bazár, predaj, inzercia, predám

Jo Nesbo johan theorin

Kategória: Detektívky

johan theorin
Zkamenělá krev

7e kus na požiadanie pošlem ďalšie fotky, + pošta
Jo Nesbo johan theorin
Podobné inzeráty
Predám knihy - super cena
Predám tieto knihy, raz čítané, stav ako nové z obchodu, skladované vo vitríne: JO NESBO: DIABLOVA HVIEZDA - cena 10€ ( v kníhkupectve 15.90€) JO NESBO: KRV NA SNEHU - cena 7€ ( v kníhkupectve 10.90€) JO NESBO: NETOPIERÍ MUŽ - cena 9€ ( v kníhkupectve 16.90€) JO NESBO: SNEHULIAK - cena 10€ ( v kníhkupectve 15.90€) JO NESBO: SMÄD - cena 10€ ( v kníhkupectve 15.90€) JO NESBO: SPASITEĽ - cena 10€ ( v kníhkupectve 16.90€) JO NESBO: NÔŽ - cena 10€ ( v kníhkupectve 17.90€) JO NESBO: SYN - cena 10€ ( v kníhkupectve 16.90€) STEPHEN KING: TO - cena 20€ ( v kníhkupectve 28.90€) AGATHA CHRISTIE: 3X HERCULE POIROT ( Smrť v oblakoch, Vraždy podľa abecedy, Smrť pani McGintyovej) - cena 15€ ( v kníhkupectve momentálne nedostupné) Preferujem osobný odber v rámci ZA a okolia.
Jo Nesbo  - Nôž, Krvavý mesiac
Ponúkam na predaj knihu: Jo Nesbo - Nôž - 11e (nová, raz prečitaná) Ji Nesbo - Krvavý mesiac - 13e (nová, raz prečitaná) Najnovšie dve knihy zo série o Harrym Holem. Cena za obe knihy spolu: 22e
Predam knihy rozne zanre 100% stav ako nove.
Predam knihy rozne zanre 100% stav ako nove.Inzerat plati do zmazania.V pripade potreby zaslania na dobierku sa cena navysi o postovne 4€.Ak nedviham telefon tak som v praci napiste mi sms alebo email. 1 - Deväť drakov (Michael Connelly) 2 - Epidémia (Robin Cook) 3 - Smršť (Johan Theorin) 4 - Amsterdam - Sprievodca slušného zlodeja (Chris Ewan) 5 - Oživovateľ REVIVER (Seth Patrick)
Detektívky
Noah Hawley - Pred pádom -4€ Emma Donoghuová - Izba - 3,5€ Stefanie Pintoffová -Únos - 6,5€ Mads Peder Nordbo - Bez kože 5,5€ Claire Kendalová - Kniha o tebe 4,5€ Tom Isbell - Korisť 3€ Chris McGeorge - Hľadaj vraha 6€ Antti Tuomainen - Temný ako moja duša 5,5€ Camilla Lackberg - Strážca majáka PREDANÉ Fred Vargas - Muž s modrými kruhmi 4€ Niall Leonard - Drvič PREDANÉ A.G.Riddle - Odlet 5€ PREDANÉ Johan Theorin - Kameňolom 4€ Alen Parks - Krvavý január PREDANÉ Charlotte Roganová - Záchranný čln 8€ Jessica Knoll - Dievča, ktoré prežilo 7€ S.K.Tremayne - Dvojčatá z ľadu 5€ Robert Ludlum - Operácia hádes PREDANÉ Inzerát platný do zmazania. Na SMS nereagujem. Osobný odber možný v HE alebo SV. Ceny za knihy sú bez poštovného.
Krimi, detektivky rozne knihy
Zdravim, rozpredavam kniznicu. Vsetko co vidite v inzeratoch je stale dostupne a aktualne. Vsetky knihy su v top stave (malo citane, ako nove) pokial nie je uvedene inak. Niektore mozu mat mierne poskodeny vonkajsi obal. Som mimo SK, tak jedine postou, postovne je 5Eur, pri vacsiom nakupe sa da dohodnut lepsia cena za knihy. Z dovodu, ze som mimo Slovenska to na dobierku poslat NEVIEM. Platba je prevodom na ucet. Poskytnem cislo na sledovanie zasielky. Posielam postou, na zasielkovnu to poslat NEVIEM. Hutchinsonova - Zahrada motylov 7Eur Hutchinsonova - Majove ruze 7Eur Frenchova - V lesich 4Eur Frenchova - Podoba 4Eur Pettersson - Dej mi sve oci 4Eur Pettersson - Skryj me ve svem srdci 4Eur Johan Theorin: Ozveny mrtvych Na velke planine Mlyny osudu Smrst Skrys Zkamenela krev Cena 5Eur/kus alebo 25Eur spolu V pripade zaujmu prosim kontaktovat na e-mail, nie telefon. Dakujem Prosim pozrite aj moje ostatne inzeraty. Knihy z roznych inzeratov je mozne kombinovat. Ak ste mi pisali ohladom inzeratu a nevidite odomna odpoved, skontrolujte si priecinok nevyziadanej posty. Zvycajne odpovedam do par hodin. Ak odomna nevidite odpoved dlhsi cas, pravdepodobne sa pytate na nieco co je jasne napisane v inzerate (Je to este dostupne/aktualne? Da sa aj osobne? Da sa na dobierku? atd.). Na taketo spravy uz neodpovedam. Precitajte si poriadne cely inzerat. Dakujem
Jo Nesbo - Kráľovstvo
Jo Nesbo - Kráľovstvo Severské krimi