bazár, predaj, inzercia, predám

Jedla korejska silberlocke na kmienku

Kategória: Rastliny

Dobrý den.Má niekto na predaj jedlu korejsku silberlocke na kmienku?Kontakt mail.Dakujem.
Jedla korejska silberlocke na kmienku
Podobné inzeráty
Jedľa kórejská s modrofialovými šiškami do 200 cm
Najkrajší ihličnan s modrofialovými šiškami jedla kórejská a jedľa kórejská silberlock. Abies koreana / Jedľa kórejská - jeden z najkrajších ihličnanov. Pravdepodobne najkrajší pravidelný kužeľovitý ihličnan s nádherne tvarovaným a usporiadaným drobným hustým jemným a tupým ihličím. Už v mladom veku tvorí veľké podlhovasté fialovo-modré vzpriamené šišky. Ihličie má na vrchnej strane tmavozelené, na spodnej strane strieborné. Jedľa kórejská je veľmi vhodná ako vianočný stromček - osvetlená žiarovkami v záhrade alebo v črepníku prenesená do bytu a ozdobená. Výška do 20 cm cena 5,-€ pošlem aj kuriérom Výška do 0,30 m cena 10,-€ pošlem aj kuriérom Výška do 0,60 m cena 15,-€ pošlem aj kuriérom Výška 0,80 - 1 m cena 35 - 40,-€ Výška 1 -1,25 m cena 50,-€ Výška do 1,50 m cena 60,-€ Výška do 2 m cena 85-95,-€ Len osobný odber v Nitre. Dopravu si musí zabezpečiť kupujúci.
PREDáM stromček Bršlen na kmienku
PREDáM stromček Bršlen Japonský/Euonymus japonicus na kmienku viz. foto,aktuálne 15.5.2023 výška:160cm Odolný voči mrazu. Neopadavé listy. Vždyzelený stromček,s drobnými bielymi kvietkami.viz.foto č.2 Plody na tomto brečtane sú oranžovočervené a dozrievajú na konci zimy až začiatkom jari. Vek:15 ročná rastlina Dá sa presadiť aj do väčšej nádoby a mať ho na terasse. Cena :95€ alebo dohoda Len osobný odber.od Po-Ne Napíšte alebo zavolajte ,odpoviem. Na sms nereagujem. Inzerát platný do zmazania.
Ovocné a okrasné stromky
Dobrý deň, Predám ovocné a okrasné stromky v kontajneroch na výsadbu aj počas leta: Ríbezľa stromčeková červená: Jonkheer van Tets, Rolan Ríbezľa stromčeková čierna Titania, Egreš stromčekový: Captivator (čiastočne beztŕňová), Invicta Ríbezle a egreše 7,50 eur/kus, kontajner 2 l. Vŕba rakytová previsnutá Kilmarnock, na kmienku 180 – 200 cm, 15 a 17 eur/kus, kontajner 5 a 7,5 l. Vŕba rakytová previsnutá Pendula na kmienku 160 - 170 cm, 13 eur/kus, kontajner 5 l.
Javor na kmienku
Predám krásne javori na kmienku výška od 120cm vyššie viac info v správe
Predám Ibištek Sýrsky 'Hamabo' na kmienku
Predám Ibištek Sýrsky 'Hamabo' (Hibiscus syriacus ´Hamabo´) na kmienku vysokom 40cm, rastlina má aktuálne 100cm. Pôvodná cena bola 43€, predám ho za 25€. Bohužiaľ už sa mi nezmestí na záhradu. Fotka kvetov ilustračná, ešte samozrejme nekvitne, ale reálna podľa odrody. Osobný odber Bratislava Rača, prípadne v blízkom okolí môžem doviezť.
Kórejská jedla
Predám korejsku jedlu(abies koreana) cena 70€.Viem doviesť každú sobotu na trase MT - Senec