bazár, predaj, inzercia, predám

Jazdenie Trnava

Kategória: Kone

Dobrý deň, ponúkame hodiny jazdy na koni v jazdeckom centre Kačín - Spolok priateľov koní Trnava na ulici Modranská.

Máme k dispozícii vonkajšiu jazdiareň, halu a tiež aj skokový materiál, helmu a vestu vieme požičať.

Jedna jazdecká hodina - nachystianie koňa pred tréningom, samotný tréning (1h) a odstrojenie koňa - cena je 30€.

Alebo sa môžete s menšími deťmi prísť len povoziť (10-15min) - cena je 15€.
Jazdenie Trnava
Podobné inzeráty
Hľadám jazdenie - prenájom
Dobrý deň, som 25 ročná baba, ktorá jazdí od svojich 12tich aj s prestávkami. Objazdila som od poníkov, cez plnokrvníky aj ťažné koníky. Nemám problém aj s tvrdohlavejším koníkom, verím, že by sme si našli k sebe cestu. Touto cestou sa snažím nájsť ideálne rodinný ranč/farmu prípadne aj súkromníka, ktorý ponúka jazdenie alebo aj prenájom jedného koníka. Nemám problém s cestou, mám k dispozícii auto, jazdenie by mi vyhovovalo cez týždeň, občasne víkendy. Lokalita: Záhorie - od Stupavy, Malacky, Studienka, Leváre a okolie... Fotky z jazdenia a ďalšie info pošlem cez súkromnú správu. Poprosím písať len email, po dohode dám tel. kontakt :)
predam A1/1
Ponúkam na predaj čnú kobylu na rekreačné jazdenie,vhodnú i pre pokročilých.Kobylka má veľmi dobrú povahu,má rada absolútne zdravá.Doteraz bola ako chovná matka a taktiež sme ju mali na hobby jazdenie.V chove dala vynikajúce žriebätká /dostihy/.Predám len do dobrých podmienok.
Valach na rekreačné jazdenie
Predám 13 ročného valacha slovenského teplokrvníka, výška cca 163 cm. Je priateľskej povahy vhodný pre pokročilého jazdca, na rekreačné jazdenie a vychádzky do prírody, nie do športu. V cene je sedlo na mieru Kentaur junior 16.5 posedlie, komora 3. Len do dobrých rúk. Dôvod predaja - vyššie ambície jazdca.
Skúsený jazdec na pravidelné jazdenie
Dobrý deň. Hľadáme skúseného jazdca/jazdcov na pravidelné jazdenie koní (anglicky štýl), v okolí Piešťan a okolí NMnV. Za výpomoc alebo formou malého finančného príspevku. V prípade viac informácií, otázok, či ponuky ma kontaktujte.
Jazdenie alebo vozenie na koni
Ponúkam vozenie detí na svojom koníkovi alebo taktiež aj jazdenie pre začiatočníkov. (Mám dlhoročné skúsenosti s jazdením) Koník je ustajnený v Miloslavove.
predam nadherneho pony pre deti
predam vynikajuceho 7 rocneho dobre prijazdeneho valacha idealneho ako prvy kon pre deti. je jazdeny 5rocnym dietatom. je velmi kontaktny, absolutne bezproblemovy, preprava, veterinar, kovac, osetrovanie, jazdenie 100 -%. lahko jazditelny vo vsetkych chodoch, lahko adaptabilny. nie je zakerny, jazdeni tak isto aj na pade alebo ohlavke. osetrovany detmi. ovlada pracu na lonzi, (jazdi na nom 3 rocna dcera), pracu v terene (vo vsetkych chodoch 5rocna dcera), pracu na skokoch a v drezurnom obdlzdniku. jazdi pod dohladom kvalifikovaneho trenera. ovlada plece dovnutra, kontracval,nacvalanie z kroku, stredny klus, pracu zo zeme, na kavaletach, krizikoch, siel par parkurov. ma platnu licenciu na tento rok, samozrejmostou je kompletna veterina. dovod predaja je prechod na vacsieho pony. vyska je 117 cm, idealny konik pte vahu do 50 kg, Registračné číslo chovu: 139081