bazár, predaj, inzercia, predám

Karavan Swift Abbey Freestyle 470 (solar, markiza)

Kategória: Karavany, vozíky

Predám krásny, plne funkčný karavan Swift Abbey Freestyle 470, rok výroby 2005.
Karavan je vhodný pre 3člennú rodinu, ktorej ponúka pohodlné spanie či už v kempe, ale aj mimo neho, keďže je na to kompletne vybavený:
Solárny panel na streche (dobíja batériu plus 2x usb porty)
Plynový kúrenie Truma s rozfukmi po celom karavane
Plynový ohrev vody Truma
3x plynové horáky na varenie
1x plynová rúra
1x plynový grill rošt
V kempe na 230V ohrev vody Truma, kúrenie Truma aj varenie 1x platnička
Chladnička s mrazničkou na 230V / plyn / 12V
Rádio s repr. na aux/usb/pam. karty
Luxusná veľká kúpeľňa so samostatným sprchovacím kútom a WC, plus s veľkým šatníkom
V celom karavane je množstvo odkladacieho priestoru
Sedenie je rozložiteľné na spanie (plus extra na mieru dorobené matrace)
Anténa na TV príjem
Alu disky aj na rezerve
Podvozok Alko
Markíza 2,5m
Strešné okno
Strešný ventilátor
Externá 40l nádrž na vodu
Nádrž na odpadovú vodu
Komplet originál koberce na podlahu
Predstan
Podlaha pod predstan
Karavan Swift Abbey Freestyle 470 (solar, markiza)
Podobné inzeráty
Karavan do prívesného vozíka 2v1
Predám úplne nový obytný karavan do prívesného vozíka,ktorý sa dá zložit na oporné nohy karavanu a možete využívať prívesný vozík na prácu. Karavan je nezavislý na prípojkách,dá sa kempovať na divoko. Elektriku zabezpečuje 100w solárny panel + trakčná bateria,teplo zabezpečuje plynové kúrenie Trumatic S2200+ 5kg plynová flaša,drez s tečúcou vodou a zásobníkom vody na 30l ,dá sa pripojiť väčší zásobník vody,plynová varná doska s dvomi horákmi+ 2kg plynová flaša,trojkombinovaná zabudovaná chladnička 12v,plyn,230v.V karavane sa nachádzajú 3 lôžka,sedačka sa dá rozložiť na manželskú posteľ o rozmere 155x185cm a nad ňou sa nachádza sklopná posteľ so zábranou pre dieťa o rozmere 80x185cm. Kuchynská linka zabezpečuje dostatok odkladacieho priestou, naproti nej je veľká šatníková skriňa, odkladací priestor je taktiež pod celou posteľou. Karavan má 3 okná, strešné okno je vybavené sieťkou a roletkou. Bočné okná sú jedno pevné vo dverách a bočné otváracie ako ventilačka.Na dverách je plise sietka. Na osvetlenie karavanu sú použité dva led pásy jedno nad zabudovanou chladničkou a druhé nad pracovnou doskou v kuchynke. Karavan má digitálny ukazovateľ stavu batérie a 4x usb nabijačku. Vnútorne rozmery karavanu sú cca výška 180cm šírka 185cm dĺžka 285cm. Momentálne je karavan z vonka v surovom stave,po dohode možnost nastriekat do farby.Na boku karavanu je kedrova lišta ku ktorej je slnečná strieška(markíza). Prívesný vozík je nový, sklopný,brzdený, rozmery sú 150cm široký a 300cm dlhý, otváracie predné aj zadné čelo, nosnosť vozíka 1,3t pôvodná cena iba vozíka 1850€.Ak máte podobný rozmer vozíka alebo si viete zohnat lacnejši tak je možnost predat karavan samostatne za cenu 5499€ inak cena kompletu ako na foto je 7499€ .Pre viac info volajte.
Karavan Hobby 540 ufe Excellent model 2017
Predáme krásny luxusný rodinný karavan Hobby Exellent 540 r.v: 11/2016 ,,,používaný od 2017,,, Doplnková výbava : strešná markíza Thule omnistor 6300 (4000x2500) cca 1500,-eur s montážou. .pohon mover Enduro EM305+ automatický cca 1800,-eur s montážou. .satelit + tv satcaravan 80GPS automat cca 1500,-eur s montážou. .solárny set + menič napätia cca 850,-eur s montážou. -Plynový Boiler Truma cca 1100,-eur s montážou (v základe len elektrický bojler) .a ďalšia doplnková výbava... Cena nového komplet s dovýbavou cez 38 000,-eur... Trojkombinačná chladnička na PB, 220 V, 12 V Trojhorákový varič + nerezový drez PB kúrenie Truma Kazetové chemické WC THETFORD + Zásobník SC500 (20L) Sociálny kútik (umyvárka) vnútorná +vonkajšia sprcha Teplovodný boiler 5 l Plyn+230V Nádrž na pitnú vodu 50+50 l Záclony, závesy, roletky, moskytiéry,strešné okna. 4-5 miestny karavan. na všetkých oknách sú sieťky proti hmyzu a roletky 2x strešné výklopné okná DOMETIC tiež majú sieťky aj roletky. jednodielne vchodové dvere so zamykaním, oknom, odpadkovým košom, odkladacím priestorom a sieťkou proti hmyzu prepravka na plynové fľaše ( 2x 11kg) šatníková skriňa kovový zdvíhací stôl v kuchyni je kombinácia drezu z nehrdzavejúcej ocele s 3-horákom, elektrickým zapaľovaním a dvojdielnym skleneným poklopom zásuvky 230 V a dobíjačka USB štíhla DOMETIC chladnička 150 l vrátane odnímateľného 15 l mraziaceho priestoru distribútor plynu v kuchyni detektor dymu konektor pre osobné 13-pólový kúrenie TRUMA S-3004 TRUMA bojler na ohrev vody celková váha- 1500kg dĺžka- 7290mm šírka 2300mm výška 265cm Karavan je nezávislí na Elektrike takže môžete kempovať na divoko kdekoľvek. Teraz čerstvo po servise (600,-eur) Nová trakčna batéria Varta (280,-eur) Nový Lpg-Co2-narko alarm (150,-eur) Nová krycia plachta (400,-eur) Nová sada kolies (200,-eur) Nový LPG monocontrol Truma (240,-eur) Markíza,solár a satelit je na streche upevnený lepením,nie vŕtanim a skrutkovanim... Používaný bol minimálne takže ako nový... Viac informácií po telefóne alebo osobne...
Swift Conqueror 640 MOVER
Predám anglický karavan značky Swift rok výroby 2002 , karavan je prihlásený na slovenské ŠPZ. 5 miestny, dvojité sklá, Karavan ma plynové a elektrické kúrenie. Chladničku s mrazničkou na 12V,na plyn a 220,kupelna,sprcha,bojler,chemicky záchod - kupelka po renovacii, Karavan má zabudovaný Mover, nová batéria AGM, Integrovana nádrz na vodu, nový koberec v celom karavane, nové zásuvky, Karavan plne pripravený na kempovanie. Vhodný pre viac člennú rodinu. Celková dlzka - 7m Dlzka obytnej plochy - 6,4m Viac informácii zodpoviem po telefóne. Možný k odberu ihneď.
Off-road sebestačný MINI KARAVAN Muflon (750 kg)
Predám nový offroad mini príves - KARAVAN MUFLON, na ktorý postačuje vodičský preukaz skupiny “B” (príves do 750 kg) a je možné ho ťahať aj s vozidlom s nižším výkonom. Terénny malý prívesný karavan zn. Muflon ponúka všetko potrebné vybavenie na cestovanie krajinou a nezabudnuteľne strávený čas v kempoch ako aj mimo nich vďaka odolnej konštrukcii, vonkajšej úprave, vyššej svetlej výške a svojej technologickej sebestačnosti. Karavan sa vďaka vybaveniu solárnym panelom, batérii, izolácii a dieslovému kúreniu stáva nezávislým, s možnosťou využtia aj v zimných mesiacoch. ŠPECIFIKÁCIA: Rok výroby: 2023 Rozmery: dĺžka 4,10 m X šírka 2,06 m X výška 1,95 m Prevádzková hmotnosť: 710 kg (doložnosť do 750 kg) Kolesá: celoročné offroad pneumatiky Kumho 195-70-R15, ALU disky Počet miest na spanie: 2 + 1 dieťa VÝBAVA: - brzdený prívesný systém zn. KNOTT so stabilizátorom - vonkajšia solárna sprcha - chemické WC - solárny systém s batériou a meničom napätia na 230 V - výklopné bočné vchodové dvere - výklopné stropné dvere do kuchyne (kufor) - výklopná strecha pre pohodlné postavenie vo vnútri karavanu, vr. vetracieho otvoru so sieťkou - vnútorná tepelná a zvuková izolácia - žalúzie a sieťky proti hmyzu na oknách - skrinky a vnútorné steny natreté elektrostatickým práškovým náterom - drevené úložné skrinky, látkové úložné organizéry - podlaha potiahnutá PVC - kuchyňa prístupná z interiéru aj exteriéru, nerezová pracovná doska - nerezový drez - batéria na vodu - plynový varič - hliníková okenica medzi kuchyňou a obytným priestorom vr. sieťky proti hmyzu - LED bočné svetlá, LED zadné svetlá - LED osvetlenie interiéru, osvetlenie kuchyne, lampa na čítanie, 12V zapaľovač cigariet, USB zásuvka, 230V zásuvky (3x) - 65 l nádrž na vodu - vodné čerpadlo (11,3 l/min), digitálny ukazovateľ hladiny vody - rozkladací gauč so sedením pre 4 osoby (75x195 cm) - po rozložení vznikne posteľ s rozmerom matraca 150x195 cm - 12V kompresorová chladnička - nezávislý naftový vykurovací systém s ovládaním v kabíne - 2,5 m tieniaca markíza na bočnej strane - markíza na zadnej strane v priestore kuchyne - súprava organizéra na uskladnenie kuchynského riadu Cena uvedená bez DPH. Možnosť priameho odpredaja na fyzickú osobu.
Anglický karavan Abbey velká koupelna SLEVA
Karavan Abbey. Maximální váha: 1230kg Pohotovostní váha: 1023kg   Výbava:Bojler plyn a elektřina, umyvadlo, WC, lednice plyn- el. 22OV a 12V, topení plyn a elektřina, dřez, stabilizátor. Rozložení karavanu:Rozkládací sezení v přední části pro 2 osoby, velká koupelna v zadní části. Služby zdarma: 1. Revize plynu a eletřiny 2. STK 3. Záruka na původ karavanu 4. Při předání předvedeme funkčnost spotřebičů a seznámíme vás s karavanem :) Osobní prohlídka: Na adrese Trubín 26701, Tovární 150. Nutno volat předem.
Karavan Fiat Ducato Carado A464
Ponúkame Vám na predaj 6 miestny Karavan Fiat Ducato Carado vo výbornom stave! Karavan je pravidelne údržiavaný a servisovaný nakoľko bol súčasťou karavanou v našej firme. Karavan dostáva nadštandardnú starostlivosť a je veľmi dobre udržiavaný. Možnosť pokračovania - predávame ho aj s rezerváciami. Najazdené 75. 000 km, postavené na podvozku FIAT Ducato. Motor s objemom 2,3 litra dosahuje výkon 96 kW (130 k), prevodovka 6-stupňová manuálna a pohon prednej nápravy. Volajte na . Karavan sa nachádza v okrese ILAVA. Rok: 12/2018 Základné informácie o karavane Fiat Ducato 2,3 MJ 96 kW (130HP) EURO 6 rozšírené nápravy Fix&Go - lepiaca sada na pneumatiky špeciálne kempingové pneumatiky airbag šoféra a spolujazdca manuálna klimatizácia centrálne zamykanie kabíny aj obytnej časti s DO elektricky ovládané okná kabíny ABS DRL denné svietenie elektricky nastaviteľné a vyhrievané spätné zrkadlá tempomat palubný počítač veľkosť kolies 15 Interiér Flex Space - elektrické, výškovo nastaviteľné lôžko čalúnené, otočné sedadlá šoféra a spolujazdca s lakťovými opierkami poťahy predných sedadiel temnenie prednej kabíny čalúnenie BRANDY - béžový poťah spoločné sedenie v prednej časti postele s roštmi koberec prednej kabíny Exteriér​ odľahčená podlaha, strecha a bočné steny zo Styrofoam izoláciou lakovaný predný nárazník vstupné dvere s pevným oknom a dvoj-bodovými zámkami priestor na 2 plynové fľaše (max.15kg) sieťka proti hmyzu na vstupných dverách otvor garáže 117x82 cm, na oboch stranách panoramatické okno nad kabínou 100x80 cm strešné okno - 40x40 cm nad obytnou časťou strešný vetrák - 28x28 cm v kúpeľni zatemnenie kabíny šoféra externé LED svetlo Technika/klíma/kúrenie 120W solárny panel plynové kúrenie COMBI 4 so vzduchovým rozvodom kompletné vnútorné LED osvetlenie zásuvky 230 V, 12 V odpadová nádrž 115L nádrž úžitkovej vody 20 (100)L otočné, chemické, pasívne ventilované WC oddelený sprchový kút s pevnými dverami vanička sprchovacieho kútu kontrolný panel externá sprcha s teplou vodou Multimédia cúvacia kamera s monitorom integrovaným v spätnom zrkadle rádio anténa USB v jedálenskej časti Kuchyňa plynový sporák s 3 horákmi a skleneným krytom servo - soft dovieranie kuchynských zásuviek chladnička s mrazákom príbory, nožíky. hrnce, panvica poháre na vodu, poháre na víno, vývrtka Výbava a doplnky plynové kúrenie COMBI 6 so vzduchovým rozvodom REMIS-FRONT temnenie prednej kabíny rozkladacia posteľ z jedálenského sedenia denné poťahy postelí batéria obytnej časti koberec obytnej časti nosič na 4 bicykle Carry Bike TV držiak s televízorom pre oba karavany klimatizácia Dometic 1700 v karavane Mário Rádio s navigáciou pre celú EU, Bluetooth, USB Markíza FIAMMA F45S 4,5x2,5m Výbava na k