bazár, predaj, inzercia, predám

Jatočný prístroj -pukál

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predám jatočnú pištoľ - málo používaná + náboje
Jatočný prístroj -pukál
Podobné inzeráty
Predám nový jatočný prístroj - jatočná pištoľ JP6 pukál
Všetko uvedené v texte inzerátu. Predám nový jatočný prístroj - jatočná pištoľ JP6, technicky najnovší a vyšší model vychádzajúci z predchádzajúcich verzií JP2 a JP4. Kaliber 9x20 mm na ošípané, resp. 9x27 mm na dobytok. Doklady o kúpe a záručný list, vystavím na Vás ako prvého majiteľa. Cena 200,00 eur za kus. Osobne v Poprade. Tel. alebo emailom dole cez . Pozri moje ostatné inzeráty. Inzerát platí do vymazania.
predam jatocna pistol
predam jatocna pistol pukal mozna vymena za stare bankovky,stare mince,gramofonove platne,zlomkove zlato,hudobne CD,noze,dyky,bodaky
Predám predsadku nočného videnia
Predám predsádku, nočné videnia s optickým meničom v čierno bielej palete. Kúpená v roku 2019 december . Cena novej bola viac ako 3500.-eur . Nočný pozorovací prístroj, sa pomocou špecialneho montážneho adaptéra pripevňuje bezprostredne na objektív akéhokoľvek denného optického zariadenia (ďalekohľad, monokulár, binokulár,fotoaparát, kamera, ap.). Prístroj je vybavený lištou typu Weaver na pripevnenie doplnkových zariadení – infračervené laserové svetlo a iné.Je vybavený ochranou proti svetelnému zaťaženiu, ukazovateľom chodu a vybíjania napájania prístroja, prípadne aj plynulou reguláciou výkonu EOM. Má zabudované infračervené svetlo, pre jeho využitie v úplnej tme. Jeho konštrukcia z ľahkej zliatiny, mimoriadna mechanická odolnosť a vysoká optická priepustnosť predurčuje tento prístroj na profesionálne využitie. Cena dohoda. Bližšie informácie správa.
Dipol D206 PRO F100 s 5,5x
D206 PRO F100 je biokulárny prístroj 2+ generácie na nočné videnie. Vyznačuje sa velmi čistým obrazom a vysokou životnosťou. Súčasťou prístroja je vstavaný IR-žiarič, pre pozorovanie v absolutnej tme. Možnosť nasadenia prídavného výkonnejšieho IR žiariča.Prístroj má zabudovanú ochranu proti bodovým zdrojom svetla. Konštrukcia z pevného, odolného a zároveň ľahkého hliníku. D206 F100,46 riadkov/mm, citlivosť min. 550mA/lm (čistejší obraz)
Pard 007V
Predám nový, nepoužitý prístroj pard nv007V s prisvitom 940nm. Prístroj je v záruke, zakupeny zaciatkom júna 2023.
Helion 2 xp50 pro Pulsar
Predam profesionalny termovízny pozorovaci monokular Pulsar Helion 2 xp 50 pro. Pristroj je uplne novy nepouzity s 3 rocnou zarukou. Pozorovak je postavený na nechladenom infračervenom senzore francuzkeho vyrobcu ULIS s rozlíšením 640 × 480 pixelov a veľkosťou pixelov 17 mikrónov. Opticke zvacsenie pristroja je 2,5x.Obnovovacia frekvencia 50 Hz poskytuje ostré obrázky rýchlo sa pohybujúcich cieľov bez rozmazania. Tepelná citlivosť (NETD) dosahuje menej ako 25 mk. dedal infiray hikmicro pulsar pard nightpearl blaser sauer