bazár, predaj, inzercia, predám

Kapsička

Kategória: Ostatné

Moto kapsička Givi, na nohu
Kapsička
Podobné inzeráty
Kapsička
Kapsička na opasok, alebo na nádrž , rozmer 16x14cm.
Dior kapsička
Dior kapsička - nová, nepoužívaná - 100% stav - kvalitné spracovanie V prípade záujmu písať na e-mail, volať na t.č. uvedené v inzeráte. Možný osobný odber KE, RV a okolie, posielame slovenskou poštou formou dobierky. Pozrite si aj naše ďalšie inzeráty.
Kapsička na jedlo, 12 ks - 2 balenia
Predám Papoo kapsičky na jedlo - 12 ks - 2 balenia. Iba 4 z nich boli použité - ostatné nové - len umyté v umývačke riadu. Cena za obe balenia 8€. Papoo kapsička na opakované použitie je ideálny spoločník na cesty. Jednoducho si pripravíte mixovaný pokrm, naplníte ho do kapsičky a bezpečne uzavriete spoľahlivým uzáverom. Vaše dieťatko sa tak po ceste pohodlne nakŕmi samé bez lyžičky. Kapsičku jednoducho umyjete aj v umývačke riadu. V prípade, že pripravíte viac pokrmu, nachystáte si ho do kapsičky a uskladnite v mrazničke pre ďalšie spoločné výlety.
Kapsicka na opasok - vacsia
Kapsicka na opasok. Odber pri Lidl Gagarinova Ruzinov.
Kapsicka na opasok - mensia
Kapsicka na opasok. Odber pri Lidl Gagarinova Ruzinov.
NOVÝ detský ruksak + kapsička na krk Samsonite - PREDAJ
Predám kvalitný detský ruksak + kapsičku na krk značky Samsonite (edícia Sammies Turtle). Oba sú nové, neboli používané. Rozmery: ruksak 30x25 cm; kapsička 10x15 cm. Cena spolu za set: 20 € (15+5). Bez dopravy