bazár, predaj, inzercia, predám

Jazvečik hrubosrstý štandard s pp

Kategória: Psy

Ponúkam na predaj poslednú fenku s pp.Fenka je 2xočkovana,cipovana s preukazom povodu.Ma 9tyzdnov.Matka:Ikona červený hrun,otec:Bašár lasičkina stopa.Vzhľadom na to,že je posledná kupujúci nemá možnosť výberu,je cena takmer polovičná.Fenka je pekná,zdravá,vhodná na chov aj výstavy a hlavná na poľovné účely.Prosim volať nie SMS-kovať.
Jazvečik hrubosrstý štandard s pp
Podobné inzeráty
Hrubosrsty jazvecik
Na predaj hrubosrsty jazvecik k odberu ihned 2sucky 1 psik steniatka su ockovane cipovane Viac info telefonicky
Trpasličí jazvecik - hladkosrsty
Prijímam rezervácie na hore uvedených psíkov. Matka:trpasličí jazvečík čierna s pálením jej rodičia s PP,váha 3,5kg. Otec:trpasličí jazvečík merle jeho rodičia s PP,váha 5kg 1.šteniatko pes blue,cena 250€ 2.šteniatko pes blue merle,cena 250€ 3.šteniatko pes merle,cena 200€ 4.šteniatko fenka merle,cena 220€ 5.šteniatko pes čierny s pálením 150€. V čase odberu budú všetky potrebné vyšetrenia a očkovania vykonané. Odber možný ihneď. Hygienické návyky vykonávajú vonku.
Jazvečik hrubosrstý štandard s PP
CHS Blue Mountain Dogs ponúka na predaj steniatka z opakovaného perspektívneho spojenia,psy z predošlého vrhu su ostre na škodnú,diviačiu a pracovne vydarené na všestranné využitie:IKONA CERVANÝ HRUN-BAŠÁR LASIČKINA STOPA.Vo vrhu iba fenky-farba tmavá diviačia,odber začiatok júla..vtedy budú čipovane,veterinarne ošetrené,očkované a s preukazom pôvodu.. M:IKONA ČERVENÝ HRUN-CACT,SHOJ,3,4obstal,FD,KBLJ,KBLJ-MFV I/I,MSBL,FSMP, O:BASAR LASIČKINA STOPA-SHOJ4,4,4,KBL I/I,MSBL I/I,BLI/I,SD I.C,FSMP I.C PRE VIAC INFO TEL....Za priaznivú cenu
Jazvečík hrubosrstý
Chs Sokoľanský chotár ponúka na predaj psíka jazvečíka hrubosrstého štandard po aktívne poľujúcich rodičoch, tak isto úspešných aj vo výstavnom kruhu. Predkovia všetko C.I.T medzinárodný šampióni práce.
Jazvečík hrubosrsty
Ch.s. Spod Šarišského Hradu ponúka na predaj šteniatka jazvečíka hrubosrstého (štandard) po poľovne vedených rodičoch. M: Agi od Zvonice, Výborná, FSMP I.c, KBLJ 2x I.c, SHOJ 344. O: Large Kamenný potok, 3x výborný, 2x CAC, R-CACIB, FSMP I c., KBLJ 2x I.c, SHOJ 3,4,obstál. Odber koncom augusta. Šteniatka budú odčervene, očkované, čipované. Kontakt:
Jazvečík hrubosrstý štandard
CHS "Z Popůvských luk" přijímá rezervace na štěňata JDrS, vrh B, narozená 7.7.23. Jedná se o opakované, prověřené spojení. Pracovní vlohy zaručeny, oba rodiče aktivně využíváni v myslivosti, oba mají zkoušky i na Slovensku. Nezávazná návštěva vítána, chovatelský servis a prevence u štěňat samozřejmě. Předpokl. odběr v 9/23.