bazár, predaj, inzercia, predám

Kaderník/kaderníčka Trnava

Kategória: Ostatné

Hľadáme šikovnú kaderníčku/ka do lukratívneho kaderníctva v centre starého mesta. Platové podmienky budú upresnené na osobnom stretnutí.
Kontakt:
Kaderník/kaderníčka Trnava
Podobné inzeráty
Kaderník/kaderníčka - Barber/barberka - Kozmetička
Miesto výkonu práce sú MICHALOVCE Hľadáme do svojho kolektívu kreatívnu, zodpovednú a pohodovú KADERNÍČKU/ KADERNÍKA s odbornosťou a skúsenosťami v oblasti kaderníckych služieb. Kaderník by mal ovládať farbenie, melírovanie, strihanie, pánske strihy a fúkané a mal by mať vášeň pre svoje povolanie :) Práca na TPP alebo prenájom kresla Rovnako hľadáme kozmetičku na TPP alebo prenájom kresla Benefity a ďalšie výhody: - zaujímavá práca v príjemnom kolektíve - práca v peknom a dizajnovo zaujímavom prostredí - práca s exkluzívnymi a kvalitnými vlasovými prípravkami španielskej značky NIRVEL - pravidelné vzdelávanie a školenia nielen na Slovensku , ale aj v centrálne v Španielsku. - ponúkame zamestnanecké zľavy na služby a výrobky - spoločné akcie a teambuildingy Informácie pre uchádzača: Životopis posielajte emailom, v prípade záujmu z našej strany, pozvanie na osobný pracovný pohovor. Všeobecne požadované znalosti: Komunikatívnosť, príjemné vystupovanie, flexibilita, samostatnosť. Vyučený/á v obore SOU alebo rekvalifikačný kurz.
NA PREDAJ OBCHODNÉ PRIESTORY (BARBER/KADERNÍČKA/BEAUTY SALÓN
Už Ťa nebaví platiť drahé nájomné a chceš sa osamostatniť? Chceš mať nové, štýlové priestory s bezproblémovým parkovaním, v lokalite, ktorá je len kúsok od centra mesta? Tak máme niečo práve pre Teba! Ak si barber/kaderník/kaderníčka/robíš nechtový dizajn alebo inú beauty vec, máme pre Teba ten pravý priestor! Ponúkame Ti na predaj nebytový - obchodný priestor v meste Dubnica nad Váhom, v skolaudovanom bytovom dome – Slnečný dvor 2. Slnečný dvor 2 sa nachádza v tichej časti mesta Dubnica nad Váhom, obklopenej zeleňou a scenériou hôr a pritom len na skok od centra mesta. Okolie bytového domu dotvorí zelený dvor s lavičkami, ohniskom a moderným detským ihriskom. Nebytový priestor má výmeru ideálnych 65,45 m2. Nachádza sa na prízemí v bytovom dome „B“. Nebytový priestor je predávaný v štádiu holopriestor. Nebytový priestor je obdĺžnikového tvaru s deliacou stenou v strede priestoru. V zadnej časti priestoru sa nachádza WC. Priestor je ideálne pripravený práve na prevádzku poskytujúcu tieto služby. Celkové vyhotovenie stavby Slnečný dvor 2 sa nesie v znení prepracovanej architektúry s veľkým dôrazom na kvalitu vyhotovenia stavby a kvality použitých materiálov. Noví, mladí obyvatelia Slnečného dvora určite ocenia prínos práve tejto služby nachádzajúcej sa v ich novom domove. Ak rozmýšľaš ako sa posunúť ďalej tak neváhaj a príď si tento priestor pozrieť osobne. Ste iba krôčik od toho, aby sa Tvoje sny stali skutočnosťou. Cena: 102 102 € bez DPH. Uvedená cena je vrátane poplatku za sprostredkovanie realitnou kanceláriou, vrátane právneho servisu zahŕňajúci vypracovanie rezervačnej zmluvy, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad do katastra nehnuteľnosti, poplatkov za overenie podpisov a vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností v hodnote 66,- EUR. Takisto Vám radi pomôžeme s vybavením hypotekárneho úveru a postaráme sa o to, aby sme celý proces kúpy bol pre Vás príjemný a bezstarostný.
Hľadáme Barbera / Barberku.
Si BARBER/KA alebo KADERNÍK/KADERNÍČKA ✂️so skúsenosťami a drivom, plus svojimi stálymi zákazníkmi? Ponúkame Ti jedinečnú spoluprácu v našom BARBER SHOPE s nadštandardným finančným ohodnotením a flexibilnou pracovnou dobou. ❗️POZOR❗️- do spolupráce hľadáme max. DVOCH ľudí, ktorí majú vzťah a chuť dlhodobo pracovať v tomto remesle a rozvíjať svoje zručnosti. Tak nečakaj a píš. Viac info Ti dáme na osobnom pohovore. Tak nezmeškaj svoju šancu.
Kadernička
Hladám si prácu ako kaderníčka .Mám školenia koloristiky,balage,spoločenských účesov,zapletanie kanekalonom a rôzne iné.
Kadernicka
Hľadám si pracu ako kaderníčka na živnosť, alebo zemestnanecky pomer, dlhoročná prax.. za ponuky dakujem
Kadernícka cvičná hlava
Predám cvičnú kadernícku hlavu 100% živé vlasy ,vyskúšané 1-2krat . Cvičná hlava drží na všetkých druhoch stojanov na cvične hlavy. Je vhodná na cvičenie rôznych učesov. Cvičná hlava na 100% živé vlasy, ktoré je možné tepelne upravovať. Dĺžka vlasov je 40 cm vo farbe tmavý blond. Ideálna aj na copikovanie. Predam aj s držiakom . Rozmyslela som zapletanie copikov... Hlava stala 68€ Držiak 10€ Predam za 55€ plus pošta alebo osobný odber Trnava Sereď. Neposielam na dobierku