vami radi stretneme a naše dlhoročné skúsenosti radi pretavíme do Vašej spokojnosti! Telefón: E-mail: stavba.@