bazár, predaj, inzercia, predám

Invicta 5249W Trinite NightGlow Stainless Steel

Kategória: Hodinky

predam hodinky na fotkach
zaruka 7 dni, v pripade nefunkcnosti vratim peniaze

Zobrazenie času
analogové
Materiál remienka
oceľ
Materiál puzdra
Ušlechtilá ocel
Vodotesnosť
100 m
Materiál skla
zafírové

osobne alebo postou,
postovne hradi kupujuci,platba na ucet
Invicta 5249W Trinite NightGlow Stainless Steel
Podobné inzeráty
San Martin Explorer 36mm SW200
Predám hodinky San Martin Explorer 36mm SW200 Hodinky boli zakúpené v 02/2022 na Aliexpress: San Martin Official Store. Hodinky sú v záruke 2 roky. Hodinky boli len zopárkrát používané, sú v top stave. Mám aj všetky doklady (faktúra- záručný list) a originálne balenie (krabica). Hodinky sú prekrásne, nemajú žiadne vady, sú ako nové. Kvôli veľkosti sú vhodné aj pre dámy aj pre pánov. Cena zahŕňa aj prepravu Slovenskou poštou na dobierku. Hodinky predávam preto, lebo si chcem kúpiť iné do zbierky. Nové hodinky aktuálne sú okolo 550 EUR a treba na nich čakať mesiace kvôli pomalej doprave a colnému konaniu. Špecifikácia hodiniek: Brand: San Martin Model: SN0021-G-B1 Pohon: SW200 Case: Material - 316L Solid Stainless Steel Bezel 36mm 37mm in diameter Lug to Lug 45.5mm Thickness 11.3mm Band width 19mm/20mm Glass: Top Hat Sapphire Crystal Glass, AR Coating Bezel: Stainless Steel Polished Bezel Dial Color: 369 Dial, Tiffany Blue, 3D Hour Markers Hands: Classic Hands Set, Luminous Luminous: BGW-9 Blue Light, Hands and Markers Crown: Screw-down Crown,With San Martin Hexagon Logo Case Back: Screw-down Case Back, Brushed Process Strap: 316L Solid Stainless Steel Bracelet,20mm x 16mm Clasp: New Folding Clasp With Safety, With 3D Hexagonal Logo Water Resistant: 10Bar=100 meters Weight: about 125g Warranty: 2 Year Video: Obrázky sú v prílohe inzerátu. V prípade potreby pošlem viac fotiek. Kontaktovať poprosím mailom.
Hodinky Invicta Rally S1
Predám tieto krásne hodinky Invicta Rally S1. Hodinky sú v dobrom stave. Nahodený kovový ťah s preklapacou sponou, pridám ďalšie kúsky k rozšíreniu. Prikladám aj pôvodný kožený remienok, ktorý sa ale aj po krátkom nosení rýchlo ošúchal. Pôvodná cena 229€, predám za 150€, možná dohoda, možná výmena za Seiko, Casio G-Shock, Invicty s Mickey Mousom alebo Timex Peanut, prípadne skúste niečo ponúknuť. Product number - 206066 Brand g Invicta (USA) Diameter, thickness - Ø 48 mm, 14 mm Waterproofness - 100 M Housing - Steel, interhorn width 22 mm Glass - Mineral Movement - Quartz. Seiko VD54, Hacking
Panske hodinky Invicta
Panske stylove hodinky Invicta ✓ stylove velke dizajnove hodinky (a aj tazke),s ktorymi budete vynikat a putat pozornost ✓ velkost cifernika je 50 mm (5 cm) ✓ datumovnik ✓ chronograf, tachymeter s otocnou lunetou (otocna v 1 smere - dolava) ✓ stopky s funkciou do 1 hodiny ✓ fumkcia s ukazovanim 24 hodinoveho formatu ( to z znamena, hodiny rozlisuju cas doobeda a poobede - takzvany a.m. a p.m.) ✓ svajciarska znacka zakupena USA ✓ svajciarsky strojcek ✓ vodotesne do 100 m ✓ sklicko vyrobene technologiou "Flame fusion", co je obdoba zafiroveho sklicka - skombinovana tvrdost zafiru a odolnost mineralneho sklicka ✓ luminiscencny material na ukazovateli casu: tritnite ✓ cifernik a hodinky su vyrobene z uslachtilej a nehrdzavejucej ocele (Stainless Steel) ✓ hodinky su na ciferniku a remienku pozlatene ✓ remienok je z uslachtilej ocele ✓ stylova originalna krabicka - - - - - Hodinky su nove, s foliami na povrchu. - - - - - Cislo vymyslene. Kontakt e-mailom a v pripade vazneho zaujmu aj mobilom.
CASIO G-SHOCK G-SPECIALS GMW-B5000D-1ER
pouzivane. Materiál puzdra: ušľachtilá oceľ Ušľachtilá oceľ 316L (Stainless steel) je veľmi odolným materiálom, ktorý prakticky nemožno zničiť. Je tvrdá (neohýba sa a ani neláme), farebne stála, antialergická (nereaguje s telesnými tekutinami, a preto sa žiadne zložky kovu neuvoľňujú do kože a tela) a má antikorózny povrch (povrch je odolný voči oxidácii a korózii. Navyše je odolná aj voči sladkej a slanej vode). Napájanie: solárne napájanie (Tough solar) Tough Solar je technológia napájania hodiniek Casio. Pod sklíčkom sa nachádzajú solárne články, ktoré premieňajú svetelnú energiu na elektrickú energiu, ktorá sa ukladá v akumulátore a poháňa hodinky. Odpadá tak potreba výmeny batérie! Materiál náramku: ušľachtilá oceľ Ušľachtilá oceľ 316L (Stainless steel) je veľmi odolným materiálom, ktorý prakticky nemožno zničiť. Je tvrdá (neohýba sa a ani neláme), farebne stála, antialergická (nereaguje s telesnými tekutinami, a preto sa žiadne zložky kovu neuvoľňujú do kože a tela) a má antikorózny povrch (povrch je odolný voči oxidácii a korózii. Navyše je odolná aj voči sladkej a slanej vode). 12/24 hodinový formát Na výber sú dva spôsoby zobrazenia času, v 12 alebo 24 hodinovom formáte. Napríklad 4:45 alebo 16:45. 5 denných alarmov 5 nezávislých alarmov pre flexibilné pripomenutie dôležitých udalostí. Môžete nastaviť až 5 časov pripomenutia. Časovač - 1/1 minúty - 24 hodín Rozsah merania 1 minúta. Príklad: nastavím odpočítavanie na 8 hodín. Hodinky signalizujú koniec uplynutého času a spúšťa sa ďalší 8-hodinový interval. Automatické opakovanie môže byť zapnuté alebo vypnuté. Hľadaj telefón Stratili ste telefón? Jednoduchým stlačením tlačítka na hodinkách začne na telefóne zvoniť budík a môžete ho jednoducho nájsť. Hodinový signál Ak je funkcia zapnutá, tak hodinky na to každú celú hodinu upozornia zvukovým signálom. Indikátor stavu batérie Táto funkcia je väčšinou v hodinkách so solárnym napájaním. Ukazuje stav nabitia batérie. V prípade, že indikátor ukazuje na nízku úroveň stačí hodinky vystaviť na svetlo. Multi jazyk pre dátum Možnosť zobrazenia názvu dní vo viacerých svetových jazykoch. Odolnosť voči otrasom Unikátne konštrukčné riešenie, ktoré eliminuje nepriaznivý vplyv nárazov, vibrácií a otrasov a zabezpečuje tak vysokú odolnosť hodiniek. predprogramovaný kalendár Displej zobrazuje aktuálny dátum. Je predprogramovaný, a preto odpadá potreba nastavovať krátky a dlhý mesiac a prestupné roky. Väčšina hodiniek má tento dátum predprogramovaný až do roku 2099. smart hodinky Hodinky prostredníctvom bluetooth spárujete so zariadeniami bežiacimi na systémoch Android aj iOS. Snooze Je rozšírená funkcia alarmu. Zabezpečuje opakované budenie, čo znamená, že po vypnutí budenia alarm po niekoľkých minútach začne opäť zvoniť až kým nie je vypnutá aj funkcia Snooze.
Breitling Stainless Steel B-1 Quartz A68362 -
Breitling Stainless Steel B-1 Quartz A68362 velkosť 43 mm cena 2000 eur
Guess hodinky náramok v ružovom zlate
Nadherne hodinky v zaujmavom style - vyzeraju ako naramok...kamienkove logo, prevedenie v rosegold farbe...parkrat nosene, top stav... CASE SIZE 42 mm x 19 mm CASE THICKNESS 11 mm CASE MATERIAL Stainless Steel CASE SHAPE Rectangle CASE BACK Solid BAND BAND MATERIAL Stainless Steel Twist BAND TYPE Bracelet BAND COLOR Rose Gold-tone BAND WIDTH 16 mm CLASP Fold Over ID Bracelet with a Crystal-set Logo