bazár, predaj, inzercia, predám

Jadrové vŕtanie, rezanie železobetónu , drážkovanie

Kategória: Remeselné práce

Jadrové vrtanie a rezanie betónov,dražkovanie
Realizujeme rezanie panelu, železobetónu, betónu a iných stavebných materiálov. Práce sa vykonávajú bezprašnou metódou.
Jadrové vŕtanie do akéhokoľvek stavebného materiálu vrátane silne vystuženého železobetónu. Hĺbka vŕtania je takmer neobmedzená. Rýchlo, bezprašne bez vibrácií.
Drážkovanie do panelu pre elektroinštalácie.Vŕtanie otvorov pre digestor,klimatizáciu a rekuperáciu vzduchu,frézovanie komínov.
Práce realizujeme po celom území SR.
Bližšie info na
Jadrové vŕtanie, rezanie železobetónu , drážkovanie
Podobné inzeráty
ELEKTRIKÁR (SZČO) - Nemecko (okolie Mníchova)
Dobrý deň, ponúkame dlhodobú spoluprácu pre elektrikárov jednotlivcov aj partie (SZČO) na projekty do Nemecka (okolie Mníchova).Jedná sa o bytové a domové elektroinštalácie: ťahanie káblov, trúbkovanie, zapájanie elektrických zariadení, drážkovanie, vykružovanie ... Očakávania: Od našej spolupráce očakávame spoľahlivosť, zodpovednosť, ústretovosť, pracovitosť. Ponúkame: -Dlhodobú/stabilnú spoluprácu -Včasné vyplácanie faktúr -Zálohové platby po 1 odpracovanom týždni do výšky 500€ -Našu plnú podporu pri riešení situácii 24/7 (kontaktná osoba priamo v Nemecku , v okolí stavieb) Odmeny/benefity pri DLHODOBEJ spolupráci (zmluvne garantované) : -finančné ohodnotenie pracovníka po 400 odpracovaných hodinách ( 200€+ ) -po 650 odpracovaných hodinách (400€+) -po 1000 odpracovaných hodinách (600€+) -pracovné oblečenie, firemné auto (po odpracovaní určitej doby) Požiadavky na pracovníka: -Vlastné auto (po 3 odpracovaných mesiacoch s príspevkom na cestu) -Vlastné náradie -Vyhláška min.21-24 -Platný formulár A1 (pomoc pri vybavení) -Freistellung ( v prípade že nemáte, vieme vybaviť. V prípade odchodu pracovníka do 3 mesiacov sa poplatok za freistellung strháva z faktúry). Podmienky: -HODINOVÁ MZDA od 24€/h NÁSTUPNÝ PLAT (hodinová mzda sa odvíja od skúseností pracovníka, vybavenia pracovníka, znalostí nemeckého jazyka -Splatnosti faktúr : od 14/16 + podľa dohody ,v prípade dlhodobej spolupráce vieme upraviť podľa potreby -Počet odpracovaných hodín : 55h+ týždenne -Dĺžka turnusov : podľa zákazky a dohody s pracovníkmi (minimum však 3 týždne) Ubytovanie : ZABEZPEČENÉ, uhrádzanie podľa dohody Životopisy zasielať na email : info@ Tel.kontakt:
Elektro-inštalačné práce
Dobrý deň Zaoberáme sa kompletným návrhom a inštaláciou bytovej a priemyselnej elektroinštalácie Na trhu sme od roku 2018 a ponúkamé Vám návrh a kompletnú elektroinštaláciu pre Váš domov . Kladieme dôraz na presnosť a kvalitu prác Ponúkame: Drážkovanie a sekanie káblových trás Ťahanie káblov pre Vaše spotrebiče Prerábanie starej elektroinštalácie v domoch bytoch budovách a halách NN prípojky Návrh výroba a distribúcia rozvádzačov Návrh a inštalácia sietí a mnoho ďalšieho Pre viac informácii sme Vám k dispozící na : tb.@
Elektroinštalačné práce
Ponukáme kompletné elektroinštalačné práce rodinných domov, bytových a nebytových priestorov v okolí Trnavy, Bratislavy, Nitry, Pezinka, Senca, Hlohovca Drážkovanie, ťahanie káblov, rekonštrukčné práce, bleskozvody, výmena a zapájanie vypínačov a zásuviek, zapájanie rozvádzačov, zapájanie spotrebičov, montáž svietidiel, revízie . Pre cenovú ponuku neváhajte kontaktovať.
Kompletná prerábka domov a bytov
Ponúkame - murárske, maliarske, sadrokartonárske práce /montáž, stierkovanie, brúsenie/, elektrikárske /drážkovanie, inštalácia kabeláže,zásuvky, osvetlenie, rozvodné skrinky/ a vodoinštalačné práce /odpady, vodovodné potrubia, sprchové kúty a batérie/. Používame profesionálne náradie a materiály. Cena dohodou podľa druhu prác po obhliadke
LG řemeslné práce
Ponúkame řemeslné práca - Malování, pokládka plovoucích podlah, jádrové vrtání skrze panel, stropy, tiehly, veškeré rekonstrukce,vodoinstalace,údržba budov a zahrad. Bratislava a okolí.
Hľadáme stolárov
Príležitosť pre kreatívnych stolárov. Pripojte sa k nášmu tímu DREVINKA. Koho hľadáme? - nadšených stolárov, ktorí majú minimálne 1 rok praxe s prácou s masívom - činnosti: brúsenie, rezanie, hobľovanie, lepenie škároviek, príprava škároviek, rozvozy a menšie montáže, výroba produktov z portfólia - druh pracovného pomeru: živnosť/dohoda - pracovný čas: plný úväzok (40 hod/ týždenne) alebo polovičný úväzok (20 hod/ týždenne) + ponúkame možnosť nadčasov a prácu počas sviatkov - platové podmienky: od 8 €/hod do 13 €/hod - konečná výška mzdy bude individuálne stanovená podľa skúseností a zručností. U nás si vážime tvoje schopnosti a ponúkame ti možnosť rastu v rámci spoločnosti. Môžeš sa stať hlavným stolárom alebo prevziať vedenie tímu výroby - sídlime v Bratislave (okolie OC Vivo) a špecializujeme sa na dizajn a výrobu kvalitného nábytku z masívneho dreva (prevažne dub) Kto sme? DREVINKA je tím mladých a energických ľudí, ktorí s láskou pracujú s masívom. Vždy sme otvorení novým výzvam a s nadšením sa učíme nové veci. Ak sa pridáš k nám, čaká ťa príjemné pracovné prostredie plné podpory a uvoľnenej atmosféry. Ak ťa táto ponuka zaujala, pošli nám svoj životopis a zopár viet o sebe na našu emailovú adresu - Budeme sa tešiť.