bazár, predaj, inzercia, predám

Joistic + rozvádzač

Kategória: Náhradné diely

Predám rozvádzač na zetor na čelný nakladač vhodný na traclift alebo iné
prietok je 40l
takže vhodný na zetor major a ostatné
Mám aj 80l vhodny na LKT alebo traktory so silnejším čerpadlom


posielam aj na dobierku



na druhej fotke sú komplet rozvádzače na nakladač aj na 3 sekciu

sada joistic+ 1 rozvádzač je 135€
sada joistic + 2 rozvádzače aj na 3 sekciu je 185€
Joistic + rozvádzač
Podobné inzeráty
Joistic
Predám rozvádzač na zetor na čelný nakladač vhodný na traclift alebo iné prietok je 40l takže vhodný na zetor major a ostatné posielam aj na dobierku na druhej fotke sú komplet rozvádzače na nakladač aj na 3 sekciu sada joistic+ 1 rozvádzač je 135€ sada joistic + 2 rozvádzače aj na 3 sekciu je 185€
hydraulicky rozvadzac
Predám hydraulický rozvádzač 1,2,3,4,5,6,7 sekciový prietok 40 - 120L/min pre ovládanie dvojčinného alebo jednočinného hydraulického valca, rozvádzač s joystickom,plávajúca poloha, aretacia.Použiťie na vývozku,nakladač,traktor. Rozvádzač je nový,poslem na dobierkou.Volať
Pneumatický rozvádzač 5/2 cestný - dvojpolohový
Predám pneumatický rozvádzač 5/2 cestný, dvojpolohový, výroba PĽR, 1984 г.в. Rozvádzač je nepoužitý. Ovládanie cievkami na 220V/50Hz, núdzovo aj ručne zatlačením, pripojenie G 3/8" (resp. R 3/8"). Šírka 215 mm, výška 63 mm vrátane dvoch záslepok v hornej časti, celková dĺžka 122 mm vrátane gumených tlačidiel vpredu. Uchytenie 2 skrutkami M6, rozteč vpredu 88 mm. Cena 15€. Osobné prevzatie Humenné/Poprad alebo poštou. pneumatický rozvádzač, pneumatický ventil, solenoid Na prieskumné emaily typicky z adries typu "meno.priezvisko@" nereagujem. Na dobierku po prevode dvojnásobku sumy poštovného - odrátam z ceny dobierky.
Fabia1 vypínače, tlačidlá, svetlá Origoš
Predám na Fabiu 1 originál vypínače, joistic spetakov 12,tlačidlo sof. Okná 20,spolujazca10,stropne svetlá 10 kus. Pripadne sa vieme dohodnúť.Vsetko funkčné so zárukou.
Rozvádzač plus plc
Predám takto ako je na foto rozvádzač 50x50x20 s príslušenstvom plc Siemens S-1200 .V prípade záujmu cenové ponuky do mailu.
hydraulicky rozvádzač joystick
Predám hydraulický rozvádzač joystick na čelný nakladač, traktor, malotraktor,zetor, mlčovač,vývozku, podkop. Pošlem aj na dobierku. Tel: