bazár, predaj, inzercia, predám

JEDINEĆNÁ INVESTIĆNÁ PRÍLEŹITOSŤ Nové byty v Rakúsku vo Vied

Kategória: Byty

Chceli by ste sa vyhnúť infláciám??? Teraz Vám ponúkame jedinečnú príležitosť investovania do 2-, 3- izbových bytov v Rakúsku: vo Viedni, v Linzi.

Jedná sa o novopostavených bytov od jedných najväčších developerov v Rakúsku , v novej štvrti Viedeň.
Všetky byty už sú prenajaté, 20 ročnou plnou zárukou. Zazmluvnená dlhoročná starostlivosť o Vašu nehnuteľnosť máte vybavené.

Možná kúpa aj na hypo úver- spolupráca s 40-tymi bankami, ktoré majú zaujímavé ponuky na financovanie.

Všetky náležitosti s kúpou a s úverom Vám vybavíme pod jednou strechou.

Ďalšie info na telefónnom čísle


Vlastníte nehnuteľnosť a chceli by ste ju predať či prenajať? Využite služby Reality KONTAKT, máme od r. 2007 máme takmer 15 ročné skúsenosti a náš realitný ako aj právny systém oceníte.

Reality KONTAKT hľadá pre svojich klientov domy, pozemky byty na predaj v okolí: Nové Zámky a okolie, Štúrovo a okolie, Šurany a okolie, Kolárovo a okolie , Komárno a okolie.



Vydávame "na počkanie" potvrdenia na ohodnotenie nehnuteľnosti pre notára alebo na súdne konania.
Počet izieb: 2
Dodatok k cene: Cena v RK
Obytná plocha: 69m²
Celková rozloha: 74m²
Úžitková plocha: 69m²
Odvoz odpadu: áno - separovaný
Voda: neuvedené
Plyn: áno
Internet: optika
Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút
Vykurovanie: spoločné
Balkón: áno
Lódžia: áno
Terasa: áno
Pivnica: áno
Garáž: nie
Výťah: áno
Parkovanie: vlastné vyhradené
Postavené z: tehla
Zariadenie: zariadený
Zateplený objekt: áno
Krb: nie
Klimatizácia: áno
Káblová televízia: áno
Energetický certifikát: áno
Predzáhradka: nie
Bezbariérový prístup : nie
Okná: hliníkové
Orientácia: severovýchodná
JEDINEĆNÁ INVESTIĆNÁ PRÍLEŹITOSŤ Nové byty v Rakúsku vo Vied
Podobné inzeráty
INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky
INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 1 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 2 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 3 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 4 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 5 Ďalšia INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 6 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 7 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 8 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 9 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 10 Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt vo výmere 87,46 m2 v okresnom meste Levice v lokalite Perecká ul. Jedná sa o veľkometrážny 3 izbový byt v zateplenom bytovom dome s dvoma výťahmi - nákladným a osobným. Má balkon a patrí k nemu i pivnica. Je po rekonštrukcii ako sú plastové okná, stierky a maľovky, murované bytové jadrá, laminátové podlahy v kombinácii s obkladom a dlažbou, nové vchodové dvere a nové interiérové dvere. Aktuálne je prerobený na 2 bytové jednotky: - dvojgarsonka a - jednoizbový byt V oboch sú podnájomníci a byty sú nepretržite prenajaté. Do oboch bytov sa dostanete cez uzatvárateľnú chodbičku. Tam nájdeme vstupné dvere do 3 bytov. Každý z nich - dvojgarsonka aj jednoizbový byt majú samostatné vstupy. Naľavo sa nachádza veľkometrážny jednoizbový byt, ktorý je dispozične riešený nasledovne: - vchádzame do chodby. Po ľavej strane je šatník. Oproti sú dvere vedúce do naozaj veľkej - priestrannej izby, tá disponuje aj výstupom na balkon. Pred nami je dalšia chodbička, tam nájdeme bytové jadro, kúpeľňu a samostatné wc. Napravo vedľa bytového jadra prechádzame do kuchyne, ktorá sa nachádza na konci bytu. Stredný byt je prerobený na kvázi dvojgarsonku. Vstupujeme cez dalšie vchodové dvere do chodby. Po pravej strane je kúpeľňa a samostatné wc. Pred nami je izba s kuchyňou a naľavo naozaj veľká, priestranná spálňa. Byt je možné využívať ako investíciu s možnosťou ďalšieho prenájmu - predáva sa zariadený alebo prepojiť ho a vytvoriť tak veľké dvojgenerečné bývanie. Nachádza sa v lokalite plnej zelene, kde je dobrá možnosť parkovania v celom okolí bytového domu, napešo je k dostupnosti pošta, potraviny, jasličky, materské školy, niekoľko základných škôl, zastávka MHD, detské ihriská... Ak sa rozhodnete pre kúpu tejto nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, radi a bezplatne Vám pomôžeme s komplexnými službami finančného sprostredkovateľa. V prípade, žé Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať na tel.čísle: a dohodnite si obhliadku ešte dnes...
Na predaj 3 byty spolu s 3 garážami v obci Sikenička 1142/23
Na predaj 3 byty spolu s 3 garážami v obci Sikenička, okres Nové Zámky 1142/23  PREDAJ STARA CENA: 174.000,- eur NOVA CENA: 164.000,-eur Byty a garáže sa nachádzajú v bytovke so 6 bytmi, garáže sa nachádzajú v suteréne bytového domu so samostatnými vonkajšími vstupmi. Ponuka pre veľké či samostatné rodiny: 3 byty z toho 2 x 2.izbové byty , 1x 4. izbový byt  s garážami ku každému bytu 2.izbovy a 4. izbový byt sú kompletne prerobené a zariadené: plávajúca podlaha, plastové okná, kuchynské linky, nové zariadenie (v2.izbovom byte je klimatizácia). Garáže sú v rámci bytového domu, so zavedenou  elektrinou a kúrením. Za bytovým domom sú záhradky , ktoré patria k jednotlivým bytom. Investičná ponuka:3 byty z toho 2 x 2.izbové byty , 1x 4. izbový byt  s garážami ku každému bytu 2.izbovy a 4. izbový byt sú kompletne prerobené a zariadené: plávajúca podlaha, plastové okná, kuchynské linky, nové zariadenie (v2.izbovom byte je klimatizácia). Garáže sú v rámci bytového domu, so zavedenou  elektrinou a kúrením. Za bytovým domom sú záhradky , ktoré patria k jednotlivým bytom. Predmetné nehnuteľnosti možno zakúpiť ako investíciu, vzhľadom k tomu že všetky byty a garáže sú vydané do prenájmu. Pri vlastníctve  bytov a garáží sa získava možnosť rozhodovacieho práva ako nadpolovičnej väčšiny voči ostatným spoluvlastníkom. Spravovanie bytového domu patrí pod Stavebné bytové družstvo Štúrovo. Kúrenie majú ostatné byty vlastné cez vlastnú kotolňu v bytovom dome. Cena: 164.000,- eur (možnosť dohody) . Možnosť kúpy aj na úver Info: +421  , +421 918 454 525, wiwagroup1@
Investičná nehnuteľnosť - Exkluzívne
Exkluzívna ponuka – bývanie, kancelárie alebo investičná nehnuteľnosť priamo v centre mesta Realitná kancelária LAUGAR REALITY Plus, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na predaj 5 bytov. Všetky byty sa nachádzajú na ulici Kniežaťa Pribinu v Trenčíne. Lokalita v centre mesta Trenčín prináša perfektnú občiansku vybavenosť vo forme obchodu a služieb (potraviny, banky, pošta), dostupnosť MHD a blízkosť rekreačno-športových aktivít v krásnej prírode na brehu rieky Váh priamo za budovou. Nehnuteľnosti sú výnimočné výhľadom na dominantu mesta, historický Trenčiansky hrad. 4 byty sa nachádzajú na 1. nadzemnom podlaží a jeden byt je na prízemí budovy. Zoskupenie bytov na jednej adrese prináša jedinečné príležitosti, či už vo forme prerobenia na nadštandardné veľkometrážne byty ako aj možnosť investičných či kancelárskych priestorov na jednej adrese a pod jednou strechou. Byty sú na predaj samostatne aj spolu v celku. Pri kúpe v celku je vyhradený priestor na dohodu o cene. Byty majú dispozíciu 1,5- izbové a 2- izbové, so samostatnou kúpeľňou a samostatnou kuchyňou. Byty disponujú plynovým kotlom. Štandardom je kuchynská linka, varné zariadenie – elektrická dvojplatnička, automatická práčka, mikrovlnná rúra a postele. V rámci komplexnej služby pre klientov LAUGAR REALITY Plus, s.r.o. zaručujeme, že v prípade kúpy našich nehnuteľností Vám ochotne a bezplatne pomôžeme s procesom financovania či už v hotovosti alebo formou úveru, porovnáme pre Vás ponuky všetkých bánk, navštívime za Vás kataster a samozrejmosťou je kvalitná príprava celej dokumentácie. Cena: 499.000,- Foto bytu 1x prezentácia, ostatné na vyžiadanie, vrátane  pôdorysu. Momentálne sú všetky byty v prenájme nájomné od 400 - 450,- eur RK  Vás pozýva na obhliadku, kde radi odpovieme na všetky Vaše otázky. Nami uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. Cena nehnuteľnosti zahŕňa: províziu realitnej kancelárie, vyhotovenie zmluvy o prevode nehnuteľnosti, návrhu na vklad, rezervačnej zmluvy, protokolu o odovzdaní nehnuteľnosti. Asistenciu pri predaji, prevode a odovzdaní nehnuteľnosti, asistencia pri prehlásení ( elektrika, plyn, bytová správa) . Úhradu poplatkov: návrh na vklad kúpnych zmlúv (do 66 EUR), overenie podpisov. V prípade ak je financovanie sprostredkované cez LAUGAR REALITY Plus, s.r.o. uhradíme za vás aj poplatok za návrh na vklad záložných zmlúv do katastra nehnuteľnosti.
Projekt BYTY ESTERHÁZY prináša 8 bytov do Galanty
Dana Vasovčáková 0949 83 68 83, info@ Projekt BYTY ESTERHÁZY prináša 8 bytov do Galanty neďaleko neogotického kaštieľa  ► Odkaz na celú prezentáciu tu: BYTY ESZERHÁZY  je súkromný objekt osadený v rámci zastavaného územia mesta Galanta v blízkosti neogotického kaštieľa Bývanie blízko centra Projekt každým dňom rastie a budúci rezidenti budú mať pohodlný dosah k bohatej vybavenosti, keďže centrum GALANTY sa nachádza len pár minút chôdze. V blízkom okolí leží tiež viacero školských i zdravotníckych zariadení, obchodný reťazec LIDL a KAUFLAND, mestský park s neogotickým kaštieľom rodiny Esterházyovcov, neďaleko športový tenisový areál a futbalové ihrisko. PONUKA 2 izbové byty :  2.NADZEMNÉ PODLAŽIE 2-izbový byt - PREDANÝ byt s výmerou 55,90 m2, loggia : 1,62 m2 cena :126 210,- EUR 2-izbový byt - rezervovaný byt s výmerou 57,80 m2, bez loggie cena : 129 820,- EUR  3. NADZEMNÉ PODLAŽIE  -  PREDANÉ 2-izbový byt - PREDANÝ byt s výmerou 55,90 m2, loggia : 1,62 m2 cena : 126 210,- EUR POSLEDNÝ VOĽNÝ 2-izbový byt  byt s výmerou 57,80 m2, bez loggie cena : 129 820,- EUR, NOVÁ CENA : 114.990 € 3 IZBOVÉ BYTY k dispozícii :  2.NADZEMNÉ PODLAŽIE  3-izbový byt byt s výmerou 75,70 m2, loggia : 3,71 m2 cena : 173 830,- EUR NOVÁ CENA : 152.900,- EUR 3. NADZEMNÉ PODLAŽIE  3-izbový byt byt s výmerou 75,70 m2, loggia 3,71 m2 cena : 173 830,- EUR NOVÁ CENA : 152.900,- EUR Exkluzívne byty na najvyššom poschodí s maximom súkromia  - 4. NADZEMNÉ PODLAŽIE  3-izbový byt byt s výmerou 99,30 m2, loggia : 19,75 m2 cena : 218 670,- EUR NOVÁ CENA : 187.000,- EUR 3-izbový byt byt s výmerou 75,70 m2, loggia : 3,71 m2 cena : 173 830,- EUR NOVÁ CENA : 152.900,- EUR STAVEBNO-TECHNICKÉ RIEŠENIE Železobetónová konštrukcia ( 5 nadzemných podlaží) Deliace priečky v bytoch - Ytong 100mm Plastové okná - 7 komorové - 3 sklo Výťah - Schindler Vykurovanie - centrálna plynová kotolňa Zateplenie budovy- 100 mm minerálna vlna Antikorové zábradlie-vonkajšie Strecha plochá zateplená Fatrafol Schodisko monolitické - nášľapová vrstva obklady Byty budú vymaľované na bielo Balkóny - dlažby Vstupné dvere - bezpečnostné protipožiarne Súčasťou bytu - bytový rozvádzač,vypínače,splachovací systém - alcaplast Byty budú odovzdané v stave holobyt. Ku každému bytu je potrebné si zakúpiť jedno parkovacie státie, ktorého cena je 10.000,- EUR Pri navrhovaní bytového komplexu myslel developer na všetko, čo je dôležité pre pohodlné bývanie Pre výstavbu zvolil overené materiály a efektívne technológie, aby každý byt svojim riešením prinášal vysoký komfort. Každý byt ponúka vysoký štandard, vynikajúcu dispozíciu , veľa svetla aj
Nové 2 a 3 – izbové byty v obci Michal na Ostrove
Ponúkame na predaj nové 2 a 3 -izbové byty v obci Michal na Ostrove. Byty sa nachádzajú v 2 podlažnom obytnom dome, ktoré vznikol po rekonštrukcii bývalého obchodného domu v centre obce. V objekte sa nachádza 16 bytov ( 5 – 1 izbový, 8 – 2-izbový a 3 – 3 izbový). Byty na prízemí majú balkón alebo terasu, byty na poschodí francúzke okná alebo balkón. Každému bytu patrí 1 parkovacie státie a pivničná kobka. Parkovacie státia budú v uzavretom priestore, kam vstup bude zabezpečený len pre obyvateľov bytovky cez elektrickú bránu. Byty sú nízkoenergetické, odhlučnené. Všetky okná a dvere sú plastové s izolačným trojsklom a vonkajšími elektrickými žalúziami. Vchodové dvere bytov sú bezpečnostné, protipožiarne. Vykurovanie bytu je podlahové elektrické, teplú vodu v každom byte zabezpečuje elektrický bojler. 2 – izbové byty – prízemie : byt č.1 – 48,11 m2, terasa 8,83 m2 – 101 000,- Eur - rezervovaný byt č.3 – 59,49 m2, terasa 12,01 m2 – 124 990,- Eur - rezervovaný byt č.4 - 3 izbový byt - 84,63 m2, terasa 15,25 m2 - 169 000,- Eur byt č.5 – 56,85 m2, terasa 5,05 m2, balkón 5 m2 – 119 500,- Eur byt č.7 – 49,75 m2, terasa 5,85 m2, balkón 6 m2 – 104 500,- Eur poschodie : byt č.8 – 57,44 m2 – 120 990,- Eur byt č.10 – 60,40 m2 – 126 990,- Eur byt č.14 – 60,40 m2 – 126 990,- Eur byt č.16 – 57,43 m2 – 120 990,- Eur Byty sa predávajú v stave “štandard” - bez kuchynskej linky. Obec Michal na Ostrove má vybornú občiansku vybavenosť. V obci je : škola, škôlka, pošta, lekáreň, zdravotné stredisko, potraviny, reštaurácie. Z obce je výborná aj autobusová aj vlaková doprava do Bratislavy, alebo do Dunajskej Stredy. Vjazd na R7 je len pár kilometrov od centra obce.
Nové 1 – izbové byty v obci Michal na Ostrove
Ponúkame na predaj nové 1-izbové byty v obci Michal na Ostrove. Byty sa nachádzajú v 2 podlažnom obytnom dome, ktoré vznikol po rekonštrukcii bývalého obchodného domu v centre obce. V objekte sa nachádza 16 bytov ( 5 – 1 izbový, 8 – 2-izbový a 3 – 3 izbový). Byty na prízemí majú balkón alebo terasu, byty na poschodí francúzke okná alebo balkón. Každému bytu patrí 1 parkovacie státie a pivničná kobka. Parkovacie státia budú v uzavretom priestore, kam vstup bude zabezpečený len pre obyvateľov bytovky cez elektrickú bránu. Byty sú nízkoenergetické, odhlučnené. Všetky okná a dvere sú plastové s izolačným trojsklom a vonkajšími elektrickými žalúziami. Vchodové dvere bytov sú bezpečnostné, protipožiarne. Vykurovanie bytu je podlahové elektrické, teplú vodu v každom byte zabezpečuje elektrický bojler. 1 – izbové byty – prízemie : byt č.6 – 41,09 m2, balkón 4 m2, terasa 3,90 m2 – 86 400,- Eur poschodie : byt č.9 – 46,72 m2 – 98 000,- Eur - rezervovaný byt č.11 – 51,61 m2 – 108 400,- Eur byt č. 15 – 46,71 m2 – 98 000,- Eur Byty sa predávajú v stave “štandard”- bez kuchynskej linky. Obec Michal na Ostrove má vybornú občiansku vybavenosť. V obci je : škola, škôlka, pošta, lekáreň, zdravotné stredisko, potraviny, reštaurácie. Z obce je výborná aj autobusová aj vlaková doprava do Bratislavy, alebo do Dunajskej Stredy. Vjazd na R7 je len pár kilometrov od centra obce.