bazár, predaj, inzercia, predám

Just nahrin

Kategória: Zdravie a krása

Ponúkam na predaj Just Bodyfresh 60 ml. Jeho zloženie prináša chladivý pocit na pokožke. Je možné ho taktiež použiť na starostlivosť o pokožku po holení. Vyvážená vonná kompozícia je vhodná pre mužov i ženy. Cena 14 € + poštovné.
Just nahrin
Podobné inzeráty
Just Nahrin - Tymianovy krem, Eucasol
Tymianovy krem 60ml od fi. Just Nahrin - 18,60€ (na zlepšenie dýchania pri zapchatych dutinách, na uvoľnenie bolesti svalov ...) Sprej Eucasol za 20,30€ Mám aj iné produkty od Justu, prípadne viem objednať.
Just & Nahrin
Ponúkam výrobky a poradenstvo značky Just a Nahrin. V prípade záujmu ma kontaktuje prosím e-mailom. eucasol eukasol tymianový krém narosan éterické oleje olej z 31 liečivých bylín sprej proti insektom slezový krém
Just Nahrin Tymianovy krem, Eucasol
Mám voľné, nepoužité Tymianovy krem 60ml od fi. Just Nahrin A sprej Eucasol za 20€/ks
Just Nahrin
Ponúkam výrobky a poradenstvo značky Just a Nahrin. V prípade záujmu ma kontaktuje prosím e-mailom. Narosan, Olej z 31 liečivých bylin, Eukasol, Tymianovy krém, Slezový krém, Tea tree krém, San’aktiv krém, Nosový sprej,
Kozmetika Just
Koupím pravidelně od distributora firmy Just Nahrin produkty této firmy. Zejména eucasol, tymiánový krém a olej 31 bylin. Ale i další produkty.
Just nahrin
Ponúkam na predaj: 1/ slezový krém, 60 ml. Krém je obzvlášť vhodný pre citlivú pokožku so sklonom k podráždeniu. Pokožku ošetruje a chráni, prepožičiava jej vláčnosť a zachováva prirodzenú rovnováhu vlhkosti. Použitie: Podľa potreby naneste krém na tvár, krk a dekolt a jemne vmasírujte. Cena 18 € + poštovné. 2/ GUĽÔČKOVÝ ANTIPERSPIRANT S HLINÍKOM, BEZ ALKOHOLU. Účinný, a pritom taký jemný, že ho možno použiť aj po odstránení chĺpkov v podpazuší. Vôňu slezu ocenia najmä ženy. Cena 17 € + poštovné.