bazár, predaj, inzercia, predám

Investičný/developerský pozemok blízko Trebišova.

Kategória: Pozemky

Mgr Andrea Eliašova z ELI REAL realitnej kancelárie Vám ponúka na predaj investičný/developerský pozemok blízko Trebišova.

Atraktívna lokalita – hlavný ťah využívaný hlavne kamiónovou dopravou Poľsko- Maďarsko- Rumunsko a turistami z Poľska, Slovenska na juh do Maďarska, Rumunska, Bulharska a pod.
Pozemok je rovinatý a skladá sa z niekoľkých parciel ale predáva sa ako celok. Je situovaný hneď vedľa cesty prvej triedy č. 79 smer Trebišov- Veľaty a cesty druhej triedy č. 552. pri kruhovom objazde Komarov. Inžinierske siete na blízku, voda na pozemku.

Pozemok je vhodný na výstavbu čerpacej stanice s oddychovou časťou pre kamióny. V pripravovanom projekte je situačný plán celého projektu s pôdorysom budov čerpacej stanice, reštaurácie aj ubytovacej časti s oddychovými miestnosťami pre vodičov. K dispozícii je aj vizualizácia. Projekt stavby pre územné konanie 3x, Polohopisné a výškopisné zameranie I. a II.
Pozemok je vhodný aj pre výstavbu logistického centra alebo skladových priestorov.

Celková plocha je 14049m2. Cena: 0 €.
V prípade záujmu o bližšie info ma prosím kontaktujte e-mailom alebo telefonicky
Investičný/developerský pozemok blízko Trebišova.
Podobné inzeráty
NA PREDAJ investičný pozemok kúsok od Nitry
Stanislava Benková e-mail: stanka.benkova@ V2 Real Estate vám ponúka na predaj investičný pozemok: Lokalita: Malý Lapáš výmera pozemku je 8668m2 šírka 43m pozemok v tichej časti obce slnečný, s krásnym výhľadom na Zobor prístup na pozemok z asfaltovej cesty žiadaná lokalita investičný pozemok vhodný na developerský projekt, rozparcelovanie alebo iný investičný zámer cena je aj s právnym servisom, prípadne s projektovou dokumentáciou
POZEMKY NA VÝSTAVBU len 15 min od Prešova
RS002P Reality Smolko - realitná kancelária Vám exkluzívne ponúka na predaj pozemky v novovzniknutej štvrti obce Daletice, vzdialenej od mesta Prešov autom len 15 min. a od mesta Sabinov 12 min. Pozemky sú vhodné na výstavbu rodinného domu alebo rekreačnej chatky v blízkosti lesa s nádherným výhľadom na okolitú prírodu. Hlavné benefity pre kúpu pozemku: - vynikajúca dostupnosťou do mesta Prešov aj na diaľnicu D1 - výborná finančná príležitosť pre kúpu pozemku - písomné vyjadrenie obce Daletice - pozemky sú určené na výstavbu rodinných domov - prevažne rovinatý, slnečný pozemok, nachádza sa v tichej lokalite tejto malebnej obce - prístupová cesta obecná /pozemky sa predávajú s podielom na prístupovej ceste/ - elektrina v štádiu riešenia /projektová dokumentácia na vyžiadanie/, voda - studňa pozemok č. 1 - 1348 m² pozemok č. 2 - 1507 m² predané pozemok č. 3 - 790 m² predané pozemok č. 4 - 814 m² predané pozemok č. 5 - 775 m² pozemok č. 6 - 498 m² pozemok č. 7 - 1141 m² predané pozemok č. 8 - 1123 m² predané pozemok č. 9 - 1123 m² predané pozemok č. 10 - 1255 m² predané pozemok č. 11 - 500 m² rezervované pozemok č. 12 - 814 m² pozemok č. 13 - 626 m² pozemok č. 14 - 502 m² pozemok č. 15 + les - 1217 m² pozemok č. 16 + les - 133 7m² predané pozemok č. 17 - 635 m² predané pozemok č. 18 - 638 m² predané pozemok č. 19 - 592 m² pozemok č. 20 - 899 m² predané dron videoobhliadka: /watch?v=7QAUvnxS_Ao Cena pozemkov 35 €/m2. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLÚV, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV, AKTÍVNA POMOC PRI VYBAVOVANÍ HYPOTEKÁRNEHO ÚVERU A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM. Ak Vás naša ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať. Predávate? Kupujete? Prenajímate? Nehnuteľnosť zvyčajne kupujeme alebo predávame raz za život a veľakrát sú v tom celoživotné úspory. Preto nenechajte nič na náhodu a obráťte sa na odborníkov. Sme tu pre Vás - Bezpečne Vás prevedieme celým procesom od kvalitnej propagácie Vašej nehnuteľnosti až po jej odovzdanie. Sme Váš osobný sprievodca svetom realít. Pokojný spánok našich klientov je pre nás prioritou. Svojim klientom ponúkame individuálny, ľudský prístup a komplexné služby v obore, no hlavne sú pre našich klientov tieto služby bez poplatkov: - Realitní makléri len s dlhoročnou praxou a reálnymi skúsenosťami v oblasti realít - U nás je kvalita služieb a zabezpečenie klienta skutočne na prvom mieste - 3D vizualizácie (3D virtuálne obhliadky nehnuteľnosti) - Profesionálne Promo-Video obhliadky - Natáčanie nehnuteľnosti dronom - Profesionálne nafotenie nehnuteľnosti - Masívna kampaň na webe – topovanie na jednotliv
NA PREDAJ INVESTIČNÝ POZEMOK V OBCI PAŇOVCE | 6161m²
Ing. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúkajú na predaj veľký pozemok v obci Paňovce, ktorý je vhodný na budúci developerský projekt. Obec Paňovce sa nachádza len 20 minút juho-západne od Košíc smerom na Moldavu nad Bodvou. Paňovce sú veľmi pekná obec bez neprispôsobivých občanov, nájdete tu Základnú školu, potraviny, bar, strelnicu, bikepark a pod. Výhodou je veľmi rýchla a bezproblémová dostupnosť do Košíc. V tejto obci vám ponúkame na predaj rovinatý 6161m² veľký pozemok, ktorý je ideálny na budúci developerský projekt. Geometrickým plánom sa plánovalo tento pozemok rozdeliť na 6 krásnych stavebných pozemkov o veľkostiach od 830-980m2 s prístupovou cestou ku každému z nich. Obcou Paňovce už bola vydaná územnoplánovacia informácia, ktorou je povolená výstavba na tomto pozemku a zároveň je súčasťou územného plánu obce. Samozrejme vás zámer môže byť úplne iný a tento veľký pozemok si môžete rozdeliť na viacero menších pozemkov, prípadne ho môžete využiť na úplne iné účely. K pozemku nie sú privedené inžinierske siete, tie sa nachádzajú na susednom pozemku, odkiaľ by ich bolo možné pritiahnuť. Pozemok je krásne rovinatý a nachádza sa v tichej časti obce, odkiaľ ho z jednej strany ohraničuje les a teda tu zažijete maximálny pokoj a výhľad na stromy a z druhej strany sa nachádza futbalové ihrisko. K pozemku vedie obecná cesta. Na tomto pozemku môže vyrásť 6 - 10 rodinných domov, ktoré je možné následne predať tunajšiemu obyvateľstvu. Pozemok sa predáva iba v celku a už je len na vás, aký zámer s ním budete mať. Cena pozemku v celku je 215.000 eur vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Myslím, že táto cena vám ponúka viacero možností, ako zhodnotiť vašu investíciu. Ak by vás ponuka zaujala, zavolajte mi na číslo .
Developérsky pozemok Kalinkovo 3169 m2 okres Senec
Hľadáte slnečný stavebný pozemok vhodný ako developersky projekt na výstavbu samostatných rodinných domov alebo radovej výstavby ? Vaša Realitná vám ponúka slnečný pozemok v celkovej výmere 3169 m2 situovaného na okraji obce Kalinkovo okres Senec. Skvelá príležitosť developerov, ktorí hľadajú rovinatý pozemok v blízkosti Bratislavy ( 17 km ). LOKALITA POZEMKU: Pozemok sa nachádza sa v kľudnej a tichej lokalite s priamou napojenosťou na hlavnú cestu. Jeho poloha poskytuje dostatok súkromia a zároveň je blízko ku všetkým potrebným službám ako sú napríklad obchody, školy, lekári a dopravné spojenie. V susedstve už bola zahájená výstavba rodinných novostavieb. POZEMOK: Pozemok je určený na výstavbu rodinného domu s veľkorysou rozlohou alebo ako developeraky projekt. Inžinierske siete, ako plyn, voda, kanalizácia a elektrina sú situované v tesnej blízkosti cez cestu cca 10 m od hranice pozemku. V územnom pláne obce určený na výstavbu rodinných domov. VÝHODY POZEMKU: TOP LOKALITA, SLNEČNÝ, SIETE, INVESTÍCIA Financovanie možné aj cez HÚ s ktorým vám vieme bezplatne pomôcť. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte na tel., , alebo vám ich môžeme poskytnúť e mailom peter.vrtak@ alebo na adrese Vaša Realitná s.r.o., Prievidza, Bojnická cesta 4.
Stavebné pozemky vhodné na developerský projekt v Párnici
Ponúkame Vám na predaj investičný stavebný pozemok v rýchlo sa rozvíjajúcej obci Párnica. Pozemok je v územnom pláne charakterizovaný ako pozemok určený na výstavbu rodinných domov. K pozemku vedie právne vysporiadaná obecná cesta. Posledných 150 m2 k pozemku je potrebné v súčinnosti s obcou dobudovať. Body a podmienky pripojenia pozemku na elektrinu a vodu určia Stredoslovenských elektrárne a Oravská vodárenská spoločnosť. Pozemok je vhodný ako developerský projekt. Na pozemku je možné vytvoriť cca 8 - 10 stavebných parciel. Pozemok je mierne svahovitý, južne orientovaný s peknými výhľadmi na Západné Tatry, Malú Fatru a Šíp. Obec Párnica disponuje dobrou občianskou vybavenosťou. V obci sú väčšie potraviny, lekár, stavebniny. Z obce je komfortné dopravné napojenie (vlak/autobus) na mestá Dolný Kubín a Žilina. Cena za pozemok je 69 € /m2
TOCA – EXKLUZÍVNE – INVESTIČNÝ POZEMOK MAKOV KASÁRNE
TOCA – EXKLUZÍVNE – v zastúpení vlastníka nehnuteľnosti ponúkame na predaj zaujímavý investičný pozemok v obci Makov, časť Makov Kasárne. Pozemok má výmeru 14.000m2. Pozemok je vhodný na výstavbu investičného rekreačného objektu – rekreačné turistické zariadenie, alebo ako dlhodobý investičný developerský zámer realizácie výstavby rekreačných chát s následným predajom. K pozemku sú vypracované základné štúdie. V blízkosti pozemku sa nachádza veľký rekreačný objekt vo výstavbe a vzdialenosť pozemku od známeho lyžiarskeho strediska Makov – Kasárne je len 400m. Pozemok leží bezprostredne pri asfaltovej ceste vedúcej k lyžiarskemu stredisku. Zabezpečíme bezpečnú kúpu nehnuteľnosti tak, aby bol garantovaný budúci zámer investora. Predaj bude zrealizovaný len v prípade kladného vyjadrenia príslušných dotknutých orgánov štátnej správy k plánovanému zámeru investora – budúceho vlastníka nehnuteľnosti. Cena pozemku je 857.000€ (cena pozemku za m2 je na úrovni 61,00 €) Viac informácii k ponuke rád poskytnem na osobnom stretnutí - len osobné stretnutie. V prípade záujmu o stretnutie volajte Daniel Chudý - TOCA real s.r.o., Bytča