bazár, predaj, inzercia, predám

Jindrich Halabala kresla

Kategória: Kreslá a gauče

Jindrich Halabala Art deco kreslá sú na predaj,vyrobené 1930 - 1960 rokoch,sú repasované aj originálnom stave,viac druhov k dispozícii,látka pre calunenie podla vyberu zákazníka.Cena na opýtanie alebo v mail.
Predaj v pároch ,ale je moznost zakúpenia aj jednotlivé kusy podla typu.
Jindrich Halabala kresla
Podobné inzeráty
Kreslá Jindřich Halabala H237
Predám kreslá Jindřich Halabala H237 vyrobené v UP Brno (1950). Kreslá sú v dobrom stave s drobnými nedostatkami. Sú šikovné malé. Výška kresla je 75 cm, rozmery sedenia 58 x 50 cm a výška 42 cm. Nádherný dizajn. Cena 135€/ks. Pozri ďalšie moje inzeráty. Viac info na tel.
“VEJÁR” Retro kreslá “VEJÁR”
Kreslá sú typickým reprezentantom obdobia Art deco, ktoré vrcholilo v 30. a 40. rokoch 20. storočia. Názov Art deco sa vžil do povedomia po parížskej Medzinárodnej výstave moderného dekoratívneho a priemyslového umenia z roku 1925. Kreslá sa veľmi podobajú kreslám pod názvom H 237, ktoré navrhol Ing. Arch. Jindřich Halabala a boli vyrábané v Spojených umelecko-priemyslových závodoch (UP) v Brne, respektíve v jednej z jeho priľahlých tovární v okolí moravskej metropoly. Tieto kreslá však boli vyrobené v Spišskej Novej Vsi a najpravdepodobnejším vysvetlením ich skoro totožného vzhľadu je fakt, že v podniku Nový Domov v SNV bol hlavným dizajnérom žiak Jindřicha Halabalu, František Jirák. Masívne podrúčky a nohy kresiel, ktoré boli vyrobené jedinečnou technológiou ohýbania bukového dreva. Týchto kresiel veru nieje veľa, ale predsa sa ešte nájdu a nájdu sa i ľudia, ktorí ho chcú mať doma. Kreslá sú v zachovalom stave a vhodné na renováciu. Viem odporučiť reštaurovanie, renováciu. Veľmi komfortné a kvalitné kreslá. Kreslá z rokov 1930-1940. Cena- 250€ kus + doprava. Po dohode viem kreslá aj doviesť TT,SC,BA,PK. Inzerát je aktuálny do zmazania.
Kreslá Halabala
Predám kresla návrhu Jindřich Halabala klasicky typ “C”. Kresla sú po staršej (cca 7 r.), ale kompletnej renovácii, všetko nove, opravené, zrepasované. Pred pár mesiacmi obnovená štruktúra dreva zbrusenim a znova lakovaním. Dokonalý ergonomicky tvar, nadčasový design, úžasný pocit pohodlia! Fantasticky oživia každý interiér! Po dohode možnosť dopravy až k vám do obývačky. Cena 580,00€/za pár.
Retro kreslá Halabala
Starožitné retro kreslá z 50tych rokov minulého storočia v pôvodnom veľmi dobrom stave. K dispozícií 2 kusy, cena za kus 299 EUR. Dizajn: Jindřich Halabala, kreslá sú vo výbornom stave, látka má bledohnedý odtieň s tmavo/svetlo červenými kvietkami a zelenými lístkami, vid.obrázky.Osobný odber.
Kreslá art deco / halabala
Predám kreslá v štýle halabala / art deco / retro. Kreslá sú po jednom kuse. Cena za kus dohodou. Pozri ďalšie moje inzeráty. Viac info na tel. J. Šmidek, J. Halabala, Art Deco, retro....
Halabala kresla
Ponúkam na predaj retro dizajnové 2 ks kresla Jindřich HALABALA - H 237 z obdobia 50.rokov + stolík. Stav ako na foto