bazár, predaj, inzercia, predám

Investičný BYT 1A Hotel Demänová Apartments

Kategória: Byty

Hotel Demänová Apartments tvorí jeden samostatný bytový celok nachádzajúci sa na vstupe do najväčšieho lyžiarskeho strediska Jasná Nízke Tatry. Celý objekt sa skladá z 8 bytových jednotiek od 32m2 až po 181,5 m2 čo je rozloha samostatného 4i bytu s terasou na najvyššom podlaží. Vonkajší priestor je dotvorený altánkom na grilovanie, ktorý je sprístupnený všetkým bytovým jednotkám ako aj lyžiareň, ktorá sa nachádza na prízemí. Apartmány patria pod značku Hotel Demänová, najlepšie hodnoteného 4* hotela na Liptove. Byty sa predávajú do súkromného vlastníctva ako investičná príležitosť zapojenia sa pod hotelový program Hotela Demänová. Všetci majitelia a budúci klienti tak budú môcť využívať služby poskytované Hotelom Demänová.

Hotel Demänová Apartments sa nachádza priamo v prímestskej časti Liptovského Mikuláša, Demänovej. Demänová je vstupná brána k najväčšiemu lyžiarskemu stredisku Jasná Nízke Tatry. Apartmány sú vzdialené od Hotela Demänová 350m a preto je pre klientov pohodlné využívať všetky služby hotela. Malebný Liptov Vám ponúka nekonečné množstvo aktivít od rekreácie v aquaparkoch cez lyžovanie v najväčšom stredisku Jasná až po zážitkový simulovaný zoskok voľným pádom. Oblasť Liptova je navštevovaná vo veľkej miere aj v lete, Apartmány sú vzdialené od Liptovskej Mary 6km a od turistických chodníčkov Nízkych Tatier len 8km.
Všetky byty sa predávajú komplet zariadené a pripravené na svojich prvých klientov. V štandarde nájdete kompletne zariadenú kúpeľňu so sprchovým kútom a taktiež kompletne vybavenú kuchyňu s jedálňou. Obývací priestor s rozťahovacou pohovkou pre ubytovanie ďalších dvoch osôb v apartmáne a izbu s luxusnou vysokou posteľou. Každý apartmán je zariadený rovnako, presne ako je znázornený na fotkách.

Financovanie je jednoduché, 5% rezervačný poplatok so splatnosťou 90 dní. Zvyšných 95% priamo na kúpnu zmluvu. Keďže sa jedná o byty, nie je problém investíciu pokryť hypotekárnym úverom. Vstupom do značky Hotela Demänová na Vás čaká využívanie služieb VIP CLUBU, wellnessu, reštaurácie a v budúcnosti multifunkčnej haly na oslavy. Máme pripravený atraktívny podiel pre budúcich majiteľov z príjmu z ubytovania. Túto investíciu treba brať ako komplexnú investíciu s vlastnením m2 v bytovom dome a uvažovaním s kladnou infláciou, možnosťou celoročného ubytovania v apartmáne ako hosť a sekundárnym príjmom s vyťaženia apartmánu treťou stranou.

Poschodie: 1/prízemie
Počet poschodí: 1
Počet izieb: 2
Dodatok k cene: + Parkovacie státie 10 000€
Obytná plocha: 32m²
Celková rozloha: 32m²
Úžitková plocha: 32m²
Vlastníctvo: firemné
Stav: úplne prerobený
Odvoz odpadu: áno
Voda: neuvedené
Plyn: áno
Internet: lokálny poskytovateľ
Kúpeľňa: áno
Vykurovanie: spoločné
Balkón: nie
Lódžia: nie
Terasa: nie
Pivnica: áno
Garáž: nie
Výťah: nie
Parkovanie: vlastné vyhradené
Postavené z: Ytong
Zariadenie: zariadený
Zateplený objekt: áno
Bazén: interiérový
Krb: nie
Klimatizácia: nie
Káblová televízia:
Investičný BYT 1A Hotel Demänová Apartments
Podobné inzeráty
Mezanínový 3 izbový apartmán s galériou - Demänová Rezort
Mezanínový 3 izbový apartmán s galériou - Demänová Rezort - [21.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Mezanínový 3 izbový apartmán s galériou - Demänová Rezort - 1 Mezanínový 3 izbový apartmán s galériou - Demänová Rezort - 2 Mezanínový 3 izbový apartmán s galériou - Demänová Rezort - 3 Mezanínový 3 izbový apartmán s galériou - Demänová Rezort - 4 Mezanínový 3 izbový apartmán s galériou - Demänová Rezort - 5 Ďalšia Mezanínový 3 izbový apartmán s galériou - Demänová Rezort - 6 Mezanínový 3 izbový apartmán s galériou - Demänová Rezort - 7 Mezanínový 3 izbový apartmán s galériou - Demänová Rezort - 8 Mezanínový 3 izbový apartmán s galériou - Demänová Rezort - 9 Mezanínový 3 izbový apartmán s galériou - Demänová Rezort - 10 Investícia v podobe už skolaudovaného apartmánu vo fungujúcom projekte DEMÄNOVÁ REZORT ! Ponúkaný 3-izbový apartmán s terasou sa nachádza na druhom a treťom nadzemnom podlaží apartmánového domu D. Má obytnú plochu 61,36 m2 a dispozične pozostáva zo vstupnej haly, obývacej izby, kuchynky, 2 samostatných spální, 2 kúpeľní a na poschodí je vytvorená podkrovná galéria. Apartmán má vlastnú terasu o výmere 14,8 m2. Ubytovacia kapacita je pre 8 osôb. Je zariadený v modernom, vzdušnom a útulnom dizajne. Apartmán môžete využívať s rodinou a priateľmi a zároveň ho vyťažuje vyťažovacia spoločnosť a majiteľ apartmánu má z neho mesačne vyplácaný výnos. Každý apartmán má vlastné parkovacie miesto priamo pred apartmánovým domom. V DEMÄNOVÁ REZORT Vám ponúkame na predaj apartmány rôznej veľkosti a dispozície, určené hlavne na celoročné rekreačné využitie. Súčasťou komplexu sú aj moderné drevodomy. V rámci rezortu je k dispozícii reštaurácia, wellness, detské ihriská, Aquapark, SKI centrum, lyžiarska škola, bežkárska trať, požičovňa lyží a e-bike, jump zóna, lezecká stena, 3D bludisko, bikros. Začiatok prevádzky komplexu bol už v zimnej sezóne r.2018/2019. Apartmány sa nachádzajú v centre turistického ruchu pri vstupe do Demänovskej doliny - obľúbeného lyžiarskeho strediska JASNÁ (15min na svah, 15min k vode, 5min do mesta Liptovský Mikuláš). Každý apartmán bytového domu má exkluzívnu polohu na kopci, s ktorou sú spojené jedinečné výhľady na okolité vrchy a prírodu. Viac informácií aj cenu poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o.
Apartments for Rent Košice Centre - Apartmány na prenájom
*** Golden Apartment - Jeden z najkrajších apartmánov v Košiciach. Košice City Center Rental Apartments ponúkajú kvalitne zariadené a plne klimatizované apartmány na krátkodobé aj dlhodobé prenájmy situované v centre Košíc. Naše apartmány sú kompletne vybavené apartmány a je možné si ich prenajať na 3 mesiace alebo dlhšie. CENY PRENÁJMU KOMPLETNE ZARIADENÉ BYTY 1-izbový byt už od 700 €/mes.* 2-izbový byt už od 900 €/mes.* 3-izbový byt už od 1390 € mesačne.* * možnosť prenájmu za 3,4,5,6 …. 24 mesiacov *** Golden Apartments - One of the most Beautiful Apartments in Kosice-Košice City Centre Rental Apartments offer high quality furnished and Fully air-conditioned apartments for short-term and long-term rentals situated in the Košice city centre. Our serviced apartments can be rented for 3 months or longer period. RENTAL PRICES FOR COMPLETELY FURNISHED APARTMENTS 1 -room Apartment from 700 €/month.* 2 -room Apartment from 900 €/month.* 3 -room Apartment from 1390 €month.* * possibility of renting for 3,4,5,6 …. 24 months Contact us today, last available apartments
Exkluzívna ponuka krásneho apartmánu v rezorte Demänová Vill
SPEKTRUM- realitná kancelária EXKLUZÍVNE ponúka na predaj krásny apartmán v rezorte Demänová Village, okres Liptovský Mikuláš. Dizajn aparmánov je moderný, vzdušný a zároveň vzbudzuje príjemné pocity útulnosti a harmónie. Demänová Village ponúka možnosť vlastniť apartmán v zabehnutom rezorte s vlastným lyžiarskym svahom, aquaparkom a množstvom unikátnych služieb na jednom mieste Výmera apartmánu je 26m2 + 6m2 terasa Apartmány  Demänová Village sa nachádzjú priamo v prímestskej časti Liptovského Mikuláša, Demänovej. Demänová je vstupná brána k najväčšiemu lyžiarskemu stredisku Jasná Nízke Tatry. . Malebný Liptov Vám ponúka nekonečné množstvo aktivít od rekreácie v aquaparkoch cez lyžovanie v najväčšom stredisku Jasná až po zážitkový simulovaný zoskok voľným pádom. Oblasť Liptova je navštevovaná vo veľkej miere aj v lete, Apartmány sú vzdialené od Liptovskej Mary 6km a od turistických chodníčkov Nízkych Tatier len 8km. Ak Vás moja ponuka oslovila, rada Vás privítam na osobnej prehliadke bytu, ktorú Vám zabezpečíme na čísle    alebo ma kontaktujte emailom: dmitriyev@ Uvedená cena je vrátane provízie RK. V tejto konečnej cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo, vyhotovenie rezervačných zmlúv, administratívne služby. Pre kupujúceho zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho
Štúdiový apartmán v 3 komplexe Solmarine Family Apartments,
Referenčné číslo: B_3001 Certifikovaná realitná kancelária Relax Properties vám ponúka na predaj veľmi príjemný štúdiový apartmán v obľúbenom a dobre hodnotenom komplexe Solmarine Family Apartments, ktorý je vzdialený 10 minút pešo od piesočnej pláže vo vyhľadávanej dovolenkovej lokalite Slnečné pobrežie v Bulharsku. Apartmán má celkovú výmeru 34,96 m2. a nachádza sa na 4. poschodí s výťahom. Dispozícia: spálňa kombinovaná s kuchyňou a jedálňou, kúpeľňa s toaletou, balkón s výhľadom do okolia. Apartmán je kompletne zariadený a vybavený: kuchynskou linkou, manželskou posteľou, šatníkovou skriňou, TV, chladničkou, zásuvkami, stolom s 2 stoličkami. K dispozícii je aj klimatizácia pre potreby kúrenia a chladenia. Toto zariadenie je už zahrnuté v cene za apartmán. Apartmán sa nachádza v pokojnej lokalite v blízkosti nového supermarketu Lidl. Pláž je vzdialená do 10 minút pešo od komplexu (600m), v okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Ročný poplatok za správu a údržbu je v sume 9€/m2. Tento nízky poplatok sa platí podľa m2 apartmánu 1x za rok komplexu za správu a údržbu spoločných komunitných častí, vrátane úpravy zelene, starostlivosť o bazén a budovu, spoločné priestory a ochranu a stráženie budovy. V apartmáne sa nachádzajú samostatné merače vody a elektriny. Platíte len za reálnu svoju spotrebu. Nízke poplatky za údržbu a skvelé hodnotenie komplexu robia z tejto nehnuteľnosti ideálnu voľbu ako pre trávenie svojej vlastnej dovolenky, ale aj na prenájom. Kontaktujte nás pre viac informácií. O komplexe: 3* celoročný komplex Solmarine Family Apartments sa nachádza v pokojnej časti Slnečného pobrežia hneď vedľa nového supermarketu Lidl. Do 10 minút ste pešo na piesočnej pláži alebo v najväčšom aquaparku Action na Slnečnom pobreží. Do 5 minút budete od zástavky autobusu MHD, ktorý vás dopraví do historického mestečka Nessebar (UNESCO), ktorý je vzdialený len 4km. Centrum Slnečného pobrežia je od hotela vzdialené 2 km. Hotel sa nachádza 150 metrov od reštaurácií a baru Crouton, iL Diverso a reštaurácie St.Valentine so širokým výberom jedál. Zastávka turistického minivlaku je vzdialená priamo na promenáde 600 metrov. Súčasťou hotela je aj bezplatné súkromné parkovisko, recepcia a bazén.
INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky
INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 1 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 2 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 3 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 4 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 5 Ďalšia INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 6 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 7 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 8 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 9 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 10 Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt vo výmere 87,46 m2 v okresnom meste Levice v lokalite Perecká ul. Jedná sa o veľkometrážny 3 izbový byt v zateplenom bytovom dome s dvoma výťahmi - nákladným a osobným. Má balkon a patrí k nemu i pivnica. Je po rekonštrukcii ako sú plastové okná, stierky a maľovky, murované bytové jadrá, laminátové podlahy v kombinácii s obkladom a dlažbou, nové vchodové dvere a nové interiérové dvere. Aktuálne je prerobený na 2 bytové jednotky: - dvojgarsonka a - jednoizbový byt V oboch sú podnájomníci a byty sú nepretržite prenajaté. Do oboch bytov sa dostanete cez uzatvárateľnú chodbičku. Tam nájdeme vstupné dvere do 3 bytov. Každý z nich - dvojgarsonka aj jednoizbový byt majú samostatné vstupy. Naľavo sa nachádza veľkometrážny jednoizbový byt, ktorý je dispozične riešený nasledovne: - vchádzame do chodby. Po ľavej strane je šatník. Oproti sú dvere vedúce do naozaj veľkej - priestrannej izby, tá disponuje aj výstupom na balkon. Pred nami je dalšia chodbička, tam nájdeme bytové jadro, kúpeľňu a samostatné wc. Napravo vedľa bytového jadra prechádzame do kuchyne, ktorá sa nachádza na konci bytu. Stredný byt je prerobený na kvázi dvojgarsonku. Vstupujeme cez dalšie vchodové dvere do chodby. Po pravej strane je kúpeľňa a samostatné wc. Pred nami je izba s kuchyňou a naľavo naozaj veľká, priestranná spálňa. Byt je možné využívať ako investíciu s možnosťou ďalšieho prenájmu - predáva sa zariadený alebo prepojiť ho a vytvoriť tak veľké dvojgenerečné bývanie. Nachádza sa v lokalite plnej zelene, kde je dobrá možnosť parkovania v celom okolí bytového domu, napešo je k dostupnosti pošta, potraviny, jasličky, materské školy, niekoľko základných škôl, zastávka MHD, detské ihriská... Ak sa rozhodnete pre kúpu tejto nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, radi a bezplatne Vám pomôžeme s komplexnými službami finančného sprostredkovateľa. V prípade, žé Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať na tel.čísle: a dohodnite si obhliadku ešte dnes...
Premium apartments on the coastline of the Mediterranean Sea
Real estate agency RE/MAX offers you a comfortable and cozy complex where you have all that is necessary for your rest: sea, sun and beautiful nature. The complex Konak Seaside Premium is under construction on 25.000 m² and consists from 8 blocks. There is a remarkable sea view and mountain view from main windows of apartments and balconies. All territory of the complex have a sea view, irrigated with beautiful green lawn and decorative trees. In the complex you have following facilities: 3 big pools, a pool with slides, a pool with relaxation and recreation area and 2 paddling pools. There is a bar near the pool, a place for a brazier, an arbor, basketball platform and huge tennis courts. A covered car park is located above all blocks. SPA salon is located above A-B blocks with the size of 3.000 m², and another SPA salon is located under L block, with the size of 6.000 m². In the SPA salon you have: an indoor pool, a restaurant, an Ottoman bath, a steam room, a sauna, the salt room, rooms for massage, a restroom, fitness, Pilates yoga, billiard, a table tennis, a squash (tennis), a cinema hall, dressing rooms and bathrooms. Technical characteristics: An antibacterial facade, noise – and water isolation. Spacious and modern elevator. Fire-prevention alarm system. Central satellite systems. Protection and tracking cameras. In apartments: steel doors, an on-door speakerphone with a video system. False ceilings and pointed hidden lighting. Washable paint on walls and floors from granite. Porcelains and ceramics are covering designer kitchens and bathrooms. Conditioners in all rooms, a home telephone number and double glass İtalian PVC windows and doors on balcony with noise isolation. The complex is located on the first coastline of the Mediterranean Sea. To the center of Alanya - 15 km. To Gazipasha Airport - 15 km. To the sea – 25m. To Antalya city - 150 km. Construction begun on 20.10.2018 Commissioning of the complex on 31.12.2021 We guarantee you a full service in Turkey from the moment you arrive. We will arrange a transfer, find you an accommoondation, help you open a bank account, open a tax number and do a full process of registration of the ownership. You can also contact us and give your request on the exact type of property you are looking for in Turkey and we will find you a best option.