bazár, predaj, inzercia, predám

Jemný striebnorný prstienok, pravé striebro

Kategória: Šperky

Jemný strieborný prstienok - pravé striebro značené puncom 925. Je rozmerovo nastaviteľný. Použitý 1x - je ako nový.
Jemný striebnorný prstienok, pravé striebro
Podobné inzeráty
Pandora prívesok na náramok (oddeľovač, klipový prívesok...)
Predám Pandora náramok (šterlingové striebro), alebo prívesky (oddeľovač, klipový prívesok a rôzne prívesky). - Náramok (šterlingové striebro) - pôvodná cena 80€, predám za 50€ - Oddeľovač Pes (šterlingové striebro) - pôvodná cena 40€, predám za 30€ - Oddeľovač Together Forever (šterlingové striebro) - pôvodná cena 45€, predám za 30€ - Oddeľovač Modrý trblietavý (šterlingové striebro) - pôvodná cena 40€, predám za 30€ - Klipový prívesok Trblietavý so zirkónmi (šterlingové striebro) - pôvodná cena 50€, predám za 35€ - Prívesok Srdiečka (šterlingové striebro) - pôvodná cena 29€, predám za 20€ - Prívesok Hviezdy (šterlingové striebro) - pôvodná cena 29€, predám za 20€ Osobný odber Bratislava alebo + poštovné
Zlatý prstienok velkost 45 novy nenoseny
Zlatý prstienok velkost 45 novy nenoseny
Predám NOVÝ ZLATÝ PRSTEŇ S DIAMANTOM
Predám klasický zlatý prsteň s diamantom briliantového výbrusu - briliantom 0.5ct farbou BEZ ŽLTÉHO ODTIEŇU " G " ! a postrannými diamantami 0,12ct. Vhodný ako luxusný zásnubný prsteň, či investícia. Je to súčasť mojej zbierky. Skupujem nové šperky za rozumné ceny na medzinárodných aukciách pod notárskym dohľadom. Všetky šperky ešte následne skontrolované zlatníkom na Slovensku a medzinárodný certifikát z aukcie z Izraelu , online overiteľný je samozrejmosťou. Šperk je riadne preclený aj zaplatený pri dovoze z Tel Avivu a tým pádom sa nejedná o krvavý diamant z Afriky. Ceny v obchodoch obdobných prsteňov s pravým ,nie laboratórnym diamantom sú cca 3000 a viac. To sú ale premrštené ceny. Skutočná hodnota je okolo 1500 eur a takú sumu si cca predstavujem za tento žiarivý zásnubný prstienok. Dohoda pri serióznom jednaní istá. Treba vidieť , nádherný prstiénok, fotka tak verne nezachytí pravý diamant na slnku;) Posielam bežne aj poistené na dobierku ak treba , alebo aj osobný odber. ŽIADNE PLATBY VOPRED NIE SÚ POTREBNÉ.
Mix doplnkov a šperkov: náhrdelník, sada, náramky..
Predám mix doplnkov a šperkov: - náramok zelené kamienky, elastický - predaný - náramok štrasový trblietavý, tenký, kus za 1,5 Eur (mám 2 ks - jeden strieborný a jeden striebornozlatej farby) - náušnice perličky zapichovačky, nové, nenosené 1 Euro - sada náušnice, náramok, náhrdelník (retiazka a prívesok), farba: strieborno žltkastá, s kamienkami v strede (viď obr. na čiernom podklade) - cena za sadu: 7,5 Eur - strieborný prívesok krížik, originál pravé striebro, zakúpené v zlatníctve, cena: 15 Eur - strieborný prívesok s kaminekom, originál pravé striebro, zakúpené v zlatníctve, cena: 7,5 Eur - náušnica so swarovski kryštálom strieborná (originál striebro), je možné prerobiť na prívesok, cena: 4 Eurá - sponky zapichovačky komplet všetky bez zdobenia 1 Euro - hnedé pevné gumky do vlasov komplet 4ks 1 Euro, nové, nepoužívané - modré zdobené sponky, chýbajú im niektoré kamienky: zdarma - vzorky parfémov: zdarma k nákupu - hodinky, plne fuknčné, štýl: vintage, cena: 1,5 Eur, bez batérie - zapichovačky do vlasov na svadbu aleo inú príležitosť, svadobné biele kvety - PREDANÉ - ozdobné vpichovačky 2ks kvety s kamienkami - PREDANÉ
Starozitny prstienok striebro a zlato zo Spanielska
Krasny strieborny prsten zdedeny po starej mame zo Spanielska, ma okolo 80 rokov , je rucne vyrobeny sperkarom zo Spanielska. Jeho velkost je 18mm. Je zo striebra a okolo modreho kameña je zlato, ktore sa nachadza taktiez okolo drobnych kamienkov markazitov. Je ako novy.
Náušnice 925
Predám strieborné náušnice 925 : - kvety ružové striebro 1cm 10€ - srdiečka striebro 4mm 10€ - smajlík striebro 6mm x 6mm 10€ Kontaktovať emailom alebo telefonicky, na SMS neodpovedám.