bazár, predaj, inzercia, predám

iPad Pro 12.9" 256GB Silver + Apple Pencil 2.gen.

Kategória: Tablety, E-čítačky

Predám iPad Pro 12.9" 256GB Silver 2018 a Apple Pencil 2.gen. Kupovaný v iStores v roku 2019. Použitý len na nakreslenie cca 20 obrázkov v programe Procreate. Bez absolútnych známok používania. Pôvodná cena 1404 eur (samozrejme, viem doložiť faktúru). IBA osobný odber a seriózne jednanie. Ďakujem. Kontaktuje ma, prosím, mailom na:
iPad Pro 12.9" 256GB Silver + Apple Pencil 2.gen.
Podobné inzeráty
iPad 10.2" Wi-Fi 64GB Kozmický sivý (9. gen.)+ Apple Pencil
Predám iPad 10.2 (9. gen) s Apple Pencil (1. gen) ešte rok v záruke kúpený v Nay. iPad je v top stave bez škrabancov. Dôvod predaja je prechod na iPad AIR.
Predam novy iPad Air M1 256 GB WiFi Vesmírno-sivý 2022
Predam novy iPad Air M1 256 GB WiFi Vesmírno-sivý 2022, s prasknutym, ale plne funkcnym displayem - na tablete ziadne znamky pouzivania: v Alze: 880 EUR Display: 133Eur bez DPH
Apple iPad Pro 9.7-inch Smart Cover Charcoal Gray
Predám úplne nový, nikdy rozbalený magnetický Smart Cover pre Apple iPad Pro 9,7 palca farba: Charcoal Gray Je to originálny produkt Apple, ktorý sa už nevyrába ani nepredáva, takže ak máte iPad Pro 9,7-inch tak je to jedinečná príležitosť ho oživiť novým originálnym obalom. Prípína sa magneticky na telo iPadu a uzáver funguje rovnako magneticky. Pri zatvorení krytu sa iPad uspí a naopak pri otvorení sa automaticky zapne. Pozor tento kryt je použitelný výhradne na iPad Pro 9,7 pretože aj iPad Air 2 má úplne identické telo no inú polarizáciu zatváracieho magnetu (takže magnet funguje úplne naopak ... mám to odskúšané :) !!! cena: 45€ !!! inzerát platný do zmazania !!!
iPad Pro 10.5 Wifi Cellular 512GB Gold + príslušenstvo
Pri rýchlom a serióznom jednaní zľava. V rámci BA a okolia doveziem. Predám iPad Pro 10.5 Wifi Cellular 512GB Gold, MPMG2FD/A.Vynikajúci stav,kompletné balenie,originálne príslušenstvo (ihla,adaptér, kábel,príručka).Slúžil ako jeden z viacerých kusov príležitostná náhrada pri spracovávaní videa a hudby,skúšania hier a aplikácií,avšak veľmi málo používaný,výborný stav batérie,nabíjacie cykly si môžete preveriť pred/pri/po kúpe cez CoconutBattery. Nikdy žiadny jailbreak! Nainštalovaný najnovší iPadOS.Odhlásený z iCloud,softwarovo premazaný,v továrenskom nastavení pripravený pre nového majiteľa. Displej 120Hz 264ppi 600nit HDR ProMotion TrueTone ! rovnako ako má najnovšia generácia. 512 GB ! ak začnete používať iPad kreatívne (alebo ako PC,prehrávač,konzolu na hranie,bez problémov funguje aj xbox controller a iné ovládače a zariadenia),nie je 256 GB dosť a pripájanie flash diskov zbytočne znižuje komfort, zaberá čas a prenos dát sa môže prerušiť. Oproti wifi verzii má možnosť SIM karty a telefonovania/internetu cez mobil. operátora, ale hlavne GPS a Glonass! takže možné použivať aj ako navigáciu a nájdenie pri strate/odcudzení + triedenie fotiek/videí/používania appiek podľa lokality.Keďže má IMEI číslo, je možné ho vypátrať (či už hneď alebo neskôr). Proc. A10X s koproces. M10, nahr./prehráv. v 4K.I keď procesor hardwarovo má byť pomalší oproti novším generáciám, pri spracovávaní 4K videí, hraní najnovších hier (aj so zrkadlením/napojením na TV),používaní appiek, nevidím žiadny rozdiel oproti najnovšiemu iPad Pro 11 M2,ktorý taktiež vlastním,rozdiel(skôr nerozdiel) môžem predviesť. Posledná generácia s 3,5mm jack audio vstupom/výstupom. Oproti novším generáciám je tu možné pripojiť viac audio vstupných aj výstupných zariadení (3,5mm jack + lightning + bluetooth) Zdarma príslušenstvo v hodnote cca 300 EUR: Kožený celotelový obal/ochranné multifunkčné puzdro čierne Apple Leather Smart Cover, odnímateľné, polohovateľné, s funkciou uzamykania/odomykania obrazovky, MPUD2ZM/A Ochranná fólia ZAGG invisibleshield clear protect, evidentne neviditeľná/ultratenká/nerozoznateľná od skleneného povrchu,keďže som celý čas v tom,že žiadna ochrana displeja na tomto iPade nebola Apple Pencil 1.gen.,kúpený koncom 2020 a praktický nepoužívaný,ale nenahraditeľný, MK0C2ZM/A + 3 kožené púzdra Lightning to USB 3 Camera Adapter, MK0W2ZM/A (na pripojenie akýchkoľvek flash/hdd, tlačiarní a iných zariadení, vrátane hudobných nástrojov, napr. el. klavír) s možnosťou súbežného napájania pripojeného iPadu a externého zariadenia Lightning to 3,5 mm Headphone Jack Adapter (in/out, funkčný aj pre klopový mikrofón), MMX62ZM/A Rozbočovač lightning (ďalšia možnosť pripojenia a súčasného nabíjania) Klávesnica bezdrôtová BK3001, nepoužívaná, vybraná na základe skúseností
Apple kozeny obal na 10.5” iPad Pro
Original Apple kozeny obal na 10.5” iPad Pro vo velmi zachovalom stave. Velmi elegantne opracovanie s Apple logom na zadnej strane a s moznostou zastrcil Apple Pencil (Pencil nie je sucastou predaja). Aktualna cena tohoto obalu je napriklad v Rakuskom Apple Store 169.- EUR Mozem poslat aj na dobierku.
Apple iPad Air 2 WiFi + cellular /SUPER CENA/
Ponukame na predaj plne funkcny Apple ipad AIR 2 cellular /malo pozivany 100% stav ziadne tukacne/ POPROSIM CENA PEVNA DAKUJEM NA INTERNET POZERANIE FILMOV EMAIL atd UPLENE IDEALNY A CENOVO PRIJATELNY TABLET OD APPLE + napajaci kabel bez nabijacky + 2x novy orginal este zabaleny obal Apple Dovod predaja prechod na 11"" ipad pro URCITE NIEKOMU SPAVI RADOST A POSLUZI Navrhnutý, aby sa ľahko držal. A ťažko odkladal. iPad Air 2 cellular má prepracovaný Retina displej, revolučný snímač odtlačkov prstov Touch ID, výkonný čip A8X, vylepšené kamery iSight a FaceTime HD a ešte rýchlejší bezdrôt. V odolnom hliníkovom tele, ktoré je len 6,1 milimetra tenké. Takže ho môžete brať takmer všade. A robiť s ním takmer všetko. Dve parádne kamery. V prestrojení za iPad. Nový 8 MP fotoaparát iSight má vyspelú optiku, vylepšený snímač a výkonnejší obrazový signálový procesor, takže dokáže zachytiť neuveriteľne detailné fotky a videá v rozlíšení 1080 p. Môžete s ním vyfotiť panorámy vo vysokom rozlíšení, časozberné a spomalená videá. Videohovory a selfíčka sú s kamerou FaceTime HD ešte lepšie ako predtým, obzvlášť pri slabom osvetlení. Retina displej nie je len skvelý hľadáčik, ale zároveň robí z iPadu Air 2 skvelý nástroj na fotenie, úpravu fotiek a videí a delenie sa o ne. A existuje veľké množstvo aplikácií, ktoré využívajú zabudované kamery napríklad na analýzu golfového švihu, virtuálne presúvanie nábytku po obývačke alebo skenovanie, či ukladanie dokladov a rôznych potvrdení. Operačný systém Apple iOS Verzia operačného systému iOS 8 Procesor Frekvencia procesora 1,5 GHz Počet jadier procesora Model procesora Apple A8x Displej a rozlíšenie Uhlopriečka displeja 9,7"" (24,64 cm) Rozlíšenie 2048 × 1536 Technológia displeja Retina Typ dotykového displeja Kapacitný Multi-touch 10 × Funkcie Funkcie Bluetooth, WiFi Senzory Pohybový senzor, Digitálny kompas, Gyroskop, Svetelný senzor Pamäť Kapacita úložiska 16 GB Veľkosť operačnej pamäte 2 GB (2 048 MB) Typ interného úložiska Flash Fotoaparát Rozlíšenie fotoaparátu 8 Mpx Rozlíšenie selfie fotoaparátu 1,2 Mpx Farba Farba Strieborná Rozhranie Rozhranie tabletu výstup pre slúchadlá Výdrž Maximálna výdrž batérie 9,8 h Hmotnosť Hmotnosť 437 g (0,44 kg) Obsah balenia Cellular Rozmery Šírka 240 mm (24 cm) Výška 169,5 mm (16,95 cm) Hĺbka 6,1 mm (0,61 cm)