bazár, predaj, inzercia, predám

Jesenné čižmičky - 37

Kategória: Topánky, obuv

Predám jesenné čižmičky vo veľkosti 37. Málo nosené.
Jesenné čižmičky - 37
Podobné inzeráty
jesenné čižmičky
Predám dámske jesenné čižmičky,veľkosť 36. Nesadla veľkosť. V prípade záujmu mi prosím píšte mail ďakujem:)
Jarné/jesenné čižmičky
Ponúkam na predaj úplne nové, zabalené iba vyskúšané čižmičky vhodné na jar/jeseň. Čižmičky sú zvnútra zatepletené mäkkou kožušinou. Nesadla mi velkosť. Veľkosť: 37 Kuk aj ďalšie moje inzeráty:-).
Nové prechodné čižmicky veľ. 37
Predám nové pekné a pohodlné čižmicky semišového vzhľadu so skrytou platformou (dokopy s vonkajším podpätkom je vyvýšenie 5 cm). Čižmičky sú čiernej farby s jemným svetlým lemom na vrchu sáry, na nohe sedia pekne.Výška sáry je 30 cm vzadu a vpredu o cca 3 cm viac (sára je vo vrchnej časti účelovo šikmá a jemne nariasená), priemer sáry je vo vrchnej časti 13 cm. Originál číslovanie na čižmičkách je 39,avšak nesedí to, reálne sadnú na veľkosť č. 37, to je dôvod predaja (boli objednané cez internet).Čižmicky sú vhodné na prechodné obdobie. Pôvodná cena bola 35 eur. V prípade záujmu napíšte prosím sms, ďakujem.
Sivé členkové čižmičky
Predám na striedačku s inými nosené jesenné/jarné členkové čižmičky, veľkosť 38, vnútorná dĺžka 24,5 – 25 cm / zle sa to meria/ aj na širšiu nohu, ja mám nohu 25 cm a sú mi akurát, opätok 3,5 cm. Cena € 10,- + poštovné podľa taríf SP. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty, možno sa Vám bude niečo hodiť.
Predam cizmicky
Predam tieto kotnikove jesenne cizmicky,vel.37
Nové dámske celokožené čižmičky v krásnej farbe, veľkosť 39
V ponuke krásne čižmičky v nádhernej bordovo-vínovej "red" farbe, pravá koža, špičková protišmyková podrážka. Veľmi pohodlné. Ideálny je osobný odber kedy môžete čižmičky vyskúšať a ušetríte poštovné. Pri nemožnosti osobného odberu viem poslať poštou :-)