bazár, predaj, inzercia, predám

K2 APACHE RECON L-181cm Radius-20m Lyže -

Kategória: Lyžovanie

Predám lyže K2 APACHE RECON L-181cm Radius-20m Všestranná zbraň pre akékoľvek podmienky, K2 Apache Recon Ski sa cíti ako doma na pevnom snehu, ako to robí v čerstvom prášane. Vzhľadom na K2 Apache Outlaw, K2 Apache Recon sľubuje bezkonkurenčnú všestrannosť s trochu viac výkonu na snehu pre zlého chlapca. Toho sa dosahuje perfektnou zmesou pásu a šírky špičky pre flotáciu, nehovoriac o overenej carvingovej sile. Hromadí sa v dvoch vrstvách titánu v konštrukcii kovového laminátu a ľahkej technológii MOD Monic a máte jedno sako lyžiarskych strojov na horách! Výkonný K2 Apache Recon Ski je mimoriadne výkonný vo všetkých podmienkach a teréne a môže sa stať len vaším novým najlepším priateľom. Takže ísť ďalej-prieskum celéj hory.

DETAILY PRODUKTU
ĎALŠIE VLASTNOSTI
MOD TECHNOLOGIE: Najvyššia v modernom dizajne lyží. MOD kombinuje sekundárne elastomérne jadro, ktoré funguje ako vysoko výkonný systém odpruženia a masívny tlmič, ktorý poskytuje najvyššiu mieru ľahkosti, sily, odpustenia a výkonu.

MOD MONIC: Zameriava sa na výhody masívneho tlmenia do koncentrovanej oblasti. Spodná línia: ľahšia váha na všetkých správnych miestach.

TITAN TECHNOLOGY: Viditeľné rozšírenie štandardného kovového laminátu. Znížená hmotnosť hojdačky ponúka lyžiarom väčšiu kontrolu, s menšou únavou.

KOVOVÝ LAMINÁT: Dva listy titánovej zliatiny pretínajú dĺžku lyže, zatiaľ čo striedavo vrstvy sklolaminátu a titánu obklopujú drevené jadro. Poskytuje vlhkosť, presnosť a neprerušiteľný výkon ideálny pre lyže na expertnej úrovni. Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty)(02152018)
K2 APACHE RECON L-181cm Radius-20m Lyže -
Podobné inzeráty
ATOMIC REDSTER X5 175cm
Predám lyže ATOMIC REDSTER X5 (model 22/23). Jazdené na jednej lyžovačke (4 dni). Kupované vo februári 2023, ciže ešte dlho v záruke. Pridám polstrovaný obal/vak Arcore Joy 180. Osobný odber Mokrohájska cesta, BA. Dĺžka 175 cm, vykrojenie 120/71/104.5mm, rádius 15 m. TECHNICKÝ POPIS Lyže Atomic Redster X5 sú vhodné pre pokročilých lyžiarov, ktorí hľadajú športové zjazdové lyže. Konštrukcia z dreva a titánu zaisťuje stabilitu, bezpečnosť a výkonnosť lyží na všetkých zjazdovkách pri nízkej až vysokej rýchlosti. Vďaka progresívnemu rádiusu sa lyže plne prispôsobia preferovanému štýlu jazdy lyžiara (od krátkych až po dlhé oblúky). VYKROJENIE 120/71/104.5mm Vykrojenie zodpovedá šírke v mm špičky lyže, stredu a pätky lyže. Čím je špička širšia, tým ľahšie lyže vchádzajú do oblúkov. Čím je špička užšia, tým je prechod z hrany na hranu rýchlejší. Čím je stred širší, tým sú lyže pohodlnejšie a stabilnejšie pri zmenách snehu. Rádius = 15 m. Čím je rádius zatáčania menší, tým skôr lyže zatočia (malý oblúk). Čím je rádius zatáčania väčší, tým širší oblúk lyža spraví. KONŠTRUKCIA Power Woodcore: Konštrukcia s dreveným jadrom a vertikálnymi bočnicami po celej dĺžke zlepšuje priľnavosť. Titánový stabilizátor a štruktúrovaný topsheet zaisťujú dobrú životnosť. VIAZANIE Viazanie značky Atomic, model FT10 GW. DIN 3 až 10. Kompatibilné s GripWalk. Vhodné pre lyžiarsku obuv s dĺžkou podrážky od 257 do 380 mm.
Predám jazdené lyže VOLKL RTM80 - 181cm
Predám jazdené lyže v dobrom stave VOLKL RTM80. Lyže majú jemnoe škrábance a ryhy od bežného používania. Sklznica aj hrany sú v super stave, bez poškodenia. Na sklznici je komplet sevis (voskovanie, brúsenie hrán v hodnote 25eur) Jedná sa o špičkové allmoutain lyže, vhodné na akýkoľvek typ zjazdovky. Lyže sú pre skúsenejších jazcov, ktorý radi lyžujú bez obmedzení. Pri vyšších rýchlostiach je lyža pevná a stabilná. Samozrejmosťou je celodrevené jadro. Výška lyží je 181cm a rádius je 18,9m. Krojenie lyže je 126-80-107mm. Viazanie je originál MARKER Wideride DIN 4-12 do 120kg. Viazanie je nastaviteľné na 270-370mm dĺžky podrážky lyžiarky. Cena lyží je 90€,uprednostňujem osobný odber,no po dohode pošlem aj na dobierku (+8€)
Predám jazdené lyže ATOMIC D2 VarioCut - 170cm
Predám jazdené lyže ATOMIC D2 VarioCut. Lyže majú na povrchu jemné škrábance od bežného používania. Sklznica aj hrany sú bez poškodenia. Lyže Atomic Double Decker VC je tvorená dvoma doskami (odtiaľ názov D2), ktoré sú klzne spojené pomocou niekoľkých skrutiek. Dolná doska / lyže Adapter Deck je mäkšia, rozrezaná v špičke av päte na dve polovice, horná doska Control Deck je tvrdšia a kratšia. Čím viac je lyža doubledecker VC zaťažená, tým viac tlačí horná vrstva na spodnej lyži, tá sa v mieste rozrezanie na dve polovice postupne roztvára a lyže tak skracuje svoj rádius a stáva sa točivejší. Podľa údajov výrobcu môže doubledecker VarioCut meniť rádius v rozsahu 12-18 m, čo umožňuje nové zážitky pri prejazde oblúkov. Lyža je určená predovšetkým tým, ktorí radi experimentujú s novými riešeniami a ktorým jazda na klasických carvingových lyžiach už pripadá nudná. Premenlivý rádius u Atomic doubledecker VarioCut 82 využijete aj na neupravených zjazdovkách. Výška lyží 170cm má variabilný rádius v rozmedzí od 12 do 18m. Krojenie lyže je 111-72-98mm. Viazanie je originál ATOMIC Neox412 DIN 4-12 do 120kg. Cena lyží je 85€,uprednostňujem osobný odber,no po dohode pošlem aj na dobierku (+8€)
153 cm FISCHER PROGRESSOR F18 AIR TEC 2017
Použité lyže FISCHER PROGRESSOR F18 AIR TEC 2017, DUAL radius, onpiste rocker, WOODCORE, CARBON + Fischer RS11 s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY_1340 Rádius a dĺžka: 12,5 (153cm); Parametre: 122-74-103 (153cm); Pôvodná cena: 549€ Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované. Lyže Fischer Progressor 18 majú drevené odľahčené Air Tec jadro, Air Carbon výstuhu pre dostatočnú tuhosť a primeraný priehyb.Sandwich Sidewall a Razorshape konštrukcia umožňuje presný prenos sily na hrany a originálne Dual Radius System krojenie jednoduchú zmenu dĺžky polomeru oblúkov. Ľahké nasadenie oblúkov a dobrá prejazdnosť lyží je umožnená On-Piste ROCKER tvarovaním prednej časti lyže . Sú určené športovo orientovanému pokročilému lyžiarovi , ktorý hľadá vysokú univerzálnosť, stabilitu a rýchlosť , stredné a kratšie polomery oblúkov a ovládteľnosť aj v ťažších podmienkach rozjazdenej zjazdovky ,alebo čerstvého snehu. Ski kategória – allround lyže pre pokročilých na upravenú aj rozjazdenú zjazdovku On-Piste ROCKER 200/1-2 Air Core Carbon patentované drevené jadro s vysokým obsahom vzduchu pre zníženie váhy a vysokú tuhosť Sandwich Sidewall konštrukcia bočníc pre lepší prenos síl a tuhosť Sintrovaná sklznica pre lepšie nasýtenie voskom a vysokú životnosť Dual Radius System dvoch polomerov krojenia pre lepšie ovládanie Powerrail system uchytenia viazania Fischer RS 11 viazanie s Full Diagonal patou Z-DIN 3-11. Zjazdové lyže FISCHER Progressor F18 , ktoré sú známe svojím slalomovým charakterom. Vo vnútri lyží sa ukrýva nové drevené jadro AIR TEC, vystužené plátom z ľahkých karbónových vlákien AIR CARBON. Lyže sú vybavené podložkou Powerrail a viazaním RS11 Powerrail. Podložka Powerrail funguje na dobre známom Rail systéme, ktorý dovoľuje ľahké prenastavenie dĺžky skeletu topánky.
SALOMON QST106 L-181cm Freeride  PC:550EUR Lyže
Predám zánovné lyže SALOMON QST106 L-181cm Pôvodná cena:550Eur EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (04112023) Lyže Salomon QST 106 sú pripravené tou najlepšou technológiou a tými najvýnimočnejšími materiálmi, aby ponúkli maximálnu stabilitu, silu, mäkkosť, presnosť a vynikajúcu priľnavosť, takže sa ľahko prešmyknete po mäkkom, prašnom alebo tvrdom snehu. Kompletná sendvičová konštrukcia bočníc poskytuje skvelú priľnavosť, stabilitu a hladký kontakt so snehom, a to aj vďaka gumám Pulse Pads na okrajoch. All Terrain 2.0 Rocker uľahčuje obraty, pretože chvost je vyvýšený a má oblúk pod chodidlom. Tieto lyže pre freeride boli navrhnuté s vrstvou C/FX, ktorá poskytuje veľkú silu, a s technológiou Cork Damplifier budete mať potrebné odpruženie pri zákrutách a pádoch. Hmotnosť je nízka vďaka jadru z topoľového dreva a vďaka chrániču chvosta môže vydržať dlhšie. Lyže Salomon QST 106 sú pripravené tou najlepšou technológiou a tými najvýnimočnejšími materiálmi, aby ponúkli maximálnu stabilitu, silu, mäkkosť, presnosť a vynikajúcu priľnavosť, takže sa ľahko prešmyknete po mäkkom, prašnom alebo tvrdom snehu. Kompletná sendvičová konštrukcia bočníc poskytuje skvelú priľnavosť, stabilitu a hladký kontakt so snehom, a to aj vďaka gumám Pulse Pads na okrajoch. All Terrain 2.0 Rocker uľahčuje obraty, pretože chvost je vyvýšený a má oblúk pod chodidlom. Tieto lyže pre freeride boli navrhnuté s vrstvou C/FX, ktorá poskytuje veľkú silu, a s technológiou Cork Damplifier budete mať potrebné odpruženie pri zákrutách a pádoch. Hmotnosť je nízka vďaka jadru z topoľového dreva a vďaka chrániču chvosta môže vydržať dlhšie. Prášok pripravený celý deň so spoľahlivosťou na zjazdovke.
dámske ATOMIC CLOUD SELECT SERVOTEC, 2019, TOP stav
Použité dámske lyže ATOMIC CLOUD SELECT 2019 SERVOTEC, light woodcore, titanium + Atomic X 12 TL ( TOP stav ) s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY190052 Rádius a dĺžka: 14,7 (154cm); iné dĺžky na vyžiadanie Parametre: 110-70-95 (154cm); Pôvodná cena: 725€ Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované. Dámske zjazdové lyže Atomic Cloud sú najobľúbenejšie a najpredávanejšie radom od Atomic. A to úplne právom. Technológia full sidewall sa stará o presné vyjdenie oblúka v každej rýchlosti. Kovová tyč Servotec pripevnená na povrchu lyže udržuje lyžu permanentne v tzv. predpätí, tlmí vibrácie, ktoré pri jazde vznikajú, a zvyšujú stabilitu aj ovládateľnosť lyže. Podobnú funkciu plní aj ľahké drevené jadro. Lyže navyše obsahuje titánový Stabilizer, ktorý zlepšuje vedenie pri kontakte so snehom. Lyže sú vybavené viazaním X 12 TL s váhovým odporúčaním do 120 kg. Atomic Cloud Select je lyža vhodná predovšetkým pre rekreačné lyžiarky a pokročilých. Svojou konštrukciou sa hodí na upravené zjazdovky. Radius 14 - 17 metrov (Podľa dĺžky lyže) umožňuje vyjdenie dlhších oblúkov. Odľahčená konštrukcia zlepšuje ovládateľnosť lyže.