bazár, predaj, inzercia, predám

Karl Lagerfeld

Kategória: Šaty, Kostýmy

Predám nové šaty značky Karl Lagerfeld, kúpené Aupark BA, kolekcia 2022, materiál: 100% bavlna, veľ. IT44, EU 38

Šaty s výstrihom do V, priliehavým pásom a kontrastnými strapcovými detailmi na opasku a spodnom leme. Štýl prichádza s naberanými volánovými rukávmi. Skrytý zips v strede vzadu.
pov.cena 319€
Karl Lagerfeld
Podobné inzeráty
Šaty Karl Lagerfeld
Dámske šaty značky Karl Lagerfeld. - nové s visačkou - veľkosť L Tovar posielam len na dobierku po zálohe 5eur alebo osobne. Kontaktovať prosím mailom alebo SMS.
KARL LAGERFELD original luxusne damske saty L
zaruceny original luxusne damske saty Karl Lagerfeld, sedia uzasne, zostihluju, nadherne, kvalitne a jedinecne PC cca 400 eur velkost Lko, pruzne a poddajne
Karl Lagerfeld šaty-Viedeň
Na predaj cierne znackove original sportovo-elegantne šaty od K.Lagerfelda. Su decentne, elasticke, prijemne, maju po bokoch vrecka a vzadu na chrbate je V-čkovy vystrih. Zn: Karl Lagerfeld Kupene: Viedeň Velkost: L Stav: nove s visackou PC: 220€ Cena teraz: 180€ Osobny odber v Ba po dohode mozny. Alebo prevodom vopred na učet, potom zasielam balik len v ramci SR. Kontakt:
KARL LAGERFELD monogram luxusne saty
top stav, oblecene 1-2 krat original damske saty Karl Lagerfeld v pase opasok, po celej ploche autogram KL krasna fuksiova ruzova velkostne 38 sedia na M/L
Nové letné šaty Karl Lagerfeld
Nádherné nové pohodlné šaty Karl Lagerfeld. Velkost S s kapsami. Super na bezne Letné Nosenie.
Šaty Karl Lagerfeld
Predám úplne nové šaty Karl Lagerfeld,ktoré sú voľnejšie,vzdušnejšie z dobrého materiálu. Sú vhodné na postavu S aj M.Viem doručiť vrámci Ba,alebo osobný odber.