bazár, predaj, inzercia, predám

Jedlá z pštrosieho mäsa a vajec

Kategória: Kuchárky

Predám knihu L. Slováček Jedlá z pštrosieho mäsa a vajec. Plus poštovné.
Jedlá z pštrosieho mäsa a vajec
Podobné inzeráty
kolekcia 12 kuchárskych kníh
Z dôvodu nevyužitia ponúkam celú kolekciu kuchárskych kníh. Knihy sú nové, bez odtlačkov, bez poškodenia. Pevná lesklá väzba s prebalom. V tejto rozmerom malej (12 x 15 cm), ale obsahom veľkej kuchárskej knižke nájdete až 120 receptov. stredomorská kuchyňa: Zbierka 120 chutných stredomorských jedál spája staré recepty s novými, v ktorých sa odráža intenzita a vitalita stredomorského života. pečenie: Sú tu kapitoly s tradičnými lahôdkami, chlebíčkami, chuťovkami, ale aj vegetariánske pečivo, koláče a sušienky. Recepty sú jednoduché a zrozumiteľné. vegetariánska kuchyňa: Knižka ponúka recepty na polievky a predjedlá, ľahké jedlá, hlavné jedlá i úžasné dezerty, štýlové, tradičné i nové kombinácie vôní a chutí, napríklad paprikovú polievku s chilli, či jablčné praženky s mandľovou omáčkou a mnohé ďalšie. čínska kuchyňa: Výber 120 čínskych receptov na prípravu polievok, predjedál, hlavných jedál i dezertov. Podrobné návody ako postupovať pri varení, vyprážaní či pražení pokrmov z mäsa, zeleniny, cestovín i ryže, sú doplnené farebnými ilustráciami. ryby a plody mora: Tradičné i netradičné jedlá z rýb a morských plodov. Klasické recepty doplnené inšpirujúcimi ilustráciami sú základnou príručkou pre všetkých, ktorí majú v obľube chutné rybie jedlá. grilovanie a letné šaláty: Nájdete v nej kapitoly o grilovaní rýb a plodov mora, hydiny, mäsa, zeleniny, šalátov i dezertov. Pripomeniete si tradičné pochutiny a zoznámite sa s menej známymi prísadami na prípravu skutočne delikátnych jedál. cestoviny: Recepty sú obohatené farebnými ilustráciami. Základom jedál sú čerstvé suroviny, pričom sa kladie dôraz nielen na chuť, ale aj vzhľad pokrmu. Kuchárka je sprievodcom pri dosiahnutí dokonalosti v príprave cestovinových jedál. zemiaky: Lahodné zemiakové jedlá zaujmú každého, pretože ponuke plnených zemiakových trojuholníkov, vyprážaných zemiakov s cesnakovou omáčkou či v kombinácii s mäsom alebo rybami odolá málokto. kurča: Recepty potešia každý maškrtný jazýček a sú vhodné pre každú príležitosť bez ohľadu na to, či držíte diétu, čakáte hostí, alebo chcete niečo rýchlo uvariť. mexická kuchyňa: Ponúka kombináciu starých aj nových receptov. Odrážajú vitalitu a energiu mexického života. Recepty využívajú čerstvé mexické prísady a vyvolávajú skutočnú príchuť Mexika. wok: Metóda prípravy jedla vo woku predstavuje rýchle, zdravé a chutné varenie. Knižka obsahuje 120 receptov zo všetkých kútov Ďalekého východu. Sú prispôsobené pre ľahkú prípravu jedla aj v európskej kuchyni. čokoláda: Pochúťky s tmavou či bielou čokoládou sa stanú súčasťou domáceho jedálnička, ako aj vyhľadávanou pochúťkou počas posedenia s priateľmi a známymi. Buď osobný odber v Košiciach za cenu 70 €, alebo zašlem cez slovenskú poštu ako balík (platba vopred na bankový účet). Kontaktujte ma cez formulár nižšie.
Varenie pečenie recepty kuchárska kniha
Predám kuchárska kniha, kuchárske knihy, knižka, knižky, varenie, zrdavie, výživa Zázračné PH, Chronický prebytok kyseliny rozožiera telesné tkanivo. Ak sa to zavčasu nespozoruje, tento proces postupne preruší všetky bunkové aktivity a funkcie – od tlkotu srdca, až po neurónové spaľovanie v mozgu. V konečnom dôsledku spôsobuje prekyslenie organizmu všetky ťažkosti a choroby. Program zameraný na acidobázickú rovnováhu krvi, ktorú dosiahnete optimalizáciou príjmu zásad a kyselín vo vašej potrave. 368 strán, 3 € Špalda, pšeno, pohánka... Návrat k zdravým potravinám, Jaroslava Kuchtová Špalda, pšeno a pohánka patria medzi suroviny, ktoré sa zaslúžene pýšia návratom na piedestál zdravej výživy. Obsahujú celý rad cenných živín, nevyhnutných pre život a zdravú existenciu človeka. Dajú sa z nich pripraviť jednoduché a rýchle jedlá, ktoré sú nielen zdravé, ale aj chutia. Kniha plná fotografií a receptov, top 4 € Skleróza multiplex, kuchárska kniha pre pacientov trpiacich týmto ochorením. Je v anglickom jazyku, ale veľmi jednoducho napísaná a preložiteľná. Muž si kúpil, len zabudol variť, prelistovaná. Cena 18 € Iba 10 minút, jednoduché, zdravé, nenáročné recepty. Mäso, hydina, ovocie, dezerty, zelenina... Žiadna komplikovaná príprava, zdobenie – jednoduché chutné jedlá, ktoré vyzerajú aj chutia fantasticky. 5 € 2000 najlepších receptov z našej a zahraničnej kuchyne. Krásna kniha pre varenie a inšpiráciu. Kniha v top stave. V knihe nájdete zdravé jedlá z vašej záhrady, pochúťky pre slávnostné príležitosti, špeciality pre labužníkov a to najlepšie z kuchyne starej mamy. Počet strán 288. Cena 4 € Medzinárodná kuchárka. Druhé slovenské vydanie prekladu známej knihy receptov kuchýň sveta, vrátane receptov prezentovaných na svetovej výstave EXPO v Bruseli. Jedlá z celého sveta prehľadne zoradené buď podľa typu jedla – polievky, predjedlá, ryby, hydina, divina, jedlá zo zemiakov a iné; alebo podľa krajiny, z ktorej dané jedlo pochádza. Cena 2,50 € Wok moderné rýchle a úsporné varenie. Príprava jedál v panvici wok je rozšírená v takmer celej Ázii už niekoľko storočí pre svoju nenáročnosť. rýchlosť a kvalitu pripravovanej stravy. Výhody prípravy jedál vo woku sú v mnohých prípadoch veľmi lákavé. Zaujme nielen rýchlosť prípravy jedál. ale aj možnosti ich prípravy s použitím minimálneho množstva tuku vďaka oblému dnu. V orientálnej kuchyni prevláda predovšetkým neuveriteľne pestré množstvo zeleniny. menej mäsa a radšej hydina a ryby. Kniha obsahuje výborné recepty na prípravu slaných aj sladkých jedál. Cena 1 € Šalaty, recepty šikovnej gazdinky. Super zoznam zelenina, ovocie, jogurty... Bylinky, koreniny. Všetko jednoduché a zabudnuté, prevažujú samozrejme domáce a dostupné ingrediencie 1 € Grécka kuchyňa, plnofarebné obrázky, super recepty, skôr je to zošítok, papagáj odzobal okraj, darujem k nákupu.
Predám: Jedlá z hydiny, zveriny, vajec - kuchárska kniha
Predám kuchársku knihu - Ladislav Bobiš, Anna Rudohradská - Jedlá z hydiny, zveriny, vajec. Vydavateľstvo Osveta, rok 1984, výborný stav, cena 4.- eurá + poštovné, alebo osobný odber v Bratislave. NIE SMS, inzerát je platný do zmazania.
Malá škola pečenia
Radi si pochutnávate na chrumkavej pečienke, lahodnom plnenom kuriatku či tenučkých plátkoch jemného ružového rozbífu? Možno dávate prednosť zapekanej brokolici či pikantnej grilovanej zeleninke. Alebo si radšej zamaškrtíte na dobrom zákusku? Všetky spomínané dobroty majú jedno spoločné, pripravujú sa v rúre. A to môže byť niekedy pre menej skúsených kuchárskych či cukrárskych adeptov problém. Nuž a najmä vám, čo máte pred rúrou rešpekt, ale aj ostatným milovníkom dobrého jedla je práve určená Malá škola pečenia. Majster kuchár František Janata a cukrárka Ida Ludviková v nej krok za krokom ukážu, ako v rúre pripraviť chutné lahôdky, rýchlo a ľahko sa naučíte upiecť tradičné pečené jedlá i rôzne špeciality slanej i sladkej kuchyne. Dozviete sa v nej aj veľa dobrých rád a tipov čo robiť, aby sa pečenie vydarilo. Pečené, zapekané, plnené mäsité i bezmäsité pokrmy, ale aj chutné koláče, záviny, torty či ďalšie sladké dobroty zvládnete s nami bez problémov. Malá škola pečenia je rozdelená na dve časti. Prvá je venovaná slaným pokrmom: rôznym druhom mäsa, zapekanej zelenine a cestovinám. V druhom dieli nájdete podrobné postupy prípravy a pečenia základných druhov ciest a múčnikov. Okrem cenných rád kuchárskych majstrov a podrobného návodu na pečenie jednotlivých jedál je v knižke zaradený aj stručný prehľad pomôcok a nástrojov, ktoré potrebujete na prípravu pečených pokrmov. Z OBSAHU MALÁ ŠKOLA PEČENIA: SLANÉ JEDLÁ: Kým začneme piecť Chrumkavé a šťavnaté mäsko Hydina Jahňacie a baranie mäso Hovädzie mäso Bravčové mäso Divina Pečené ryby Zapekané zemiaky Gratinovaná zelenina Zapekáme so syrom Cestoviny a cestá Pečené a zapečené Grilujeme po celý rok Zabíjačkové hody MÚČNIKY: Kým začneme piecť Piškótové cesto Piškótový múčnik s ovocným želé Pečieme bublaninu Všestranné lístkové cesto Lahôdky z odpaľovaného cesta Nebojte sa štrúdle Kysnuté koláče Drobné vianočné pečivo Slané pečivo
Juliana A. Fialová: MEDZINÁRODNÁ KUCHÁRKA
Veľká kniha plná receptov z celého sveta. Všetky recepty sú pripravované z u nás dostupných surovín - šaláty, prílohy, strukoviny, jedlá zo zemiakov, omáčky, jedlá zo syrov, z vajec, múčniky, slané pečivo, krémy, ovocné dezerty. Kniha obsahuje bohatú farebnú obrazovú prílohu a drobnými vtipnými ilustráciami ju spestril Adolf Born. Obzor, 1987, veľký formát, 288 strán, v peknom zachovalom stave. Osobný odber: Bratislava Pošta: bežná zásielka s podacím číslom po úhrade na účet V PRÍPADE ZÁUJMU KONTAKTUJTE MAILOM. Pozrite si aj ďalšie moje knižné ponuky vrátane kuchárskych kníh: ->> kliknite na "Všetky inzeráty užívateľa"
Kucharka + zberateľská záležitosť:MÄSO A DIVINA
Unikátna kuchárka pre všetkých top kuchárov a pre tých, ktorí sa k tejto kategórii blížia: MÄSO A DIVINA. Kniha je vydaná na kriedovom papieri a má krásny prebal + vonkajši obal. Je úplne ako nová. Ak má pripravované mäso priniesť jedinečný chuťový zážitok, významnú rolu má nielen jeho kvalita, ale aj poznatky o tom, ako ho kuchynsky upravovať. Podľa čoho poznáme kvalitné mäso? Ako ho správne uchovávať? Aký vplyv má na chuť diviny pôvod a potrava zveri, a taktiež spôsob ošetrenia úlovku? V tejto publikácii nájdete všetky základné informácie o jatočnom mäse, hydine a divine: od bravčového a bizónieho mäsa cez domácu hydinu až po diviačie či jelenie. Rady pre kuchárov sa zaoberajú praktickými otázkami týkajúcimi sa úpravy mäsa, jeho vykosťovania, porciovania, marinovania, solenia, údenia a rozličných spôsobov tepelnej úpravy. Milovníci mäsa si pri čítaní alebo len listovaní nepochybne prídu na svoje. Cena: 19EUR + poštovné Kontakt: Prosím len SMS, odpoviem Vám hneď ako to bude možné.