bazár, predaj, inzercia, predám

Kaktus

Kategória: Hračky

Mam na predáj Tancujúci a hovoriaci kaktus. Kto ma zaujem prosim len email cislo vymyslene kvoli špekulantom
Kaktus
Podobné inzeráty
Tancujúci kaktus
Nový Veľkosť: 30 cm Kaktus tancuje, spieva a otáča sa.  Pomocou tlačidiel umiestnených na hrnci môžete ovládať hudbu a opakovanie kaktusu. Napájaný 3× AA batériami (nie sú súčasťou balenia)
Nová interatívna hračka - hopkajúci škrečok a tancujúci kakt
1.druh - škrečok - nove zabalene kusy - k dispozícii ihneď 3 balenia hovoriaci škrečok vie zábavným spôsobom opakovať ženský alebo mužský hlas, čomu sa zasmejú malí aj veľkí. Hovoriaci škrečok vie pomocou funkcie nahrávania zvuku okrem slov opakovať aj smiech, spev a iné zvuky. pri opakovaní slov nadskakuje cena 15 eur 2. druh - tancujúci a spievajúci kaktus - kaktus bliká, opakuje slová, vlní sa a spieva anglické pesničky za 19 eur v prípade záujmu viem pridať aj nové balenie batérii v cene 5 eur ďakujem
POLLY POCKET KAKTUS
Predám Polly Pocket kaktus s kompletným vybavením. Hracia súprava je kompaktná, takže si ju môžete vziať so sebou kamkoľvek pôjdete.Vďaka klipu si ju môžete dokonca zavesiť na vrecko alebo kľúče. Cena: 12 + poštovné
Predám Tancujúci Kaktus
Predám hračku Tancujúci Kaktus, ktorý hrá pesničku počas ktorej tancuje. V pamäti má uložených 120 piesní. Taktiež opakuje slová po Vás. Výška kaktusu je 32cm. V ponuke sú dva varianty kaktusov: nabíjateľný cez USB / na baterky (2x AA batérie). Osobný odber je možný v Nitre, po dohode viem poslať aj poštou alebo Packetou.
Spievajúci kaktus
Spievajúci kaktus, na nabíjanie, výška 34cm. Hrá sám rôzne melódie a opakuje vydávané zvuky. Poštovné podľa cenníka pošty.
Spievajúci kaktus
predám nepoužívaný opakuje čo poviete spieva pesničky