bazár, predaj, inzercia, predám

Iontové nápoje

Kategória: Zdravie a krása

Iontový nápoj je určený k doplneniu tekutín, ktoré organizmus stráca spolu so značným množstvom minerálnych látok a vitamínov, pri ťažkej fyzickej aktivite, pri práci v horúčavách, alebo jednoducho pre dodržiavanie pitného režimu.
Určený na doplnenie tekutín, minerálnych látok a vitamínov, ktoré organizmus stráca pri ťažkej fyzickej aktivite
Obsahuje komplex 12 vitamínov a minerálnych látok.
Ide o látky významne prispievajúce k podpore imunitného systému. Dátum spotreby: 03/2025.
Cena za krabičku, v ktorej je 20 vrecúšok nápoja je 3€.
Iontové nápoje
Podobné inzeráty
Sklená fľaša 1 liter na nápoje s pláteným vreckom NOvé
Štýlová sklenená fľaša s obsahom 1 liter je oblečená v ochrannom obale, ktorý ju čiastočne chráni pred rozbitím. Obal sa ľahko navlieka na fľašu aj vďaka sťahovacej šnúrke, ktorá zároveň slúži pre lepšie uchopenie a ľahšie manipulovanie s fľašou. Obal je možné prať a tak sa ľahko udržuje čistý. Materiál bavlna. Je ekologická a šetrí peniaze. Má originálny dizajn. Je nenáročná na údržbu. Jednoduchá manipulácia vďaka sťahovacej šnúrke. Nová, nepoužívaná.
Produkty Amway
Dobrý deň Ponukám na predaj produkty značky Amway. Amway ponuka produkty pre domácnosť, krasu, výživu a osobnú starostlivosť. NAPRÍKLAD Produkty domácnosť: čistiace prostriedky, fľaše s rozprašovacom, osviežovač vzduchu, nerezové drôtenky, zmäkčovaco vody, práci prášok, tablety do umývačiek riadu. Produkty pre krasu: pleťové prípravky, dekoratívna kozmetika, čistenie pleti, Produkty pre výživu: potraviny, výživové doplnky, nápoje, tyčinky, športová výživa Produkty pre osobnú starostlivosť: zubná pasta, mydlo, starostlivosť o vlasy, starostlivosť o telo V prípade záujmu aj o niečo iné ako je tuná zobrazene poprosím kontaktovať ďakujem. Univerzálny čistiaci prostriedok: cena 10,13€ Čistiaci prostriedok na kuchyňu: cena 7,20€ Čistiaci prostriedok na kúpeľňu: cena 7,20€ Fluoridová zubná pasta s viacnásobným účinkom Glister:cena 8,15€ Kids Detská zubná pasta Glister: cena 4,50€ Dish Drops drôtene špongie: cena 9,70€ Da sa poslať poštou alebo osobne prešov okolie.
Kombucha
PREDÁM KOMBUCHU NA PRÍPRAVU NÁPOJOV. Viac info.v správe Kombucha a jej použitie Kombucha sa používa vo forme nápoja, pričom sa z nej pripravujú rôzne kokteily. Tieto nápoje sú jemne perlivé a vznikajú fermentáciou osladeného čaju a kombuchovej kultúry. Príprava Vytvorte si kombuchu sami doma a využívajte jej blahodárne účinky naplno. Pri jej tvorbe je potrebné si uvedomiť, že ide o živú kultúru, ktorá reaguje na vonkajšie vplyvy, ako sú kyslík, teplota, výživa či slnečné žiarenie. Aj preto sa vám ťažko podarí vytvoriť dvakrát rovnako vyzerajúcu a rovnako chutnú kombuchu.
Rozmarínový sirup - balzam pre koncentráciu a bdelosť
Prírodný rozmarínový sirup - zo zmyslom pre obranyschopnosť, koncentráciu a bdelosť. Rozmarín lekársky patrí medzi pomerne významné liečivé rastliny, ktorá si zaslúži osobitnú pozornosť. Je cenený najmä pre stimulačné a povzbudzujúce účinky na nervový systém a mentálne zdravie, nakoľko zvyšuje koncentráciu a bdelosť. Podporuje trávenie, pretože zvyšuje vylučovanie žlče a tvorbu tráviacich enzímov. Vhodný na močovú sústavu a choroby spojené s močovými cestami. Je príjemný na psychiku a posilňuje pečeň aj srdce, zvyšuje tlak. Je bohatý na železo, jód, zinok a kremík. Bylina má ale na naše zdravie oveľa širší vplyv: - má zmysel pre obranyschopnosť, napríklad tým, že podporuje správne fungovanie imunitného systému a má aj antiseptické účinky - je dôležitá pre tráviacu sústavu, zlepšuje pravidelnú stolicu, pomáha na plynatosť, podporuje trávenie a zvyšuje chuť do jedla - využíva sa aj na posilnenie krvného obehu, rozširuje cievy a ako jedna z mála rastlín neznižuje krvný tlak, ale ho zvyšuje Návod na použitie: Tento sirup sa môže dávkovať dvojako. Buď sa zriedi s vodou a s mätou máte osviežujúci nápoj, pridať do teplého čaju ak milujete bylinkové nápoje, alebo ho môžeme užívať ako prírodnú medicínu. Leták s dávkovaním posielam k produktu. Zloženie: prírodné sladidlo stévia, voda, rozmarín lekársky, citrón. Skladovanie: v suchu a tme. Po otvorení uchovávajte v chlade. 250ml/4,20€ 500ml/7,50€ 750ml/10,90€