bazár, predaj, inzercia, predám

Jeep 1/10 ABS karoséria,nálepky,a dalšie...

Kategória: Modelárstvo

Predám všetko čo je na foto.Skoro všetko je nové,nepoškodené,nálepky sú originál na Tamiya Toyota HiLux HighLift,ABS karoséria Jeep New Bright,bez poškodenia,rázvor 325mm,dĺžka bez s rezervou 520mm, šírka 230mm, kryty diferenciálov na SCX 10 III pre nápravy AR45P a AR45,3x sťahovací suchý zips.Jedna karoséria je už aj očistená a pripravená na striekanie,druhá originál na očistenie.Cena za jednu karosériu spolu s vecami na foto.
Preferujem osobný odber.Po úhrade poštovného vopred je možná aj pošta alebo zásielkovňa.
Jeep 1/10 ABS karoséria,nálepky,a dalšie...
Podobné inzeráty
ABS karoséria,nálepky,a dalšie...
Predám všetko čo je na foto.Skoro všetko je nové,nepoškodené,nálepky sú originál na Tamiya Toyota HiLux HighLift,ABS karoséria Jeep New Bright,bez poškodenia,rázvor 325mm,dĺžka bez s rezervou 520mm, šírka 230mm, kryty diferenciálov na SCX 10 III pre nápravy AR45P a AR45,3x sťahovací suchý zips.Karoséria je už očistená a pripravená na striekanie.Cena za všetko spolu. Preferujem osobný odber.Po úhrade poštovného vopred je možná aj pošta alebo zásielkovňa.
RC auto 4x4 JEEP
predám toto RC auto 4x4, karoséria JEEP, nápravy a tlmiče prerábané predchádzajúcim majiteľom, sú tam väčšie kolesá Interco Bogger 1.9" G8 Rock cena:90eur len 2x jazdené, ale pridám aj originál, je k nemu 2000ka batéria na ktorú mam nabíjačku a ešte k nemu pridám 5000ku (bonus) ale na tú nemám nabíjačku a ešte je k nemu aj redukcia na Dean-T. Na aute sú odlomené predné držiaky karosérie (záležitosť pár eur), ale jazde to neprekáža pretože karoséria drží aj na samolepoch po bokoch a na zadných držiakoch. Pri rýchlom jednaní dohoda na cene možná. Preferujem osobný odber. Viac info osobne, sms poprípade t.č.:
RC Jeep Cherokee 4x4
Predám tento jedinečný RC model Jeep Cherokee 4x4 1:10 Model je postavený na podvozku Axial SCX 10 II. Technické parametre - oceľový rám - duralove portalove nápravy (zamknuté) - kolesá hliník 2.2" - olejové tlmiče - dvojstupnove prevodovka - oceľové kardany - 35kg celokovove vodeodolné servo - striedavý motor: rotačný 12 polovy, 1300w - striedavý esc regulátor 80A s programovacou kartou. - kovové nárazníky - dvomotorovy naviják s oceľovým lankom ovládaný dialkovo - karoséria z odolného abs plastu+ interiér - kovová záhradka+ príslušenstvo - komplet plne funkčné LED osvetlenie: denné svetlá, hlavné svetlá 1,5w ,hmlovky,smerovky,rampa, spiatocka,brzda a zadné svetlá na rampe - ovládané diaľkovo. - 6 Kanálovy RC ovládač K autu prilozim aj 8000mah batériu. Auto je bez nabíjačky ale môžem po dohode zabezpečiť. K autu je komplet fotodokumentácia zo stavby.
karoseria Jeep Rubicon
Predam novu lexanovu karoseriu Jeep Rubicon, povodne osadenu na Traxxas TRX4 (40€) + novy kovovy predny a zadny naraznik (oba za 20€), alebo komplet za 50€, Iba osobny odber, pripadne pri serioznom zaujme v ramci BA, okolia priveziem.
Ford F350 Dually RTR
Predám jedinečný model Ford F350 Dually. Auto je kompletné, netreba nič dokupovať. Karoséria je vyrobená z dvoch karosérii Tamiya F350. Korba je komplet prerobená, prehĺbená, boky sú vyrábané presne podľa originálu. Karoséria je nalakovaná profesionálom, autolakom presne podľa originálneho katalógu PPG BG/M6811. Je tiež osvetlená (parkovačky-markery, normálne a diaľkové). Auto má aj dymový modul (ten dym na fotkách nieje fotomontáž, skutočne to dymí ako reálne auto). Nápravy sú z axial SCX10 s novými ložiskami a prevodmi, prevodovka tiež. Zadný kardan je heavy duty vyrobený na zakázku – tyč je z traxxasu s upravenou dĺžkou, unášače sú vyrobené na mieru. Stojí na listových pružinách – tak ako originál. Kolesá sú Tamiya Truck s dvojmontážou vzadu. Obsahuje aj elektroniku – rc súprava traxxas 2.4GHz, servo vodotesné traxxas, regulátor axial, motor Johnson 540, bateria lipo 4000mAh, nabíjačka IMAX B6AC (je to tá drahšia bezporuchová). Celé auto je nové bez škrabanca, jazdené boli iba obaly náprav aj to na inom aute, vnútra s prevodmi a so všetkým sú nové, nejazdené Postaviť tento model mi trvalo viac ako 1000 hodín (hlavne tá karoséria dala skutočne zabrať). Cena je 750 euro za komplet. Prípadne 650 bez batérie, nabíjačky, rc súpravy a dymového modulu. Kto ju nerešpektuje, nech ma prosím nekontaktuje. Pri rýchlom jednaní pridám aj balenia dielov a nabíjačku na batérie do ovládaču. Možná tiež výmena za iný model, motorku, staré auto/malú dodávku alebo dielenský kompresor s prípadnými doplatkami.
Model 1/24 Jeep Grand Cherokee
Model Jeep grand cherokee,bez spetných zrkadiel a spodneho naraznika,cena 15 eur+pošta.