bazár, predaj, inzercia, predám

Invicta Aviator 40170

Kategória: Hodinky

⬤ Invicta Aviator, model 40170.

⬤ Sklíčko kryštálové, materiál je nehrdzavejúca oceľ, priemer 52 mm, šírka remienka 31 mm, vodotesnosť 100 m, strojček Japan Caliber JS50 Quartz Chronograf.

⬤ Doklad o kúpe, záruka a originalita.

⬤ Poštovné zdarma

⬤ Kontakt:
Invicta Aviator 40170
Podobné inzeráty
Invicta aviator
Ponúkam úplne nové invicta aviator, dovoz USA žiadna Čína. Nikdy nenosene, nosím iné. Japonský chronograf s 1/10 s a vodotesné 100m. Preferujem osobný odber ale po rozumnej dohode a zálohe na poštovné vopred na účet viem i poslať Občas viem doviezť smer juh
Invicta Aviator 40290
⬤ Invicta Aviator, model 40290. ⬤ Sklíčko kryštálové, materiál je nehrdzavejúca oceľ, priemer 50 mm, šírka remienka 30 mm, vodotesnosť 100 m, strojček Japan TMI VD31 Quartz Chronograf. ⬤ Doklad o kúpe, záruka a originalita. ⬤ Poštovné zdarma ⬤ Kontakt:
Invicta Aviator 40169
⬤ Invicta Aviator, model 40169. ⬤ Sklíčko kryštálové, materiál je nehrdzavejúca oceľ, priemer 52 mm, šírka remienka 31 mm, vodotesnosť 100 m, strojček Japan Caliber JS50 Quartz Chronograf. ⬤ Doklad o kúpe, záruka a originalita. ⬤ Poštovné zdarma ⬤ Kontakt:
Hodinky Invicta Rally S1
Predám tieto krásne hodinky Invicta Rally S1. Hodinky sú v dobrom stave. Nahodený kovový ťah s preklapacou sponou, pridám ďalšie kúsky k rozšíreniu. Prikladám aj pôvodný kožený remienok, ktorý sa ale aj po krátkom nosení rýchlo ošúchal. Pôvodná cena 229€, predám za 150€, možná dohoda, možná výmena za Seiko, Casio G-Shock, Invicty s Mickey Mousom alebo Timex Peanut, prípadne skúste niečo ponúknuť. Product number - 206066 Brand g Invicta (USA) Diameter, thickness - Ø 48 mm, 14 mm Waterproofness - 100 M Housing - Steel, interhorn width 22 mm Glass - Mineral Movement - Quartz. Seiko VD54, Hacking
Invicta Speedway – Quartz – model 9223,  nové, nenosené
Invicta Speedway – Quartz. Oceľové púzdro, oceľový ťah. Váha cca 146g. Strojček Quartz, Seiko VD53, presný, batériový pohon. Vodotesné do 200m. Hodinky nové, nenosené, s nalepenými ochrannými fóliami na sklíčku, taktiež na ťahu. uskladnené v originál boxe. Ťah pôvodný, neupravovaný. Súčasťou je samozrejme komplet pôvodné balenie. Originál. Poštovné v rámci SR v cene. Možný osobný odber, BB – ZV, v rámci cesty dovoz grátis, poštovné v rámci SR/ČR cez Packetu v cene. Bližšie info: Aktuálne do zmazania.
Invicta Pro Diver - Quartz – model  22022, nové, nenosené
Invicta Pro Diver – Quartz, luneta - veľmi pekná, moderná, kovovooranžová farba, ideálne na leto. Oceľové púzdro, oceľový ťah. Váha cca 155g. Strojček Quartz, PC32, presný, batériový pohon. Vodotesné do 200m. Hodinky nové, nenosené, s nalepenými ochrannými fóliami na sklíčku, taktiež na ťahu. uskladnené v originál boxe. Ťah pôvodný, neupravovaný. Súčasťou je samozrejme komplet pôvodné balenie. Možný osobný odber, BB – ZV, v rámci cesty dovoz grátis. Poštovné cez Packetu v rámci SR v cene. Bližšie info: Aktuálne do zmazania.