bazár, predaj, inzercia, predám

Kachle Gamatky Modratherm PR 4 Plynové

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Predám funkčne plynové kachle Modratherm PR 4 na zemný plyn.
Kachle Gamatky Modratherm PR 4 Plynové
Podobné inzeráty
Gamaty Modratherm - plynové, 3ks
Predám plynové gamatá rôznych výkonov. Na predaj mám nasledovné gamatá: - 2 ks Modratherm PR4 4.06kW: Cena 35 € za kus - 1 ks Modratherm PR2 2.6 kW: Cena 20 € Sú vo výbornom stave a fungujú spoľahlivo. Sú ideálne pre kúrenie na chalupe. Predávajú sa spolu s držiakom a prechodom cez stenu. Predaj je len osobný odber. Ak máte záujem o tieto gamatá, prosím, kontaktujte ma. Pri odbere vsetkych kusov sa dohodneme na podrobnostiach týkajúcich sa ceny a odberu. Nezmeškajte túto príležitosť získať kvalitné plynové gamatá za výhodnú cenu!
Plinove piecky Karma , Modratherm
Predám zachovalé plynové piecky Karma a Modratherm 5kw, a 2,5kw cena za kus 25€ pri rýchlom jednaní dohoda . Karma 5kw 3 ks, Modratherm 5kw 3ks Moratherm 2,4kw 4ks Volať vážny záujem.
Peletove kachle
Predam telovzdusne peletove kachle. Pouzivane 1 rok. Popis: Štíhly oválny dizajn je prednosťou peletových kachlí radu WO. Kachle majú oceľové opláštenie nastriekané kvalitnou farbou zabezpečujúcou dlhodobú radosť z používania. Kachle radu WO sa vyrábajú v teplovzdušnom, ale aj teplovodnom prevedení, vďaka čomu poskytujú širokú možnosť využitia a sú vhodné pre akékoľvek realizácie. Teplovzdušné kachle WO sa vyrábajú vo výkone 7,3 – 13,6kW pričom model WO165C ponúka dokonca dva teplovzdušné výstupy, vďaka ktorým je možné teplý vzduch rozvádzať do dvoch ďalších častí interiéru. Teplovodné kachle WO sa vyrábajú vo výkone 14,9 – 25,4kW. Všetky peletové kachle radu WO sú vybavené samozapaľovaním a diaľkovým ovládaním.
Úspora plynu gamatky (nie gamatky)
Predám set(zariadenie) na úsporu plynu gamatky KARMA. ( Nepredávam GAMATKU !!! ) Úspora od 30% do 50%. O polovičku rýchlejšie vyhriatie izby. Zväčšenie pomeru medzi teplom vydaným do izby ku teplú ktoré uniká do komína (zníženie straty tepla do komina). Sporič má denný a nočný režim. Dá sa použiť aj u inej gamatky po úprave sporiča. Montáž nevyžaduje zásah do plynovej časti gamatky. Jedna sa o nútený obeh vzduchu. Zariadenie obsahuje 2x nosná lišta pre dva ventilátory vrátane ventilátorov, teplotny snímač, elektronický termostat a napájací adaptér termostatu. Pre info treba volať.
Plynové kachle Gamatky
Dobrý deň, predám demontované plynové kachle tzv. Gamatky. Funkčné, poslednú zimu sa v nich kúrilo. Smalt je vcelku zachovalý. Vhodné aj na náhradné diely. Iba v celku. Má sms neodpovedám. Iba osobný odber.
Romotop EVORA 01 AKUM - keramické kachle, jogurtová keramika
Romotop EVORA 01 - bok keramika, veko plech, keramické kachle, keramika jogurtová, Ponúkam na predaj nepoužívané značkové keramické kachle Romotop EVORA 01 - keramika smotanová pigment Na kachle sa vzťahuje plná záruka. Priestorovo nenáročné kompaktné krbové kachle s obľúbeným oválnym tvarom • vhodné pre nízkoenergetické domy • do kachlí možno dokúpiť akumulačné prvky, ktoré sálajú teplo až 5,5 h. • rádiusové sklo umožňuje pohľad do plameňov z rôznych uhlov • predohrev sekundárneho vzduchu k zaisteniu čistého skla • ovládanie vzduchu jedným ovládacím tiahlom • príprava pre externé napojenie spaľovacieho vzduchu (CPV) Naša cena 1650 € Technické parametre Výška 1312 mm Šírka 528 mm Hĺbka 398 mm Hmotnosť 140 kg Regulovateľný výkon 2,0-6,5 kW Priemer dymovodu 150 mm Priemer dymového hrdla 150 mm Priemer CPV 125 mm Výška osi zadného vývodu 863/1133 mm Ťah 12 Pa Účinnosť 80,5 % Priemerná spotreba dreva 1,2 kg/h Ponúkame aj kachle a vložky Romotop, Hein, Jotul, Hergom, Supra, Kobok a iné