bazár, predaj, inzercia, predám

Jedinečná apartmánová nehnutelnosť s bazénom a záhradou

Kategória: Domy

SHARK REAL ponúka na predaj moderný apartmánový komplex v obci Banka pri Piešťanoch.

Táto paráda nehnuteľnosť je vhodná na rodinné bývanie, viac generačné bývanie , podnikanie spojené s bývaním alebo pre dlhodobé prenajímanie prípadne krátkodobé cez booking a pod.

Celá nehnuteľnosť sa rozprestiera na pozemku o rozlohe príjemných 826 m2, pričom pozostáva z prednej časti, kde sa nachádza parkovacie miesto pre dve autá a vjazd do garáže. Nasleduje vstupná brána, za ktorou sa nachádza po pravej strane 2 poschodový 3-izbový dom s podpivničením a garážou, po ľavej strane od vstupu sa nachádza budova s dvoma samostatnými apartmánmi: na prízemí priestranný 1-izbový a na poschodí 2-izbový s veľkou terasou. V zadnej časti dvora sa nachádza ďalší 2 iz. apartmán pozostávajúci z dvoch izieb a kuchyne.

Dispozícia:
Poschodový dom disponuje úžitkovou plochou cca 140 m2. Pozostáva zo vstupnej chodby s odkladacím priestorom na topánky a kabáty, pár schodmi sa prechádza na poschodie, kde sa nachádza moderná kuchyňa so vstavanými spotrebičmi, jedálenský kút a obývačka. Kuchyňa s obývačkou sú prepojené, orientované do pokojnej ulice. Ďalej sa na tomto poschodí nachádza kúpeľňa s vaňou a samostatná toaleta. Na druhom poschodí sa nachádzajú dve spálne, pričom jedna z nich disponuje loggiou. Na tomto poschodí sa taktiež nachádza priestranná kúpeľňa, v ktorej je sprchový kút, toaleta, bidet a umývadlo.
Dom je podpivničený, v pivnici je kotolňa a práčovňa, z ktorej sa dá prejsť do garáže v prednej časti.

Druhá budova disponuje dvoma samostatnými bytovými jednotkami, pričom v spodnej časti sa nachádza priestranný apartmán s rozlohou cca 65 m2. Pozostáva so samostatnej kuchyne s jedálenským kútom, kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou a veľkej otvorenej izby, kde sa zmestí manželská posteľ, veľká pohovka aj úložný priestor. Izba disponuje francúzskymi dverami s výstupom na dvor. V prípade potreby by bolo možné priestor jednoducho predeliť priečkou a vytvoriť dve samostatné izby.

Vrchný apartmán je 2 - izbový a disponuje podobnou rozlohou ako spodný, nachádza sa tu kuchyňa, kúpeľňa, toaleta, obývačka a spálňa. K tomuto apartmánu prislúcha krásna slnečná terasa s výhľadom na dvor. Vstup do apartmánu je samostatný po vonkajšom schodisku.

V zadnej časti pozemku sa nachádza ďalší samostatný apartmánový domček s rozlohou úžitkovej plochy približne 55 m2. Pozostáva z priestrannej vstupnej chodby s úložným priestorom, spálne, kuchyne spojenej s obývačkou a kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou.

Každá z bytových jednotiek má samostatný vstup zo spoločného dvora, ktorý inak disponuje dokonalým súkromím od okolitého sveta. Na dvore sa nachádza relaxačná časť s bazénom o veľkosti 22 m2 a lehátkami, murovaný gril, letná krytá kuchyňa s možnosťou posedenia a trávnatá plocha s drevinami

Celková plocha vnútorného dvora je 435 m2.

Obec Banka disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou a bezprostredne susedí s kúpe
Jedinečná apartmánová nehnutelnosť s bazénom a záhradou
Podobné inzeráty
Rodinné sídlo s bazénom a výhľadom na more, Sveti Ivan Dobri
Referenčné číslo: CK_166 Realitná kancelária Relax Properties Vám ponúka na predaj jedinečnú nehnuteľnosť – nádherné rodinné sídlo v lokalite Sveti Ivan Dobrinjski, Dobrinj na ostrove Krk v Chorvátsku. Ostrov Krk má výborné umiestnenie, nakoľko je prvým a najbližším ostrovom pre návštevníkov, ktorí prichádzajú z Európskej pevniny hľadajúcich stredomorskú atmosféru. Má krásne čisté more, históriu, liečivé bahno a ponúka veľa skvelých miest aj na turistiku. Od roku 1980 je ostrov Krk prepojený s kontinentom Krčským mostom o dĺžke 1430m. Výborná a rýchla dostupnosť autom. Sv. Ivan Dobrinjski – táto rodinná vila je symbolom autentickosti a prímorského luxusu. Na predaj je nádherná nehnuteľnosť pozostávajúca z dvoch kompletne zrekonštruovaných starých kamenných domov s veľkým bazénom, prístavbou a humnom. Nehnuteľnosť sa nachádza vo veľmi súkromnej a pokojnej vidieckej atmosfére, no len kúsok autom do miestnych miest, pláží a reštaurácií. Pláží v okolí je niekoľko a sú vzdialené približne 3km. Domy majú spolu obytnú plochu až 450 m2 a nachádzajú sa na pozemku o výmere 1960 m2. Vzhľadom na veľkosť pozemku budete mať súkromie vždy zaručené. Kamenné domy boli pôvodne postavené v roku 1950 a kompletne zrekonštruované v roku 2018. Rekonštrukcia bola úplná, vrátane rozvodov elektriny a vody. Nehnuteľnosť má vodu a septik. Dom sa rozprestiera na 2 podlažiach. Budovy sú kompletne oplotené zo všetkých strán a majú veľké uzavreté parkovisko 430 m2. Toto parkovisko pojme minimálne 7 áut. Domy sú obklopené viac ako 450 m2 krytými a nekrytými terasami a verandami a na dvore je krásny olivový háj obklopujúci bazén a priestor na opaľovanie. Celkovo nehnuteľnosť disponuje 9 izbami z toho 7 spální, 5 kúpeľní a 8 toaliet. Obytný priestor je usporiadaný ako štyri samostatné jednotky. Prvým je krásny kamenný dom pozostávajúci z prízemia s kuchyňou, obývacou izbou a jedálňou a kúpeľňou a prvého poschodia, kde sú dve spálne a jedna kúpeľňa. Pred domom je terasa 100 m2 s kamenným krbom / grilom, vonkajšia kuchyňa a sklad alebo práčovňa. Druhý dom má dve samostatné jednotky. Na prízemí sa nachádza spoločenský priestor pozostávajúci z pôvabnej obývačky, kuchyne a jedálne, kúpeľne a priestrannej spálne. Má krytú verandu, ktorá sa spája s bazénom. Na prvom poschodí domu je pohodlný priestor s veľkou kuchyňou, jedálňou a obývačkou, toaletou a veľkou spálňou, zatiaľ čo druhé poschodie má dve veľké spálne s veľkou kúpeľňou. Tento dom má dve terasy, V zadnej časti domu sa nachádza aj pôvodne stará mlátička obilia, ktorá teraz slúži už na účely pre zábavu a spoločenský život. Pred humnom je ďalšia veľká terasa 100 m2 s vonkajšou kuchyňou, WC, grilom. Na vrchu terasy je unikátna terasa s krásnym výhľadom na Kvarnerský záliv a Dobrinj. Bazén má rozlohu 54 m2 s dláždenou kamennou plochou na opaľovanie 150 m2 a ďalšou toaletou a dvomi vonkajšími sprchami a množstvom prírodného tieňa a súkromia. Za bazénom sa nachádza aj takzvaný „poolhouse“, čo je vlastne ďalš
Samostatne stojaca dvojposchodová vila so súkromným bazénom,
Referenčné číslo: SCON_9877 Rozloha terasy: 45 m2 Dispozícia: 3x spálňa, 2x kúpeľňa, obývacia izba prepojená s jedálňou, kuchyňa, súkromná terasa s bazénom Lokalita: Villamartin, Orihuela Costa, Alicante, Španielsko Najbližšie letisko: 45 km Najbližšia pláž: 5.5 km Najbližšie golfové ihrisko: 400 m Realitná kancelária Relax Properties vám ponúka na predaj samostatne stojacu vilu o rozlohe 94 m2 so súkromným bazénom, ktorá sa nachádza v oblasti Villamartin, Orihuela Costa. Klimatizovaná vila je dvojposchodová a má 3 rozsiahle spálne a 2 moderné kúpeľne, obývaciu izbu prepojenú s jedálňou so vstupom na súkromný bazén, kuchyňu a nádhernú terasu ideálnu na oddych počas krásnych letných dní. Okrem toho že má nehnuteľnosť súkromnú záhradu s bazénom, má taktiež prístup k veľkému spoločnému priestoru s komunitným bazénom. K dispozícii je súkromné parkovisko, plne vybavený poplašný systém a možnosť zakúpenia samostatného podzemného parkovacieho miesta. Vila sa nachádza v príjemnom a tichom prostredí golfového ihriska Villamartín, pričom má komfort všetkých služieb na dosah ruky, čo z nej robí ideálnu investíciu nie len pre milovníkov golfu a pohodlia, ale aj pre tých ktorý by túto nehnuteľnosť radi krátkodobo prenajímali. Pre viac informácii nás prosím neváhajte kontaktovať. S radosťou vám pomôžeme so všetkými potrebnými krokmi pri kúpe vašej vysnívanej nehnuteľnosti v Španielsku.
Rodinný dom s výhľadom na more, bazénom v top lokalite Malin
Referenčné číslo: CK_k-362 Realitná kancelária Relax Properties si Vám dovoľuje ponúknuť na predaj samostatne stojaci rodinný dom s bazénom v obľúbenej turistickej lokalite Malinska na ostrove Krk v Chorvátsku. Na predaj je samostatne stojaci rodinný dom s upravenou záhradou a bazénom s výhľadom na more, ktorý sa nachádza v skvelej lokalite 800m od mora a pláží v top vyhľadávanej lokalite Malinska na ostrove Krk. Dom bol postavený v roku 1988 a v roku 2020 prešiel kompletnou rekonštrukciou. V nehnuteľnosti sa nachádza zavedená mestská voda, septik a komín. Celková obytná plocha domu 240 m2, celkovo nehnuteľnosť disponuje 9 izbami z toho je 5 spální a 5 kúpeľní. Nehnuteľnosť sa nachádza na 2 podlažiach, je rozložená na prízemí, poschodí a podkroví. Na prízemí sú dva identické apartmány, z ktorých jeden je nádherne zariadený a druhý je v štádiu dokončovania. Zariadený byt pozostáva zo vstupnej chodby, jednej spálne, kúpeľne a kuchyne s jedálňou, z ktorej sa vychádza na priestrannú terasu. Na prvom poschodí sa nachádza priestranný apartmán, ktorý je možné rozdeliť na dva samostatné apartmány, jeden s dvomi spálňami, kúpeľňou a obývačkou a druhý s jednou spálňou, kúpeľňou a obývacou izbou. V podkroví domu je možnosť zriadenia ďalšieho samostatného bytu cca 50 m2. Dom je vybavený štyrmi kamerami, žalúziami na diaľkové ovládanie, senzormi proti dymu a ohňu, pohybu a rozbitiu skla. V záhrade je bazén 50 m2 s možnosťou vyhrievania a plocha pre lehátka a opaľovanie. V záhrade je päť parkovacích miest, v suteréne je veľký sklad. Nachádza sa na peknej a tichej ulici 800 m od mora a je v blízkosti všetkých zariadení. Uvedená cena za nehnuteľnosť je už vrátane realitnej provízie a právneho servisu súvisiaceho s kúpou nehnuteľnosti v Chorvátsku. Cena zahŕňa poplatky OIB (Registrácii na Daňovom úrade), Právne služby/Advokát (1% z ceny nehnuteľnosti), Návrh na vklad a províziu realitnej kancelárii. Uvedená cena nezahŕňa Daň z prevodu nehnuteľnosti, ktorá sa hradí Chorvátskemu štátu po prepise vlastníckych práv na nového majiteľa. Daň z prevodu nehnuteľnosti v Chorvátsku je vo výške 3% z ceny nehnuteľnosti. Uvedená cena je v rovnakej výške ako by ste ju kupovali priamo od chorvátskej RK! Poskytujeme komplexný servis a pomoc pri celom procese kúpy nehnuteľnosti v Chorvátsku. Kontaktujte nás pre bližšie informácie. Poloha nehnuteľnosti je len orientačná.
Vila s bazénom v Chorvátsku, Rovanjska,(270 m2)
Ponúkame novopostavenú, modernú vilu s bazénom a krásnym výhľadom na more. Je vzdialená 200 metrov od mora. Obytná plocha vily je 216,52 m2. Pozostáva z prízemia a dvoch podlaží. Na prízemí sa nachádza kuchyňa, obývacia izba s výhľadom na more a východom na terasu s bazénom, kúpeľňa, komora a garáž. Na prvom poschodí sú štyri spálne a tri kúpeľne. Dve spálne majú vlastnú kúpeľňu, tretia kúpeľňa je spoločná. Na prvom poschodí je aj terasa. Na druhom poschodí je veľká polokrytá terasa s inštaláciami jacuzzi. Celá vila ponúka ničím nerušený a jedinečný výhľad na more a pohorie Velebit. Celková úžitková plocha vily je 270,32m2. Dvor je moderne zariadený so súkromným bazénom, grilom, vonkajším jedálenským kútom, slnečnou terasou a záhradou. Vila je plne vybavená a zariadená. Dokumentácia je kompletná a v poriadku. TOP LOKALITA!!! JEDINEČNÝ VÝHĽAD NA MORE!!! SKVELÉ MIESTO PRE SKVELÚ DOVOLENKU!!!
Novostavba modernej vily s bazénom a výhľadom na more, 150m
Referenčné číslo: CB_2021_352 Realitná kancelária Relax Properties si Vám dovoľuje ponúknuť na predaj luxusnú novostavbu vily s výhľadom na more so súkromným bazénom len 150m od mora v lokalite Makarska v Chorvátsku. Táto novostavba vily je kompletne vybavená a zariadená a nachádza sa v top lokalite. Vila postavená v štýle modernej architektúry s bazénom, výhľadom na more a prírodu. Vila sa nachádza na úpätí pohoria Biokovo, v kultivovanom prostredí, na miernom kopci, ktorý ponúka výhľad na more zo všetkých jej strán. Nehnuteľnosť disponuje obytnou plochou 350 m2, disponuje celkovo 4 spálňami a 5 kúpeľňami a rozprestiera sa na 4 podlažiach: v suteréne je miestnosť pre bazénové vybavenie a veľké garážové miesto pre veľké množstvo áut. Na prízemí a prvom poschodí je veľký dvojposchodový mezonetový byt. Spodné podlažie pozostáva z modernej obývačky, kuchyne a jedálne, WC a vonkajšej terasy s bazénom a priestorom na opaľovanie. Už z tohto prízemia je nádherný výhľad na more a hory. Horné poschodie, na ktoré vedie vnútorné kamenné schodisko, pozostáva z 3 veľkých spální s vlastnou kúpeľňou a balkónom. 2. poschodie je samostatný apartmán so samostatným vonkajším vchodom, ktorý pozostáva z veľkej spálne, ďalšej kúpeľne, obývacej izby a čiastočne krytej veľkej terasy 35 m2 s jedálenským kútom a vírivkou. Vila je novopostavená modernej architektúry a spĺňa všetky kritériá moderného života. Jeho atraktívne prírodné prostredie, blízkosť pláže s krištáľovo čistým morom, ako aj blízkosť všetkých zariadení, obchodov a reštaurácií, mu dodávajú osobitnú hodnotu. Uvedená cena za nehnuteľnosť je vrátane realitnej provízie a právneho servisu súvisiaceho s kúpou nehnuteľnosti v Chorvátsku. Cena zahŕňa poplatky OIB (Registrácii na Daňovom úrade), Právne služby/Advokát (1% z ceny nehnuteľnosti), Návrh na vklad a províziu realitnej kancelárii. Uvedená cena nezahŕňa Daň z prevodu nehnuteľnosti, ktorá sa hradí Chorvátskemu štátu po prepise vlastníckych práv na nového majiteľa. Daň z prevodu nehnuteľnosti v Chorvátsku je vo výške 3% z ceny nehnuteľnosti. Lokalita nehnuteľnosti je len orientačná.
Novostavba krásnej vily s bazénom a výhľadom na more, 2000m
Referenčné číslo: CK_k-404 Realitná kancelária Relax Properties si Vám dovoľuje ponúknuť na predaj novostavbu prekrásnej vily s bazénom v lokalite Malinska-Dubašnica, na ostrove Krk v Chorvátsku. Na predaj novostavba vily z roku 2015, táto samostatne stojaca čiastočne kamenná vila s bazénom nachádzajúca sa v tichej vidieckej lokalite v okolí Malinskej. Vila bola postavená na pozemku o rozlohe 510 m2 a pozostáva z prízemia, kde sa nachádza vstupná chodba, sklad, spálňa a priestor, ktorý spája obývaciu izbu s kuchyňou a jedálňou, a poschodie, kde sa nachádza kúpeľňa a dve spálne, z ktorých jedna má prístup na balkón s výhľadom na more. Prízemie vedie na krytú terasu a krásne upravenú záhradu s vlastným bazénom, slnečnou terasou, murovaným vonkajším grilom a parkoviskom pre dve autá. Vila je kvalitne stavebne postavená, má multisplitovú klimatizáciu, je vkusne zariadená a tak ako môžete vidieť na fotografiách sa aj predáva. Uvedená cena za nehnuteľnosť je už vrátane realitnej provízie a právneho servisu súvisiaceho s kúpou nehnuteľnosti v Chorvátsku. Cena zahŕňa poplatky OIB (Registrácii na Daňovom úrade), Právne služby/Advokát (1% z ceny nehnuteľnosti), Návrh na vklad a províziu realitnej kancelárii. Uvedená cena nezahŕňa Daň z prevodu nehnuteľnosti, ktorá sa hradí Chorvátskemu štátu po prepise vlastníckych práv na nového majiteľa. Daň z prevodu nehnuteľnosti v Chorvátsku je vo výške 3% z ceny nehnuteľnosti. Uvedená cena je v rovnakej výške ako by ste ju kupovali priamo od chorvátskej RK! Poskytujeme komplexný servis a pomoc pri celom procese kúpy nehnuteľnosti v Chorvátsku. Kontaktujte nás pre bližšie informácie. Poloha nehnuteľnosti je len orientačná.