bazár, predaj, inzercia, predám

Karl Lagerfeld 35

Kategória: Topánky, obuv

Karl Lagerfeld nasuchovacky kožené
Velskot 35 vn dĺžka 22 cm
Chyba zopár kamienkov vid foto
Karl Lagerfeld 35
Podobné inzeráty
Karl Lagerfeld 41 snekers kožené
Karl Lagerfeld , sneakers , kožené , 100% originál, nové s pôvodnou krabicou, dust bag a sampzrejme papierovou taškou karl lagerfeld, veľkosť 41, veľksotne sedia , sú vhodné aj do dažďa , na jar, jeseň , ako papuče, pôvodná cena 199€, moja pevná cena 89€, menej neponúkajte, možný odber v Ba +poštovné , kľudne píšte sms, volajte
Karl Lagerfeld čižmy 41 kožené
Karl Lagerfeld , čižmy kožené , 100% originál, nové s dust bag a samozrejme papierovou taškou karl lagerfeld, veľkosť 41, veľkostne sedia , sú vhodné aj do dažďa , na jar, jeseň , zimu, neskutočné štýlovky , ako papuče, pôvodná cena 199€, moja pevná cena 99€, menej neponúkajte, možný odber v Ba +poštovné , kľudne píšte sms, volajte
Karl Lagerfeld
Predám krásne espadrilky Karl Lagerfeld s neonovým nápisom Karl, veľkosť 39, VD 25 cm, nosene 1x PC bola 140 eur, posúvam ďalej za 50eur.
Karl Lagerfeld pánske papuče
Predám úplne nové pánske papuče zn. Karl Lagerfeld aj s krabičkou. Bohužiaľ priateľovi nesadla veľkosť a už ich neviem vrátiť. Veľkosť 44.
Gumáky Karl Lagerfeld
Nové čierne perletove gumáky Karl Lagerfeld vo veľkosti 37.Komplet balenie.
ŠĽAPKY KARL LAGERFELD
Predám nové šľapky Karl Lagerfeld, č.43-45, farba čierna. V prípade záujmu Vás poprosím, aby ste ma kontaktovali e-mailom. Ku kúpe šľapiek dostanete grátis ponožky Nike.