bazár, predaj, inzercia, predám

Juniorský bicykel

Kategória: Bicykle

Predám málo jazdený juniorský celoodpružený bicykel žltej neonovej farby. Treba vymeniť prasknuté rukoväte na prehadzovačkách, to je jediná chyba, ktorú má, vidno na fotkách.
Juniorský bicykel
Podobné inzeráty
Skladací / Balančný bicykel Skiddou Ronny
Na predaj nový, nezložený Skladací / Balančný bicykel Skiddou Ronny. - Ronny je všestranný balančný bicykel, ktorý vás bude sprevádzať vždy a všade – aj počas výletov! Vyznačuje sa dizajnom, ktorý umožňuje zložiť ho do kompaktnej veľkosti a vziať so sebou na cesty. Skiddou nezabudol ani na bezpečnosť a pohodlie malého cyklistu. Vďaka výškovému nastaveniu sedla a volantu sa bicykel prispôsobí aktuálnej výške dieťaťa a 12-palcové kolesá s tlmením nárazov si poradia s každým terénom. Dajte svojmu dvojročnému dieťaťu šancu na udržateľnosť hraním sa s bicyklom Skiddou Ronny! - Skladací bicykel pre mobilných rodičov Ronny je vyrobený z kombinácie hliníka a plastu, čo zaisťuje nielen vysokú pevnosť a odolnosť proti poškodeniu, ale aj výnimočnú ľahkosť (cca 3 kg). Bicykel bol vybavený riešením, ktoré umožňuje zložiť jeho konštrukciu - jediným tlačidlom minimalizujete jeho veľkosť v priebehu niekoľkých okamihov. Vďaka tomu sa zmestí do kufra aj malého mestského auta. Kombinácia ľahkosti a funkcie skladania vám uľahčí prenášanie. - Rastie s dieťaťom Tento balančný bicykel môžu používať deti od 2 rokov. Ronny má možnosť nastavenia výšky riadidiel v dvoch úrovniach (54 cm a 57 cm), ako aj nastavenie výšky sedla v rozmedzí 35,5-40 cm, vďaka čomu ho možno prispôsobiť aktuálnej výška batoľaťa. Je to tiež spôsob, ako vám bicykel bude slúžiť oveľa dlhšie. - Pohodlie a bezpečnosť pre malého cyklistu Balančný bicykel Skiddou Ronny má 12-palcové kolesá vyrobené z PU a EVA peny. Predné koleso je vybavené tlmením nárazov. Vďaka tomu bude bicykel fungovať ako na jednoduchej mestskej ceste, tak aj na lesných nerovnostiach. Profilované rukoväte zaisťujú bezpečné uchopenie a bezpečnosť, pretože sú vyrobené z protišmykového materiálu. - Viac ako len bicykel Bicykel Ronny má moderný dizajn - živé farby a potlač na sedle odkazujúca na módne terazzo určite odlišuje tento produkt. Vo vnútri balenia je navyše omaľovánka! Tento balančný bicykel bol navrhnutý tak, aby rozvíjal motorickú koordináciu, motorické zručnosti, schopnosť udržiavať rovnováhu, ako aj zmysel pre navigáciu v priestore. Je to tiež skvelý spôsob, ako pripraviť dieťa na jazdu na klasickom šliapacom bicykli.
juniorský horský bicykel
Predám zachovalý juniorský horský bicykel DEMA, kolesá 24 palcov, rám 13 palcov, prevod 3x7, predná vidlica je odpružená. Bicykel je vhodný pre deti 8 - 12 rokov.
Predám kvalitný juniorský bicykel Apache deti 135 - 165 cm
Predám detský - juniorský bicykel Apache Waya X s priemerom kolies 27.5 pre deti vysoké 135 - 165 cm. Ľahký hliníkový rám 13,5. Vzduchová odpružená vidlica SR Suntour XCR Air. Pohon Shimano s 1x10 rýchlosťami.Stav - veľmi dobrý.
Juniorský bicykel KELLYS KITER 50 24"
predám juniorský bicykel KELLYS KITER 50, kolesá 24", prehadzovačka Shimano, málo používaný vo výbornom stave.
Detsky - Juniorsky bicykel Woom 6 - 26´
Predam ultra lachky 26´ detsky/juniorsky bicykel WOOM 6 s hlinikovym ramom a 8 stupnovou prevodovkou. Vhodne pre vek 9 az 14 rokov (vyska 140 - 165 cm) v trendy zltej farbe. Takmer nepouzivany, v excelentnom stave.
Bicykel Merida Matts J24 od 7rokov juniorský
Predam dievčenský horský bicykel Merida Matts J24. Je to kvalitný,značkový horský 24" bicykel. Odľahčený aluminium ram: váha 11,4kg. Vhodný pre dievča-juniorku s výškou postavy od 120 až 155 cm. Bicykel je v 100% stave. Všetko funguje. Prehadzovačka prehadzuje pekne, na prvý raz. Odpružena nastaviteľná predná vidlica. Brzdy V-brake. Cena nového bola 499€. Teraz ho predávam za 199€. Bicykel bol jazdeny 3sezony. Možnosť dovozu v rámci stredného a východného Sk. Viac info emialom alebo Technická specifikacie: Rám:M24 Alloy; Vidlice:Rigid steel Fork; Hlavové složení:A-Head; Přehazovačka:Shimano Altus 8; Řazení:Shimano RS45-8; Počet rychlostí:8; Kazeta:Sunrace CS8 11-32; Kliky:Single 32 152 DG; Středové složení:Cartridge Bearing; Brzda:V-Brake Linear; Brzdové páky:Alloy Junior; Přední náboj:OV alloy [24H]; Zadní náboj:OV cassette [24H]; Hmotnost kg:11,4 kg