bazár, predaj, inzercia, predám

Jazierkova UVC lampa

Kategória: Záhradná technika

Predam novu nepouzivanu UVC lampu Oase Vitronic 11W
Jazierkova UVC lampa
Podobné inzeráty
Jazierková filtrácia Pontec PondoPress 15000
Predám jazierkovú filtráciu Pontec PondoPress 15000, plne funkčná, maximálna veľkosť jazierka bez zarybnenia 15000 l, maximálna veľkosť jazierka s miernym zarybnením 7500 l, filtračné špongie sa dajú jednoducho vyžmýkať pomocou žmýkacej rukoväte, možnosť napájať potoky a vodopády s prevýšením až 2,2 m, tlakový filter so zabudovanou  UVC lampou 14 W, cena 150€, osobný odber Michalová.
Jazierková filtrácia
Predám jazierkovú filtráciu s 24W UV sterilizérom, pre jazierka do 8000-15000 litrov, cena 80€, osobný odber Michalová
Solárne pouličné svetlo vonkajšie osvetlenie 250W
Vonkajšie osvetlenie solárna 250W LED lampa Solar Light svietidlo pre miestne osvetlenie bez elektriky so vstavaným PIR senzorom - prepína intenzitu svetla podľa pohybu z 50% na 100%-né plné svietenie. + DIAĽKOVÝ OVLÁDAČ s funkciami (2x AAA batérie sú súčasťou balenia), dosah 8-15 m. Univerzálne použitie. Automatický - bezúdržbová prevádzka. Výkonný solárny panel zaistí nočné svietenie (podľa počasia) v miestach bez elektriny. Nulové prevádzkové náklady. Pohybové čidlo + snímač súmraku pre zapnutie. Solárny panel je v hornej časti lampy. Odolný proti poveternostným vplyvom. Za súmraku sa lampa automaticky zapne na polovičný svietiaci výkon a pri pohybe (detektor na cca 8m) prepne na plný jas na cca 15 sekúnd. Uchytenie na stĺp, stenu, chodbu a pod. Vhodné aj ako prenosné lampy napr. do pivníc, žúmp, šácht a pod. Energetická trieda: A. Vodeodolný, tirieda ochrany: IP65. Slhá životnosť LED: 50.000 hod. Zdroj svetla: SMD LED dióda. Váha: 2kg. Optimálna výška umiestnenia: 6 - 8 m. Vhodný pre osvetlenie cca 100 m2. Teplota farieb: studená biela 6500K. Uhol lúča: 120° Doba nabíjania: 8-10 hodín. Doba svietenia pri plnom nabití: 8-12 hodín. V letných mesiacoch pri plnom nabití vydrží svietiť až 12 hod. Optický senzor pre vypnutie a zapnutie svietenia podľa súmraku. Prevádzkové podmienky: -25°C ~ +45°C. Priemer otvoru pre úchyt - napr. rúrku 4 cm. Celkové rozmery lampy: 76 x 18 cm. Odporúča sa lampy umiestniť - uchytiť do mierneho sklonu, aby na vrchnú solárnu časť v prípade nasneženia mohol sneh ľahko zosunúť, pretože v opačnom prípade, ak zakryje solárnu plochu, nedopadne tu svetlo, nenabíjajú sa batérie a lampa nebude svietiť. Prepínač ON / OFF. Vyrobené z odolného materiálu ABS + PC, nemusíte sa obávať používania v daždi. Odoláva všetkým nepriaznivým poveternostným podmienkam. Automatický pracovný režim bez nutnosti ľudského zásahu. Nová s odkladom + záruka. Dobierka: 7 EUR / balík (môže byť aj viac kusov v jednom balíku). .
100 LED solar lamp
MODERNÁ LED SOLARNÁ LAMPA 100 LED 3 režimy svietenia Nástenné svietidlo je možné použiť na osvetlenie brán alebo domu, v záhradách a na akomkoľvek inom mieste, kde je veľa slnečného svetla. Môže byť použitý ako osvetlenie alebo ako dekoratívny prvok. Solárne svietidlo nabité solárnym panelom nám poskytuje bezplatné osvetlenie po celý rok. Nevyžaduje sa žiadna elektroinštalácia. Má režim automatického spustenia po zotmení. Doba jedného cyklu svietenia po detekcii pohybu je 30 s. Svietidlo má osvetľovacie bočné moduly Vonkajšie svietidlo - LED SOLAR s výkonom 1W, namontované na steny domu alebo stromy. Svietidlo má batériu-akumulátor dobíjanú slnečným žiarením. Svietidlo a solárna časť tvoria jeden celok, čo uľahčuje inštaláciu a obsluhu. svietidlo je vybavené snímačom pohybu a súmraku. Svietidlo je možné použiť aj v interié určené na osvetlenie priechodu v dome alebo záhrade. Má vypínač OFF/ON Lampa sa veľmi jednoducho montuje, nevyžaduje žiadne náradie ani kabeláž, svietidlo stačí priskrutkovať skrutkou alebo prilepiť obojstrannou páskou na vybraný povrch. 3 pracovné režimy!! V hornej časti svietidla je solárne so senzorom súmraku po zotmení sa hlavné svetlo aktivuje, keď senzor zaznamená pohyb do 6 metrov a vypne sa po 25 sekundách, keď pohyb zmizne Trieda tesnosti IP65 nám dáva možnosť namontovať svietidlo na nezastrešené miesta. TECHNICKÉ PARAMETRE Farba svetla: studená biela 6000 - 6500 K Batéria: 1800mAh 5,5V, 1W Typ diódy: SMD 2835 Svetelný tok 600/Lm Vybavený súmrakom a detektorom pohybu Výkon: 100lm Počet LED diód: 100 (35 x 2 predné, 15 ks pravá strana, 15 ks ľavá strana) Dosah snímača pohybu: 1M - 6M Doba svietenia: V závislosti od aktivovaného režimu Uhol lúča: 270 stupňov Zapínač/vypínač: Áno Stav: Úplne nový Sada: Solárna lampa Originálne balenie: Áno Certifikáty: CE, RoHS Vrátane montážnej sady!! Možný osobný odber Šturove, zvyšok SR po dohode Slovenskou poštou alebo Packetou.
Záhradná lampa
Predám záhradnú lampu upratovanie garáže
Montážna lampa
PROSÍM KONTAKTUJTE MA SMS SPRÁVOU /MAILOM. Predám montážne lampy. Nové. Pošlem aj poštou.