bazár, predaj, inzercia, predám

JBL Flip 3

Kategória: Ostatné

Predám reprák JBL Flip 3
JBL Flip 3
Podobné inzeráty
Bluetooth reproduktor Tronsmart halo 100 - nový
Zháňaš prenosný reproduktor za 100 euro ktorý je prenosný a hra poriadne a nie je to žiadna hračka? 3 pasmovy Bluetooth reproduktor Tronsmart halo 100 so skutocnym výkonom 60W S vlastnou aplikáciou (EQ, svetelné efekty) úplne nový nerozbaleny. S 12 mesiacov záruka. S vahou 2.72 kg je stále prenosný a s batériou 12.000 mah môžeš hrať 18 hodín alebo to môžeš použiť ako powerbanku a skvelo sa zmestí do ruksaku. Veľmi decentne čierne prevedenie z kvalitných materiálov za takú cenu. Sam vlastním tento reproduktor a za takú cenu aktuálne neexistuje nič kvalitnejšie a lepšie. Reproduktor ma 5 rôznych svetelných módov a 6 rôznych EQ s možnosťou upravenia podľa vlastnej potreby. Je možnosť aj zapojenia 2 zariadení naraz pre docielenia stereo. Stránka výrobcu: V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať Doručenie 2-8dni Cena 90 aj s poštou. JBL Extreme JBL reprak JBL charge JBL flip JBL go Sony reproduktor
Jbl flip 6 nerozbalene
Predam cisto novy Jbl flip 6. Nerozbalene.
JBL Flip 6 Black nový
Predám čisto nový JBL flip 6.Na cene sa dá ešte dohodnúť.Osobný odber iba v Piešťanoch alebo poštou.Píšte iba cez g-mail.
Nový 2.4" mobil CAVION Flip 2.4
Nový neblokovaný Dual SIM mobil CAVION Flip 2.4. 2.4" 320x240 WVGA display. RAM 32MB, Batéria 750mAh, FM rádio, kamera, Bluetooth. Slovenské menu. Balenie: nabíjačka, slúchadlá. Ide na všetky karty. Osobne Rožňava sidlisko Juh. Poštou po úhrade na účet!
Samsung Galaxy Z Flip kryt
Predam kryt na Samsung Galaxy Z Flip 4, UAG Civilian, olivovo zeleny, nepouzivany
Ochranný kryt na Samsung galaxy z flip 4
Predám priesvitny ochranny kryt na samsung z flip 4. Úplne nový.