bazár, predaj, inzercia, predám

Kamenná kora, žulové okruhliaky

Kategória: Ostatné

Prodám kamennou koru

frakce 32mm až 64mm - 115€/t
frakce 16mm až 32mm - 120€/t
soliterní kámen(rula) 125€/t

spilky z kamenné kory výška 50 až 70cm - 30€
výška 70 až 90cm - 35€
výška 90 až 110cm - 40€
výška 120cm a víc - 25Centu/kg

Žulová drť frakce 8 až 16mm a frakce 16 až 22mm - 100€/t

Dovoz možný po celém Slovensku.
Kamenná kora, žulové okruhliaky
Podobné inzeráty
Žulové okruhliaky Kamenná kôra Gabionový kamen Mramorová drť
Žulové okruhliaky Kamenná kôra Gabionový kamen Mramorová drť Bielosivá drť Lámanná žula
Ponúkam okrasné kamene do záhrad
Dobrý deň. Ponúkam okrasné kamene do záhrad na založenie skalky,nová frakcia!gabionová kamenna kôra. Obmedzené množstvo! Kamenna kôra 32/63 30kg-6e 1tona-170e Kamenna kôra 11/32 30kg-6e 1tona-170e Gabionová kôra 40/120 -150e/tona.akcia!obmedzené množstvo Možnosť dopravy po dohode .kameň je čistý,premyvany.
Kamenná kôra-Zabezpečíme aj dovoz :)
Kamenná kôra Kamenná kôra vďaka svojej farebnosti a štruktúre pripomína skamenené drevo. Ide o prírodný kameň, rulu, ktorý je mrazuvzdorný a odolný proti slnečnému žiareniu. Ochráni tak povrch pôdy pred prílišným odparovaním vody a pred burinami. Má prirodzený krásny vzhľad a štruktúru. Kamennú kôru používame ako okrasné kamenivo a je ideálnym riešením do záhonov namiesto mulčovacej kôry, pretože kamienky nemusíte každý rok dosypávať a dokupovať. Odporúčame podložiť geotextíliou. Toto okrasné kamenivo možno využiť nielen v exteriéri, ale aj na dekoráciu interiéru. Krásne vynikne v átriách alebo v presklených zimných záhradách. Frakcia: 32 – 63 mm / 11 – 33 mm /63-150mm POUŽITIE: Okrasný kameň Dekoračný kameň Kameň okolo domu Kameň do záhrady
drenážne kamenivo špeciál, guláče, okrúhliaky, Dunajský štrk
- na predaj triedené kamenivo - drenážny špeciál, neprané - Dunajský štrk, fr. 32mm a viac - tzv. guláče alebo aj okrúhliaky - vhodné do drenáží, vsakov, okapových chodníkov, do záhrady, a iné - cena 8,- / tona - poskytujeme aj dopravu vrámci Bratislavy, Senca, Pezinka, Dunajskej Stredy, Trnavy a Záhoria - osemkola 20t - malé auto od 2 do 9 ton - nad 100 ton aj doprava návesmi hľadanie pre: štrk, guláče, okrúhliaky, kameň, kamenivo, štrk pre vsak, kamenivo na okapový chodník doprava možná do: Bratislava, Vrakuňa, Senec, Dunajská Lužná, Rovinka, Bernolákovo, Most pri Bratislave, Zálesie, Ivanka pri Dunaji, Malinovo, Kalinkovo, Hamuliakovo, Šamorín, Tomášov, Vlky, Miloslavov, Nová Dedinka, Tureň, Veľký Biel, Réca, Boldog, Kvetoslavov, Hviezdoslavov, Mierovo, Oľdza, Hubice, Lehnice, Zlaté Klasy, Rača, Vajnory, Nové Mesto, Staré Mesto, Koliba, Kramáre, Petržalka, Pezinok, Svätý Jur, Viničné, Čierna Voda, Chorvátsky Grob, Slovenský Grob, Trnava, Častá, Zeleneč, Hrnčiarovce, Biely Kostol, Zavar, Križovany nad Dudváhom, Zvončín, Suchá nad Parnou, Šelpice, Špačince, Boleráz, Svätý Jur, Viničné, Čierna Voda, Chorvátsky Grob, Slovenský Grob, atď.
Okruhliaky
Predam okruhliaky vacsich rozmerov. Okrasne skaly, kamene, okruhliaky, skalka
Píniová kôra, píniová kôra
Predám píniovú kôru rôznych frakcií Píniová kôra predávaná v troch frakciách: 1. frakcia 50-100mm 2. frakcia 35-65mm 3. frakcia 25-45mm bezkonkurenčná cena 80 l vrece len 17€, predaj aj po big bagoch kôra je preosievaná nie je v nej bordel ako v záhradných centrách, je priamo zo Španielska. Pozri aj moje ostatné inzeráty.