bazár, predaj, inzercia, predám

JIRI KULHANEK Nocni klub 1,2

Kategória: Sci-fi, Fantasy

Nocni klub 1 a 2
s PODPISOM AUTORA !!
platba iba vopred na ucet, plus poplatok za zasielkovnu
alebo osobne KOSICE
250 za kus
spolu obe diely 490
JIRI KULHANEK Nocni klub 1,2
Podobné inzeráty
JIRI KULHANEK Vladci strachu
Jedinecna a tazko dostupna kniha od Jiriho Kulhanka v top stave , vhodna ako investicia osobne Kosice alebo zasielkovna ( iba platba vopred )
Gemina, Jiří Kulhánek, vládci strachu,Probuzení bohové atd
Gemina(pevná vazba).....850kč série Planina ledového větru(3 knihy).....prodáno Probuzení bohové.....620kč Koruna z čarodřeva.....200kč upíří deníky zoufalství.....250kč upíří deníky fantom.....350kč stefanovy deníky ukryt.....400kč vládci strachu.....9500kč krvavá kreatura.....450kč vlčí ostrov.....prodáno Poslední království.....570kč Dublin počátky.....300kč Moderní architektura kritické dějiny.....620kč Encyklopedie muškaření(sk).....600kč Silmarillion.....prodáno mrkněte i na moje další nabídky :)
Jiri Kulhanek seria divoci a zly
predam seriu divoci a zly dobry stav
Jiří Kulhánek - Vládci strachu (1995) - v dobrom stave
Znalcom netreba predstavovať. Predávam svojich Vládcov strachu, kniha bola u mňa vyše 11 rokov. Myslím, že je v dosť dobrom stave, pozrite si fotky, mali by byť celkom detailné. Rohy obálku sú trochu ošúchané, ale vnútorné stránky sú v naozaj dobrom stave. Ide o pôvodné paperback vydanie z r. 1995. Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte ma kontaktovať. Osobný odber možný v Bratislave, prípadne pošlem na adresu v rámci SR/ČR.
Predam Kulhanka
Na predaj knihy od Jiri Kulhanek: Divoci a zli I. - Cas mrtvych Vyhlidka na vecnost Spolu za 120€ + doprava v pripade odosielania
J. Kulhanek - Vyhlidka na vecnost
Na predaj, vyborny stav cena vratane postovneho pri platbe vopred na ucet. Dorucenie postou alebo zasielkovnou