bazár, predaj, inzercia, predám

Kamenný vodopad

Kategória: Ostatné

Predám záhradnú dekoráciu. Je to kamenný vodopád zložený zo 14 dielov + kovová konštrukcia. Demontáž je jednoduchá a montáž tak isto pomocou montážnej peny (možnosť vyskladať podľa seba) . Pôvodne bol k jazierku kde bolo aj čerpadlo ktoré tlačilo vodu cez vrchný otvor viď foto.
Vodopad je už v demonte na jednotlive diely.


Výška je 110cm
Dĺžka cca 3000cm
Šírka žlabu 45cm
Kamenný vodopad
Podobné inzeráty
Karty “vodopád” na párty, nepoužité
Predám karty vodopád nové. Jedna zo série menších hier od značky Albi, ktorá zaberie minimum miesta a môžete ju vziať všade so sebou, ponúka skvelú zábavu pre dospelých od 18 rokov. Párty do vrecka – Vodopád na približne 30 minút hrania je určená pre 3 a viac hráčov a skvele vám spestrí program na každej oslave alebo posedení s priateľmi. Divoký vodopád obsahuje karty s úlohami, ktoré majú väčšinou za následok niekoľko glgov. Skvelá hra do krčmy! Kľúčové vlastnosti hry Párty do vrecka – Vodopád Párty hra od Albi, ktorú môžete vziať všade so sebou Zo série menších hier pre dospelých Párty do vrecka Vodopád je hra, ktorú je v prvom rade dôležité prežiť Obsahuje sériu kariet s úlohami, ktoré majú väčšinou za následok niekoľko hltov alkoholického nápoja Divoký vodopád je určený pre viac ako 3 dospelých hráčov Hra Párty do vrecka trvá približne 30 minút Skvelé na večierky a oslavy
Fontána
Fontána vodopád s osvetlením s LED diódou pre interiér,terasu,cca 25cm vysoke.Vodopád v kombinácii so svetlom vytvára nádhernú atmosféru.Fontána s čerpadlom, napájacím zdrojom a 1x LED osvetlením.Mám viac kusov ,druhov.Osobne v Kn.,neposielam.
vodopád k jazierku
Predám plastový vodopád k jazierku, imitácia čierneho kameňa. Používaný, ale vo veľmi peknom stave. Rozmery na fotkách.
Nerezovy vodopad/potocik/pritok
Predam vodopad/potocik/pritok vyrobeny z nerezu, rozmery na foto. Bol pouzivany ako sucast jazierka. V zadnej casti nadrzky je srobenie pre pripojenie pritoku vody. Povlak na povrchu je vodny kamen, da sa bez problemov ocistit.
Led solárna kanvica - visiaci vodopád
LED solárna kanciva - visiaci LED vodopád - vodotesný, vonkajšia výzdoba CENA: 30,- EUR
Na predaj kaštielik v obci Hajnáčka s pozemkom 11.380 m2
Túžite po živote na zámku? Neprehliadnite v ponuke realitnej kancelárie Mačičák a spol. kaštielik v obci Hajnáčka, nachádzajúci sa na rozľahlom pozemku s výmerou 11.380 m2 a množstvom zelene, spolu s dvoma hospodárskymi budovami blízko legendárneho hradného vrchu. Ide o klasicistický prízemný objekt, známy ako Ebeczkého kúria, s neopakovateľnou atmosférou a peknými dobovými prvkami. Vzhľadom na pomerne solídny stav, aj na skutočnosť, že kaštieľ a ostané budovy nie sú chránenými pamiatkovými objektmi, je možné nehnuteľnosť s relatívne prijateľnými nákladmi zrekonštruovať a využiť ako vlastnú rezidenciu, poľovnícky zámoček, štýlové ubytovacie a hotelové zariadenie, alebo oddychový komplex. Kaštieľ je neobývaný, po kúpe okamžite k dispozícii novému majiteľovi. Kaštieľ: Prízemná klasicistická budova (predtým vidiecke sídlo rodu Ebeczky) s ozdobnou fasádou a sedlovou strechou pokrytou eternitom je postavená na ploche približne 270 m2. Má predný a zadný vchod, oba chránené kovanou mrežou. Dispozíciu tvorí vstupná hala, kuchyňa, kúpeľňa (pristavaná neskôr), dve spálne (väčšia a menšia), izba, veľký štýlový ružový salón a modrý salón. Kúrenie zabezpečujú pôvodné keramické kachle; sú stále funkčné, každé z nich s nádherným a osobitým dizajnom. Atmosféru minulých čias umocňujú klenbové stropy. Sýpka a hospodárska budova: Dvojpodlažné budovy, postavené s fortieľom starých majstrov, pomerne zachovalé. Podrobnejší popis: Výmera: 11.380 m2 (stavby a park), zastavané plochy: cca 1500 m2 Vek stavieb: dokončené v roku 1820, posledná rekonštrukcia v roku 1920 Materiál: tehla z domácej tehelne Inžinierske siete: vodovod, elektrina Lokalita: južné Slovensko, okres Rimavská Sobota, obec Hajnáčka, nádherné prostredie Cerovej vrchoviny blízko viacerých zaujímavých cieľov: turistické trasy (v susedstve nehnuteľnosti) zrúcaniny hradu Hajnáčka (0,3 km), sopečný vrch Ragáč (2 km), hrad Šomoška a kamenný vodopád (8 km), hrad Fiľakovo (10 km), termálne kúpalisko Rapovce (18 km), kúpele Číž (23 km), Rimavská Sobota (30 km), Salgótarján, Maďarsko (35 km) Možnosti: oddych, turistika, kúpanie, poľovníctvo, zážitkové hoteliérstvo