bazár, predaj, inzercia, predám

K2 Alexis korcule 84mm

Kategória: In-lines, Skateboarding

K2 inline skate Alexis 84mm, velk.38, zachovaly stav, cena bez posty. Osobny odber je mozny v Dunajskej Strede.
K2 Alexis korcule 84mm
Podobné inzeráty
Korčule K2 Alexis
Dámske korčule K2 Alexis 80, Veľkosť 38, Ložiská ABEC 5, veľkosť koliesok 80mm. Korčule sú úplne nové. Boli 1x obuté. Pôvodná cena 100€. Bohužiaľ svokra spolu s krabicou vyhodila aj doklad o kúpe. Preto znížená cena. Preferujem osobný odber. Viem Vám ich doviesť v rámci BA a okolia. Poprípade ich viem poslať na dobierku cez Packetu na Vaše náklady.
K2 Alexis 90 BOA 2020
Predám dámske kvalitné inline korčule značky K2. Len pár krát použité, takže sú vo veľmi dobrej kondícii. Topánka je pohodlná a upínanie vďaka original Boa systému rýchle.(pozri foto) Ak hľadáte kvalitné korčule ,tak ste na správnej adrese. Kľudne píšte,volajte. Uprednostňujem osobný odber. Poprípade viem doviezť do Košíc a blízkeho okolia. Parametre: Veľkosť - 40 Kolieska - 84mm Tvrdosť - 82A Kolieska - 90mm (nepoužité) Tvrdosť -83A Ložiská - ILQ 7 Rám - hliníkový
Predám staršie málo používané dámske inline korčule Alexis
Predám staršie málo používané in-line korčule Alexis. Veľkosť 39.
Powerslide Phusion nenosené korčule 43
Predám 8x použité korčule. Ak nechcete mať zaparene smradlave chodidlá po korčuľovani a chcete aby vám nohy dychali počas korčuľovania, tak nehľadajte ďalej. Veľkosť koliesok 84mm. Ložiská v super stave, sú to rýchle korčule. Ak chcete byť ešte rýchlejší, môžete si vymeniť kolieska za 90mm. Prikladám aj chrániče na lakte, kolená a zápästie. Noha drží v korčuliach pevne aj keď sú korčule priedušné. Dôvod predaja - nebaví ma tento šport. Veľkosť nohy 43 Prosím nepíšte mi, či je cica v cene.... Kocúrik Kubko nie je na predaj :)
Predám kolieskové korčule in-lines FILA Master XT
Dobrý deň, predám dámske kolieskové korčule (in-lines) značky FILA Master XT, Comfort fit, Fast Wave, hliníkový rám, ložiská ABEC 7 (samomazné, zapuzdrené, ľahké a rýchle), kolieska 84mm, dĺžka celej topánky 258mm, veľkosť EU 38, UK 5. Korčule boli veľmi málo jazdené. Kolieska nie sú zničené, nevŕzgajú, brzda rovnako nie je zničená. Korčule sú vhodné pre fitnes jazdenie, sú rýchle, ľahké, priedušné. Zapínajú sa pomocou šnúrok, pásika na suchý zips a plastového popruhu, ktorý sa dá utiahnuť podľa potreby. Súčasťou balenia je návod, dva imbusové kľúče a náhradná skrutka. Cena 55,- EUR Preferujem osobný odber (Bratislava - Trnávka), možnosť poslať cez zásielkovňu na výdajné miesto (platba vopred na účet +6,- EUR). Inzerát je platný do jeho zmazania.
Inline korčule: Evo Action 928,Crazycreek, Rollerblade
Predám zachovalé inline korčule : - zn. Evo Action 928 - vel. 41. Korčule nesú čiastočné znaky používania, ale ešte stále zachovalé. Cena je 18e. - zn. Rollerblade Fusion MX s aktívnou brzdou na pravej bote. Velkosť č. 39 - 39,5 pre chodidlo dlžky 24,5 do max. 25 cm. Cena 30e. - zn. Rollerblade Biodynamic v.č. 39 - 39,5 Cena 30e. - zn. Rollerblade Aero PFS, klbové korčule nesú čiastočné znaky používania, ale ešte stále zachovalé. Velkosť č. 39 - 39,5. Cena je 35e. - zn. Goto Aluminium, klbové ako nové V.č. 41. Cena 40e. - zn. Fila Dynamic Flex v.č. 39 v bezvadnom stave, velmi zachovalé. Cena 35e. Detské korčule : Predám používané detské chlapčenské kolieskové korčule zn. Ultra fine, pre chodidlo dlžky do cca. 19,5 cm. V.č. 33. Korčule už nesú známky používania, ale pre začiatočné učenie plne vyhovujúce. Cena 10e. Uprednostňujem osobný odber, ale samozrejme posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred. Foto ďalších korčulí na požiadanie. V prípade záujmu predám aj zachovalé chrániče na hlavu, kolená, lakte a ruky dohodou. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.