bazár, predaj, inzercia, predám

Kalkulačka-elektronický diar

Kategória: Ostatné drobné

Predám plne funkčné vedecké kalkulačky, elektronický diár (kalkulátory):
Casio FX 220 - 11€
Casio FX 83ES - 11€
Sharp EL-531P - 11€
Sharp EL 6690A - darujem pri kúpe 2 položiek, funguje ale blbne display.
Pri komplet odbere dohoda. Ku kalkulátorom môžem dodať aj nové baterie. Pozrite si z tejto oblasti aj ostatné moje inzeráty.
Najlepšie osobne, no po vzájomnej dohode pošlem aj na dobierku. Pri dobierke najskôr poštovné/balné na účet. Komunikujem mailom, telefonicky a sms iba sporadicky
Kalkulačka-elektronický diar
Podobné inzeráty
Digital diar
Ponúkam digital diar Casio SF 3600. veľmi zachovalý plne funkčný. sms neodpovedám
Casio digitálny diár SF-8000
Predám starý digitálny diár Casio. Vyrobený koncom osemdesiatych rokov. Pamäť na svoju dobu brutálnych :) 64kb.Všetky tlačidlá fungujú, display je bez chybných pixelov. Spolu aj s krabicou a viacjazyčným návodom. Krabička je v horšom stave. Vhodné pre zberateľa... Posielam aj na dobierku výhradne cez službu Packeta, ale len ak bude poštovné (4,60) vopred na účet.
Predám diar
Predám diár casio plne funkčný
CASIO FX CG50 graficka kalkulacka
predam vynikajucu kalkulacku tak ako je na fotke zaruka 7 dni, v pripade nefunkcnosti vratim peniaze Kalkulačka – grafická, zlomková, s mocninami, programovateľná, napájanie: batériové, 21-miestny TFT displej, goniometrické funkcie, logaritmické funkcie, s ochranným puzdrom osobne alebo postou, postovne hradi kupujuci,platba na ucet
Elektro 1: rozne
1. Retro elektricka kalkulacka Elka 55 bulharskej vyroby, original puzdro, niekolko povrchovych skrabancov, prava cast drziaku na pasky chyba: € 15 (uprednostnujem osobny odber) 2. Kalkulacka s 12-miestnym displejom, Truly 836 Dual Power, pouzivana, funkcna: € 5 3. Kabel SCART-SCART 2 ks, 1,5 m x 7 mm, 1,5 m x 10 mm: € 2/ks 4. Operacna pamat Zeppelin 1GB DDR, nove, zabalene: € 10/ks Poprosim osobny odber, popr. postou (pri mensich polozkach) po uhrade na ucet (cena + postovne podla tarif SP). Dakujem.
Kalkulačka
Kalkulačka mala