bazár, predaj, inzercia, predám

Invicta Kufrik

Kategória: Ostatné

Predam kufrik Invicta na 3 ks hodiniek takmer novy nepouzivany.
Invicta Kufrik
Podobné inzeráty
NOVÝ detsky cestovný kufrík rozkladací na posteľ do lietadla
Úplne nový BedBox Minnow je jediný prémiový kufrík na svete pre deti s funkciou "letovej" postieľky či operadla na nohy. Kombinácia škandinávskeho dizajnu s leteckým štýlom. Kufrík umožňuje vášmu dieťaťu pohodlne spať pri dlhých aj krátkych letoch. Zábavný a funkčný, s dostatočným množstvom úložného priestoru, uchováva najzákladnejšie potreby vášho dieťaťa. Po dokončení balenie nechajte svojho malého prejsť (možno aj ťahať za sebou) cez letiskový terminál na účely bezstresové dopravy. Materiál: Polycarbonate (PC) Veľkosť: 20*36*46cm Akonáhle nastúpite do lietadla, zmeníte svoj BedBox kufrík na posteľ v 5 jednoduchých krokoch. Vhodné pre batoľatá a deti 2-7 rokov (3 roky sú ideálne pre jazdu na kufríku ako na koni). Schválené väčšinou leteckých spoločností. Než pôjdete: Prispôsobte si BedBox priloženými nálepkami Priestranný interiér pre uloženie nevyhnutností na ceste Položky zostávajú bezpečné a prístupné vekom s vrchným otvorom O BedBoxe: Predné otočné kolieska pohlcujúce otrasy a umožňujúce vynikajúce manévrovanie Viacúčelový nastaviteľný popruh umožňuje nosiť alebo ťahať BedBox za sebou Horné držadlo pre držanie dieťaťa pri jazde Opora pre unavené nohy V lietadle: Ideálne pre použitie v lietadlách, vlakoch či trajektoch Univerzálny a vhodný pre väčšinu štandardných úsporných sedadiel Veko a predlžovacia doska predlžujú sedadlo a vytvárajú väčšiu plochu Matrac a bočné panely vytvárajú pohodlný priestor na sedadle Bezpečnostný pás je možné použiť v polohe ležmo aj aj v vzpriamenej polohe
Celový Kufrík
Predávam celový kufrík. Kufrík, je rozbalený a použitý, ale je vo relatívnej dobrej kondícii (ako vidieť na fotkách). Kufrík ma zámky na vrchu. Cena je 10 eura plus poštovne alebo osobný odber.
Pokrový stôl s príslušenstvom
Ponúkam na predaj pokrový stôl pre 9 hráčov s príslušenstvom - 2 kasy, 9 stoličiek, 5 stolíkov, kufrík so žetónmi na turnaj a veľký kufrík so žetónmi na cash. Zakúpenie príslušenstva je možné si zakúpiť aj jednotlivo : Stolička - 1ks - 20€ Stolík - 1 ks - 15€ Stôl - 200€ Kufrík so žetónmi na turnaj - 50€ Kufrík so žetónmi na cash - 100€ Cena pri kúpe stola aj s celým príslušenstvom - 600€ Pri rýchlom jednaní alebo kúpe stola s celým príslušenstvom menšia dohoda možná.
dopyt INVICTA 41179 DC COMICS
dopytujem!!! ak niekomu ležia v zásuvke stolíka, rád vás odbremením. Model Invicta 41179 patrí medzi neprehliadnutelný a extravagantný kúsok z limitovanej kolekcie DC Comics. Tento model bol venovaný veľmi známemu superhrdinovi Supermanovi. Na ciferníku nájdete stopky a indikátor duálneho času. Z tejto edície bolo vyrobených len 4000 kusov Japonský strojček Hattori VD52 Chronograf na meranie 60 sekundových intervalov Duálne zobrazenie času Plameňom tavený krištáľ - Flame fusion Jednosmerná luneta Limitovaná edícia Dátumovník Vodotesné do 100 metrov
Panské Hodinky Invicta
Zdravím predám tieto veľmi pekné hodinky Invicta jedná sa o model 8937 Pro Diver mám ich párdní takže sú úplne nové , musel som si ich o niečo skrátiť boli my trocha veľké sú vodotestné do 200m priemer púzdra 40 mm hrúbka púzdra 14 mm šírka remienka 20 mm váha do 150g Cena dohodou .
hodinky INVICTA
PREDAM HODINKY INVICTA