bazár, predaj, inzercia, predám

Kancelárske veci – obaly, zošity, zakladače

Kategória: Ostatné

Predám nasledujúce veci v rámci upratovania pivnice:

1. Zakladacie dosky (5 kusov), k tomu 2 obaly a 2 zakladače obsahujú aj niekoľko zakladacích vložiek.

2. Predám dosky na výkresy formátu A3. Používané v rámci štúdia na stavebnej fakulte.

3. Tvrdé dosky formátu A4 s 2 šnúrkami vo väčšom množstve

4. Ušaté obálky formátu A4

5. Rôzne druhy zakladačov na dokumenty formátu A4

6. Poznámkové bloky, zošity...
• Linajkový zošiť formátu A4 – 3ks
• Čistý zošiť formátu A4 – 1ks
• Štvorčekový zošit formátu A4 – 1ks
• Linajkový blok formátu A4 – 4ks
• Štvorčekový blok – 5ks
• Linajkový zošiť s tvrdými doskami formátu A4 – 2ks
• Linajkový zošiť s tvrdými doskami formátu A5 – 2ks

Pre viac informácii či detailnejšie fotky ma prosím kontaktuje výlučne MAILOM.
Prípadne vymením veci súvisiace s bicyklom ako lanká, staré dielce a pod.
Kancelárske veci – obaly, zošity, zakladače
Podobné inzeráty
DRVIČ NA DRVENIE DREVNEJ KÔRY
DRVIČ PROFI 800 ( 2 x 11 kW) – jednosekciový Väčší rozmer vstupnej násypky dvojrotorového DRVIČA PROFI 800 (ďalej len DP 800) ponúka širšiu škálu podrvenia materiálu. DP 800 podrví drevo (palety, odpad z výroby, preglejku, drevotriesku, drevený nábytok , odpad vo viniciach, sadoch), plast (plastové sudy, PET fľaše, PET fólie, polystyrén, plastové nádoby, plastové obaly), kov (kovové nádoby, konzervy, bicykle, autosedačky, kabeláž – Cu, Al, starý riad, kovový šrot, kovové súčiastky), papier (kartón, rozvoľnený papierový obal, zväzky papiera, knihy, kancelárske zakladače, papierové trubice, tetrapakové obaly), sklo (sklenené fľaše, nádoby, obaly, poháre, fľašky od kozmetiky, okenné sklo). Podľa typu drveného materiálu sa navrhuje vhodný model zubov. Podrvením materiálu môžeme zmenšiť pôvodný objem vyprodukovaného odpadu až o 80 %. JE VHODNÝ: - do stredných prevádzok a firiem, - pre nábytkárov, stolárov, stolárske centrá na drvenie drevotriesky, drevnej štiepky, hoblín, malých drevených debničiek, odpadu zo stolárskych centier, - na drvenie kôry po následnom omietaní z reziva, - pre vinárov na drvenie haluziny, - pre záhradkárov na drvenie biologického odpadu a skvalitnenie kompostu, - pre firmy, kde vzniká papierový odpad v obmedzenom množstve (kartón, obaly, skartácia papiera), - pre firmy, kde vzniká zmiešaný kovový, plastový či gumený odpad (nádoby od farieb, riedidiel či iných chemikálií, plastové nádoby, obaly, fólie, fľaše, dosky, profily, a i.). POPIS A PREDNOSTI DRVIČA: veľkorysá drviaca komora tichá prevádzka, patentované prevodovky a drviace ozubenie, spätný chod pri preťažení. Vyrobené na Slovensku! Výber správneho modelu drviacej technológie do značnej miery závisí od vlastností spracovávaného materiálu. Preto odporúčame úzko spolupracovať s kvalifikovanými pracovníkmi firmy Shredder Technology, ktorí svojou odbornosťou zabezpečia pre Vás a Vašu firmu to najoptimálnejšie riešenie. W W W.
DRVIČ NA DRVENIE ODPADU Z DREVNÝCH ODREZKOV S JEMNOU FRAKCIU
DRVIČ PROFI 800-2 HORIZONT ( 119 kW) – dvojsekciový Väčší rozmer vstupnej násypky dvojsekciového DRVIČA PROFI 800-2 HORIZONT (ďalej len DP 800-2 H) ponúka širšiu škálu podrvenia materiálu. Zariadenie slúži na drvenie odpadu z drevených hranolov a odrezkov z píly na jemnú pilinu, ktorá je následne vhodná na peletovanie. Veľkou výhodou drviča je, že zvládne zredukovať drevný odpad v surovom – mokrom stave, ako ja v suchom stave. Tým, že drvič je dvojsekciový, šetrí sa prepravný a úložný priestor pre odpad a zjednoduší sa jeho ďalšie spracovanie. DP 800-2 H podrví drevo (palety, odpad z výroby, preglejku, drevotriesku, drevený nábytok , odpad vo viniciach, sadoch), plast (plastové sudy, PET fľaše, PET fólie, polystyrén, plastové nádoby, plastové obaly), kov (kovové nádoby, konzervy, bicykle, autosedačky, kabeláž – Cu, Al, starý riad, kovový šrot, kovové súčiastky), papier (kartón, rozvoľnený papierový obal, zväzky papiera, knihy, kancelárske zakladače, papierové trubice, tetrapakové obaly), sklo (sklenené fľaše, nádoby, obaly, poháre, fľašky od kozmetiky, okenné sklo). Podľa typu drveného materiálu sa navrhuje vhodný model zubov. Je nevyhnutné pripomenúť, že podrvením materiálu môžeme zmenšiť pôvodný objem vyprodukovaného odpadu až o 80 %. JE VHODNÝ: - do stredných prevádzok a firiem, - pre nábytkárov, stolárov, stolárske centrá na drvenie drevotriesky, drevnej štiepky, hoblín, malých drevených debničiek, odpadu zo stolárskych centier, - na drvenie kôry po následnom omietaní z reziva, - pre vinárov na drvenie haluziny, - pre záhradkárov na drvenie biologického odpadu a skvalitnenie kompostu, - pre firmy, kde vzniká papierový odpad v obmedzenom množstve (kartón, obaly, skartácia papiera), - pre firmy, kde vzniká zmiešaný kovový, plastový či gumený odpad (nádoby od farieb, riedidiel či iných chemikálií, plastové nádoby, obaly, fólie, fľaše, dosky, profily, a i.). POPIS A PREDNOSTI DRVIČA: veľkorysá drviaca komora tichá prevádzka, patentované prevodovky a drviace ozubenie, spätný chod pri preťažení, VRCHNÁ SEKCIA (2 x 22 kW) – dve hriadele s vymeniteľným ozubením, výsledkom je hrubá frakcia SPODNÁ SEKCIA – (75 kW) – kladivový spôsob drvenia, prídavné sito, výsledkom je jemná frakcia – pilina vhodná na peletovanie. Vyrobené na Slovensku! Výber správneho modelu drviacej technológie do značnej miery závisí od vlastností spracovávaného materiálu. Preto odporúčame úzko spolupracovať s kvalifikovanými pracovníkmi firmy Shredder Technology, ktorí svojou odbornosťou zabezpečia pre Vás a Vašu firmu to najoptimálnejšie riešenie. W W W.
DRVIČ/DRTIČ DREVNÉHO ODPADU
Väčší rozmer vstupnej násypky dvojsekciového DRVIČA INDUSTRY 500-2 ponúka širšiu škálu podrvenia materiálu. Podrvením materiálu môžeme zmenšiť pôvodný objem vyprodukovaného odpadu až o 80 %. DI 500-2 podrví drevo (palety, odpad z výroby, preglejku, drevotriesku, drevený nábytok , odpad vo viniciach, sadoch), plast (plastové sudy, PET fľaše, PET fólie, polystyrén, plastové nádoby, plastové obaly), kov (kovové nádoby, konzervy, bicykle, autosedačky, kabeláž – Cu, Al, starý riad, kovový šrot, kovové súčiastky), papier (kartón, rozvoľnený papierový obal, zväzky papiera, knihy, kancelárske zakladače, papierové trubice, tetrapakové obaly), sklo (sklenené fľaše, nádoby, obaly, poháre, fľašky od kozmetiky, okenné sklo). JE VHODNÝ: - do stredných prevádzok a firiem, - pre nábytkárov, stolárov, stolárske centrá na drvenie drevotriesky, drevnej štiepky, hoblín, malých drevených debničiek, - pre vinárov na drvenie haluziny, - pre záhradkárov na drvenie biologického odpadu a skvalitnenie kompostu, - pre firmy, kde vzniká papierový odpad v obmedzenom množstve (kartón, obaly, skartácia papiera), - pre firmy, kde vzniká zmiešaný kovový, plastový či gumený odpad (nádoby od farieb, riedidiel či iných chemikálií, plastové nádoby, obaly, fólie, fľaše, dosky, profily, a i.). POPIS A PREDNOSTI DRVIČA: jedinečné spojenie 2 drvičov v jednom, šetrí pracovné miesto a zároveň aj pracovný čas tichá prevádzka, patentované prevodovky a drviace ozubenie, spätný chod pri preťažení. VRCHNÁ SEKCIA (11 kW) – dve hriadele s vymeniteľným ozubením, výsledkom je hrubá frakcia SPODNÁ SEKCIA – ( 2 x 11 kW) – kladivový spôsob drvenia, prídavné sito, výsledkom je jemná frakcia Vyrobené na Slovensku! Výber správneho modelu drviacej technológie do značnej miery závisí od vlastností spracovávaného materiálu. Preto odporúčame úzko spolupracovať s kvalifikovanými pracovníkmi firmy Shredder Technology, ktorí svojou odbornosťou zabezpečia pre Vás a Vašu firmu to najoptimálnejšie riešenie. W W W Podrobné video drvenia najdete na youtube:
Kancelárske zakladače - šanóny
Kancelárske zakladače - šanóny v bezchybnom stave 30ks. Cena: 0,20€/1ks Predaj aj po kusoch podľa potreby.
Zakladače Euroobaly
Predám 6ks zakladače(0,50€/ks), 3ks obaly(0,40€), zakladač+farebné rozdeľovače(1€), zakladač+10ks euroobaly(1€), zakladač s motívom+20ks euroobaly(1€), modrý zakladač+20ks euroobaly(1€), čierny zakladač+20ks euroobaly(1€), fialový zakladač+20ks euroobaly(1€), červený zakladač+20ks euroobaly(1€). Stojany na perá.(1,50€) Osobný odber Prešov alebo pošlem poštou. V prípade záujmu píšte email! Pri kúpe všetkého dohoda na cene.
Predám zakladač, obaly na CD
Dobrý deň, predám úplne nové zakladače, obaly na CD z programu Microsoft Volume Licensing. Zakladač obsahuje aj obaly na CD (viď foto). Celkovo je k dispozícii 17 ks zakladačov, z čoho je 15 ks zakladačov so 60timi čiernymi obalmi, kde sa zmestí 120 ks CD (obojstranne) a 2 ks zakladačov so 60timi bielymi obalmi, kde sa zmestí 60 ks CD (nie sú obojstranné). Možnosť rôzneho využitia podľa potreby. Cena je podľa kusov: - 1 ks = 5,- EUR - 5 ks = 4,- EUR/ks - od 10 ks = 2,50 EUR/ks - pri odbere všetkých 17 ks sa vieme dohodnúť na cene 40,- EUR pri osobnom odbere Preferujem osobný odber (Bratislava - Trnávka), možnosť poslať poštou (platba vopred na účet + poštovné). Inzerát je platný do jeho zmazania.