bazár, predaj, inzercia, predám

iron man 30 cm figurka

Kategória: Zberateľstvo

Zberatelska figurka IRON MAN. Vyska 30 cm. Pohybliva hlava aj koncatiny. Robusna konstrukcia, ziadny lacny vylisok. Dovezene z USA.
iron man 30 cm figurka
Podobné inzeráty
IRON MAN - MARK III
Na predaj zberateľská figúrka IRON MAN MARK III. Figúrka nebola nikdy vystavená, kontrolovaná po prevzatí, skladovaná v suchu a nefajčiarskom prostredí. Iba osobný odber.
IRON MAN - časti modelu
Predám časti modelu IRON MANA od značky Deagostini. Je to kvalitný model, časti sú kovové alebo z vysokokvalitného vstrekovaného ABS plastu. Je to pohyblivý model s niektorými svietiacimi časťami a vo finále má výšku 60 cm. Je to zábava nielen pre deti, ale aj pre dospelých. Bližšie informácie o ňom sú na . Časti 1.-27. máme už poskladané. Časti 28.-29. nám chýbajú. Časti 30.-33. máme v štádiu skladania. Časti 34.-60. máme ešte originál ako nerozbalený časopis. Nemám nafotené všetky časti a časopisy, no v prípade záujmu pošlem foto. Originál časopis má cenu 9,90 eur, ale v prípade záujmu sa vieme na cene dohodnúť. Uprednostním predaj ako celok.
Ironman Iron man iron studios 1/4 1:4 socha AKCIA
Casovo omedzena cena z povodnych 600eur na 300€ !!! co je zlomok realnej hodnoty .. Top stav socha Iron Man Mark XLIII vytvorená v mierke 1/4 z trháku Avengers Age of Ultron. Toto ručne maľovaná socha je cca. 68 cm vysoká, vyrobené zo živice a kovu plus svieti . specialna limitovana edicia z 204ks !!!! nie ta ktora sa predavala na nete v 300ks limitacii ,ale priamo z vystavy z nemecka.. v sobotu cestujem cez sk ,viem priviezt .
Funko Pop 580 Marvel Avengers Endgame Iron Man Exclusive
Predám figúrku Funko Pop! 580 Marvel Avengers Endgame I Am Iron Man Exclusive, glow in the dark. Figúrka je neporušená a nikdy nebola otvorená.
Soška Iron Studios Batman Deluxe Art Scale 1/10 - Batman Ret
Nové, zabalené Iron Studios pyšne predstavujú sošku Batmana, ktorá je inšpirovaná pôvodnou verziou z roku 1992 režírovanou Timom Burtonom. Ochranca mesta spoločne s políciou bojuje proti zločinu v Gothame. Temný rytier odpovedá na Bat-signál, vyslaný komisárom Jimom Gordonom. Zberateľské sošky Batman, Penguin a Catwoman od Iron Studios tvoria trio hlavných postáv z ikonického filmu Dark Knight, hitu obdivovaného fanúšikmi a kritiky nominovaného na dvoch Oscarov. Oficiálne licencovaný produkt Rozmery: cca 34 x 20 x 19 cm Výrobca: Iron Studios Ručne maľovaná soška Materiál: Polystone (umelý kameň) Limitovaná edícia
FIGURKA MOON COOLECTIBLES
Predám VYPREDANÚ zberateľskú figúrku youtubera Moona, veľkosť vinylovej figúrky 15 cm. k figúrke je aj krabica, z ktorej však bola figúrka niekoľko krát vybraná. figúrka je v 100% stave, stav škatule asi 90%. Bez kartičky. Prvá kolekcia zberateľských figúrok práve dorazila, ale pozor: každé figúrky je len obmedzené množstvo. Táto figúrka Moona je teda nielen neskutočne prepracovaná, luxusná a kvalitná, ale hlavne je limitovaná! Na nič nečakaj a zaber tú svoju svoju, kým je čas.