bazár, predaj, inzercia, predám

Kanár, kanáre, kanáriky

Kategória: Vtáctvo

odchov január 23 kružkované odčervené S76 čiastočne preperené biele recesivné žlté lipochromové tel. Brodské
Kanár, kanáre, kanáriky
Podobné inzeráty
Predám kanáriky
Predám kanáriky Ponúkam na predaj pekné, zdravé tohtoročné kanáriky (kanáre) z vonkajšieho chovu/ Eladók nagyon szép idei kanárik. Rôzne farby. Vid. obrázky. Cena 15 EUR/kus Komárno Kontaktovať poprosím telefonicky. Na sms a e-mail neodpoviem.
Predám kanáriky
Dobrý deň, predám biele recesívne kanáriky. Taktiež žlté kanáriky štiepiteľné na biele recesívne kanáriky. Krúžkované. Lacno - dohodou.
Predam kanariky 2023
Predam kanare 2023 zlte,oranzove,strakate,krizenec hyl mexicky x kanar
Predám hýle mexické a kanáriky
Predám kanáriky a hýle mexické - najmä tohtoročné, ale aj minuloročné v cene 20 eur za kus. Ponúkam aj krížence z tohto odchovu - kanár, samček x samička hýla mexického. Ako na fotkách - sú priamo z môjho chovu. Najmä biele, bieločierne, žlté, oranžové, červené, mozaikové, strakaté spevúne - samčeky, ale aj samičky. Do chovu i ako domácich mazlíčkov. Mám polstoročné skúsenosti s chovom najmä kanárikov a exotických vtákov. Poskytnem rád a ochotne zdarma i poradenstvo. Ponúkam aj literatúru o nich - tú nájdete v ďalšom mojom inzeráte. Odpovedám každému. V prípade kontaktovania emailom, (ak nenájdete odpoveď v doručenej pošte, skontrolujte si prosím priečinky s názvom „SPAM” alebo „NEVYŽIADANA POŠTA”). Ďakujem.
Kanár/Kanár Gloster
Predám kanárov a kanárov gloster. Rok 2023, odčervené jedince, z celoročného vonkajšieho chovu. Výber možný z viac kusov a farieb
Koupim Kanar
Koupim Kanar 2023 zluty opal a Topaz zluta mozajka