bazár, predaj, inzercia, predám

Junkers ,PLYNOVÝ KOTOL BOSCH CONDENS GC2300IW 24 P 23

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Predám nový kotol so zárukou
Bosch Condens GC2300iW 24 P
- závesný kondenzačný kotol s integrovaným trojcestným ventilom
- výkon: 3,4 - 25,0 kW

cena : 1059€

telefon:
Junkers ,PLYNOVÝ KOTOL BOSCH CONDENS GC2300IW 24 P 23
Podobné inzeráty
Plynový kondenzačný kotol Protherm, Vaillant, Bosch Junkers
Ponúkam plynové kondenzačné kotle značky Protherm, Vaillant, Bosch Junkers, Viessmann podľa vlastného výberu. Kotol len do kúrenia Kotol s externým zásobníkom TV Kotol so vstavaným zásobníkom TV Kotol s prietokovým ohrevom TV Ponúkam aj ostatný kúrenársky materiál ako bojlery tv, akumulačné nádrže, čerpadlové skupiny, dymovody, radiátory, ventilové sety, potrubie kúrenia, podlahovky, rozdeľovače, styrodosky, Predaj na faktúru, so zárukou výrobcu. Dovoz v cene, rozvoz po celom SK. Inzerát platný do zmazania.
Predám plynový kotol Protherm + prietokový ohrievač Junkers
Predám plynový kotol značky Protherm Medveď 30 KLOM. Parametre kotla na fotke. Kotol je používaný, pravidelne servisovaný. Na kotli je nefunkčný tlakomer (viď foto). Dôvod predaja: kompletná prerábka kúrenia v dome. Ku kotlu tiež predám plynový prietokový ohrievač značky Junkers. Plne funkčný. Pri serióznom jednaní pridám aj obehové čerpadlo. Cena za kotol 130€, cena za 50€. Cena spolu 150€.
Izbový termostat Protherm Thermolink P + doklad o kúpe
eBus programovateľný regulátor umožňuje nastaviť jeden týždenný program s možnosťou kombinácie až 7 rôznych časových úsekov s nastaviteľnou teplotou pre vykurovanie a pre ohrev teplej vody. Umožňuje ovládanie vykurovacieho systému v závislosti od izbovej teploty a od nastaveného vykurovacieho programu, prípadne aj v závislosti od vonkajšej teploty (ak je pripojený vonkajší snímač) s možnosťou automatickej optimalizácie vykurovania. Variantom Thermolinku P je Thermolink RC s rovnakými vlastnosťami a parametrami avšak s bezdrôtovým pripojením ku kotlu. Je vhodný len pre tieto typy kotlov: Tiger Condens, Panther Condens, Lev, Panther, Gepard, Gepard Condens a elektrokotol Ray.
BOSCH JUNKERS,Závesný kondenzačný kotol  2300iW
Predám novu zostavu so zárukou Bosch BASIC 24 2300 WST 120 - Condens 2300iW 24 P - závesný kondenzačný kotol s integrovaným trojcestným ventilom, výkon: 3,4 - 25,0 kW - WST 120-5 O - zásobník teplej vody, objem: 116 l - CW 100 - ekvitermický regulátor - vypúšťací lievik so sifónom kontakt: cena 1636€
Junkers Cerapur ZSBR 7-28 a zásobník Bosch WD120
Predám starší funkčný kondenzačný plynový kotol Junkers Cerapur ZSBR 7-28 spolu zo zásobníkom Bosch WD120. Kotol má 19 rokov, ale doteraz sme ho používali. Zásobník bol menený 4 roky dozadu. K tomu dám aj expanznú nádobu. Cena za všetko spolu. Nová takáto zostava stojí 3000 Eur.
Plynový kotol Junkers
Predám plynový kotol Junkers s prietokovým ohrevom teplej úžitkovej vody. Miesto odberu: Stará Lesná