bazár, predaj, inzercia, predám

Iwi Masada

Kategória: Poľovníctvo, lov

Ponukam na predaj novu IWI Masadu..vystrelenych do 100 nabojov, samozrejme s blockom.. dovod predaja, nepouzivana stoji v trezore..
Iwi Masada
Podobné inzeráty
Pistol samonabijacia IWI Masada Tactical 9x19 OR+Zavit
Ponúkam na predaj pištol od firmy IWI (Israel) IWI Masada tactical OR plus Zavit v kalibri 9x19 .Všetky ďalšie informácie o produkte na tel čisle. K nákupu potrebný ZP a NP. Dohoda istá ásobníky MASADA ponúkajú veľkorysú kapacitu 17 nábojov. Optimalizovaný ergonomický dizajn. Čistý a svižný reset spúšte so vstavanou bezpečnosťou spúšte Rýchla, ľahká a bezpečná demontáž bez potreby stlačenia spúšte Mieridlá pevné trojbodové Os nízkej hlavne pre zníženie vnímaného spätného rázu 3x zameniteľný chrbáty pažby veľkosti S, M, L Veľký lúčik na streľbu s rukavicami alebo bez rukavíc Vylepšená štruktúra priľnavosti, ktorá umožňuje rýchlejšie sledovanie snímok za všetkých podmienok Plne obojstranné ovládacie prvky: záchyt záveru, uvoľnenie zásobníka, manuálna poistka (na základe zvláštnej objednávky) Optik Ready - platničky pre upevnenie kolimátora Verzia TACTICAL disponuje závitom na ústí hlavne 1/2x28
Masada IWI
IWI Masada, 9x19, puzdro Masada,
Gulovnica samonabijacia IWI Tavor x95 223rem
Predám úplne novú Guľovnicu samonabijaciu IWI Tavor X95 v úplne špičkovej farbe Green potrebný ZP a NP dohoda istá.. Zbraň tohto typu používa Israelská armáda !! Najlepšia voľba pri výbere zbrane v kalibri 223rem ! Samozrejme Zbran je semi-auto a výnimku netreba !
Ikonický Desert Eagle .50EA, IMB, nová
Ikonickú pištoľ z dielne americkej firmy Magnum Research ani netreba predstavovať. V tomto prípade ide o novšiu verziu MB Integral, čo znamená integrovaná úsťová brzda, ktorá výrazne znižuje spätný ráz. Farba je čierna, 6" hlaveň v kalibri .50AE. Ak sa zaujímate o zbrane a poznáte Smith & Wesson S&W SW, ČZ, Ruger, Heckler HK, SIG, Arex, Grand POwer GP, Taurus, Glock, Kimber, Walther, HS, IWI, IMI, FN, Remington, tak určite viete, aká legenda je Desert Eagle. MOŽNOSŤ PREDAJA TOVARU AJ NA SPLÁTKY. Inzerát platí do zmazania Iba na zbrojný preukaz!
IWI TAVOR X95 .223 Rem 16,5" OD GREEN EOTECH SET
Predam prezantacnu vzorku stav ako nova spolu s eotech setom EXPS 3-0 + G45 Zbran povodna cena = 2790 Eur Eotech EXPS 3-0 = 990 Eur Eotech G45 = 890 Eur Cely set 2300 + 850 + 750 = 3900 Eur Pre viac info sprava.